kyzikyzi Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 καλησπερα παιδια! μηπως εχει κλεισει ποτε κανεις σας ταξιδι απο το προλαβετο???η καποιος γνωστος σας? γενικα ξερει κανεις τι παιζει?
lambroszekis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Η γνωμη μου... Η χειροτερη... Προσπαθησα κι γω μια φορα να κλεισω μια προσφορα στα 75€ για Μυκονο(τρομαρα ηθελα και Μυκονο...) για 3 μερες σε αρκετα καλο ξενοδοχειο 4 αστερων αν θυμαμαι καλα και δωρο απο το prolaveto.com τα ακτοπλοικα εισητηρια. Η προσφορα φανταζε πολυ καλη..! Ετσι κατα την πρωτη μου προσπαθεια εκανα προαγαρα των κουπονιων και επειτα εστειλα ενα μειλ στην εταιρεια ζητωντας καποιες πληροφοριες κυριως για τα ακτοπλοικα.. Η εταιρεια δεν απαντησε ποτε. Οταν τους τηλεφωνησα μου ειπαν <<Αααα... Δεν απανταμε στα μειλ.. Ειναι τοσα πολλα>> Και επισης μου ειπαν πως εξαντηληθηκε η διαθεσιμοτητα των τζαμπα ακτοπλοικων. Εκανα και δευτερη προσπαθεια. Πηρα τηλεφωνο στα γραφεια της εταιρειας και ερωτω.. <<Αν αγορασω τωρα τα κουπονια, και σε 10 λεπτα παω στην τραπεζα να κανω καταθεση(δεν εχω καρτα), θα εχω δωρεαν ακτοπλοικα;;>> και μου απαντησαν.. <<Α! Δεν ξερω ειναι κι αλλοι που εχουν αγορασει..>> Επιμενω και τους λεω ριξετε μια ματια στα χαρτια σας για τις συγκεκριμενες ημερομηνιες και πειτε μου... Εχει ή Δεν Εχει.... Ελαβα ακριβως την ιδια απαντηση... Οπως καταλαβαινεις φιλε μου το πραγμα βρωμαει.... Εκτος αν ημουν εγω τοσο ατυχος... Συγγνωμη για το μεγαλο ποστ, δεν ηθελα να κουρασω απλως να περιγραψω την εμπειρια μου.
FedonasP Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δεν είχα ιδέα για το site τώρα έριξα μια ματια που είδα το topic και απλά θέλω να επισημάνω πως διάβασα σε κάποιες προσφορες με bold γράμματα ότι τα δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια δηλώνεται πως ισχύουν μέχρι τέλος των αποθεμάτων... Βεβαια δεν ξέρω αν αυτό είναι "κόλπο" δηλαδή αν σε όλους λένε ότι τελειώσανε τα αποθέματα... πάντως εάν δεν είναι απατεώνες και δεν κάνουν το παραπάνω είναι καλυμμένοι με αυτή την δήλωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα