Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και καιρό που η θερμοκρασίες ψήνουν ανθρώπους και μηχανήματα αδιακρίτως, λυπήθηκα το σύστημα που ήταν αυτόματα σεταρισμένο σε τούρμπο στα 3.7Κ και το κατέβασα στην μαμά συχνότητα.

Όλα τα άλλα σέττινγκς ήταν μαμά.

Η θερμοκράσίες όμως δεν έπεφτεν και επενέβη στο βολτάζ του επεξεργαστή.

Στην αυτόματη ρύθμιση κυμαινότανε στα στα 1.38 - 1.44

Κατέβασα το βολτάζ στο 1.0 (με την στόκ συχνότητα στα 3.3) και η θερμοκρασίες εξαφανήστηκαν.

Ακόμη και μετά από ώρες παιχνιδιού και η θερμοκρασία δωματίου να είναι 37+, ο επεξεργαστής δεν ξεπερνάει τους 70.

Δημοσ.

Εγω με αυτον τον επεξεργαστη στα 3.7 και με το που το ανοιγω ειμαι στους 36-37 μετα απο ωρα σε idle μενω στους 42-45 και σε παιχνιδι full για 1-2 ωρες φτανει max στους 63...Χωρις κλιματισμο ετσι..Παντως 1.44 μου φαινεται πολυ γιατι παρολο που και εμενα η μητρικη του ρυθμιζει αυτοματα και νομιζω το εχει καπου μεταξυ 1.25-1.30....Επειδη ειχα δοκιμασει μεχρι και 4.1 νομιζω ουτε τοτε τον ειχε παει στα 1.44

Δημοσ.

Ρε παιδια ξερετε κανενα προγραμμα που να δειχνει live την ταση που εχει καθε στιγμη ο επεξεργαστης?

Δημοσ.

Ρε παιδια ξερετε κανενα προγραμμα που να δειχνει live την ταση που εχει καθε στιγμη ο επεξεργαστης?

ένα σωρό core temp ,everest,speedfun

Δημοσ.

Από Φθινόπωρο θα τον ξαναδώσω 3.7 και θα δοκιμάσω την χαμηλώτερη τάση που είναι σταθερός και βλέπουμε. ούτως ή αλλως κ με την μαμά συχνότητα τα παιχνίδια πάνε σφαίρα (παρέα με την gtx580)

Δημοσ.

Τωρα που τον εχω stock και με auto ρευματα ειναι οκ? ή αν τρεχω κανενα παιχνιδι ή κατι βαρυ θα δινει 1.30 ακομα και τωρα? και πειτε μου περιπου για τα 4,5ghz και για τα stock ποσο ρευμα χρειαζεται ο συγγεκριμενος κατα προσεγγιση βεβαια

Δημοσ.

Τωρα που τον εχω stock και με auto ρευματα ειναι οκ? ή αν τρεχω κανενα παιχνιδι ή κατι βαρυ θα δινει 1.30 ακομα και τωρα? και πειτε μου περιπου για τα 4,5ghz και για τα stock ποσο ρευμα χρειαζεται ο συγγεκριμενος κατα προσεγγιση βεβαια

δεν ξέρω για τα 4.5 ><

όμως δοκιμάσε να τον χαμηλώσεις βολτάζ στην στόκ συχνότητα, θα κερδίσεις σε οικονομία και θερμοκρασία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...