ouzo-power Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να κάνω ανάλυση δικτύου ,δηλαδή να βλέπω από πού έρχονται , από ποιόν έρχονται και που πάνε τα πακέτα στο ασύρματο δίκτυο που έχω συνδεθεί ?? ψάχνω κάτι σαν το wireshark αλλά όχι να βλέπω μόνο τα πακέτα του υπολογιστή μου, θέλω να μπορώ να βλέπω και των άλλων υπολογιστών στο ασύρματο δίκτυο που είμαι συνδεδεμένος.
Bspus Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Εχω την εντυπωση οτι το wireshark κανει και για τα πακετα των αλλων υπολογιστων. Αρκει φυσικα να μπορει η καρτα σου να τα παρει (δηλαδη να μπαινει σε monitor mode)
ouzo-power Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Φίλε τσάκονα ,το προγραμματάκι που μου πρότεινες δεν βρίσκει την εξωτερικη κεραία που έχω (tp link 5210g) αλλα βρίσκει μόνο την ασύρματη κάρτα δικτύου του laptop μου, ξέρεις από πού μπορώ να το ρυθμίσω έτσι ώστε να βλέπει την εξωτερική κεραία την οποία συνδέομαι ??? Φίλε Bspus, αν μπορείς πές μου ποιες ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο wireshark επειδή δεν ξέρω να το χρησιμοποιώ καλα.
Bspus Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WA5210G#fea Αυτο ειναι που εχεις? Δεν νομιζω να κανεις δουλεια με το wireshark γιατι δεν εχεις αμεση προσβαση στην ασυρματη καρτα δικτυου του 2510g. Το 2510g τρεχει το δικο του λειτουργικο και εσυ το ελεγχεις μεσω δικτυου. Εδω που τα λεμε δεν ξερω αν μπορεις να κανεις κατι γενικως αν δεν εχεις κανονικη ασυρματη καρτα δικτυου
ouzo-power Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Ναι ,έχω την tp-link 5210g ,με αυτήν συνδέομαι σε ασύρματο δίκτυο και θέλω να βλέπω την κίνηση στο δίκτυο με την χρηση της κεραίας που έχω όχι τις ασύρματης κάρτας δικτύου του laptop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα