laikos123 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙΕΙ!!!Θέλω να μου προτείνετε άμεσες λύσεις.Δεν θέλω να αγοράσω καποια βάση(ψύκτρα) γιατί έχω μία είδη(οχι και πολύ καλή, αλλα δεν μπορώ να διαθέσω χρήματα και κόπο μέχρι να πάω στο κοντηνότερο κατάστημα υπολογιστών γιατί έχει 80 βαθμούς έξω)plzzz HELP!
laptop_man Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙΕΙ!!!Θέλω να μου προτείνετε άμεσες λύσεις.Δεν θέλω να αγοράσω καποια βάση(ψύκτρα) γιατί έχω μία ήδη(οχι και πολύ καλή, αλλα δεν μπορώ να διαθέσω χρήματα και κόπο μέχρι να πάω στο κοντινώτερο κατάστημα υπολογιστών γιατί έχει 80 βαθμούς έξω)plzzz HELP! Να το φυσάτε με βάρδιες εκεί στο σπίτι,παίζει; Στα σοβαρά τώρα,πρέπει να το ανοίξεις (εσύ αν πιάνουν τα χέρια σου ή ο μάστωρ άμα έχεις λ7) και να βάλεις καλής ποιότητας θερμοαγώγιμη πάστα στις επαφές της ψύκτρας με τα ενεργοβόρα καβλιτζέκια του laptop σου,όπως chip κάρτας γραφικών και επεξεργαστή. Αφού καθαρίσεις καλά τα παλιά υπολείματα.
laikos123 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 αχα... δεν το βλέπω για τώρα έχω δουλίτσες όμως ευχαριστώ για την βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα