Haldol Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Για κάποιο λόγο έκαναν μπαμ οι δύο incandescent λάμπες (2× 40W) του απορροφητήρα μου. Klain για τώρα, μιας και αύριο φεύγω απ'το σπίτι για 2 μήνες περίπου. Αλλά που θα γυρίσω θα τις αλλάξω. Και δε θέλω πάλι incandescent. - Κατανάλωση αδιάφορη. Απορροφητήρας είναι, δεν είναι φωτιστικό καθιστικού. Ανάβουν ½ ή 1 ώρα την ημέρα, όχι 8-9 και βάλε. - Απόδοση σε φως σημαντικότατη. Έχω (είχα) περίπου 2× 400 lumens, τα οποία «χάνονται» κιόλας, μιας και ο απορροφητήρας δεν έχει ανακλαστήρες πίσω απ'τις λάμπες. Το φως είναι λίγο, /me needz moar. - Ζέσταμα του χώρου τρομερά σημαντικό. Κάθομαι το καλοκαίρι στην κουζίνα να κόψω μια σαλάτα, χωρίς άλλα φώτα αναμμένα. Και έχω 2× 40W στα μούτρα μου. Με ζεσταίνουν. Θέλω κάτι πιο κρύο. Οι CCFL απορρίπτονται. Τις έχω δοκιμάσει, αλλά για κάποιο λόγο δε δουλεύουν σωστά στον απορροφητήρα. Έχουν έντονο flickering και κάνουν και "bzzz", που για μένα σημαίνει ότι «κάτι δε πάει καλά- θα τα τινάξουν». Πάμε σε SMD LED bulbs από το eBay. Φθηνές, γύρω στα 5€ η μία. Τραβάνε μόνο 6-7 watts ενώ αποδίδουν 600-700 lm. Τι γνώμη έχετε; Αυτό που φοβάμαι πιο πολύ είναι το Made in China. Δηλαδή οκ, ακόμα και οι Philips εκεί φτιάχνονται, αλλά με άλλα ποιοτικά στάνταρ.
status Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Έχω κάμπουσους λεντάτους λαμπτήρες στο σπίτι, πιο πολύ για δοκιμαστικούς λόγους, μην,ΜΗΝ, ΜΗΝ πάρεις λαμπτήρα με διαφανή επιφάνεια, καλύτερα με λευκή, διαχέει απαίσια το φως. Αν θες σου τους δανείζω να δεις ποιος σε βολεύει.
Haldol Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Σκέφτομαι να πάρω κάτι σε τέτοιο στυλ. Δε νομίζω να έχω θέμα με τη διάχυση του φωτός. Ο απορροφητήρας (όπως όλοι) έχει το κλασικό θολό πλαστικό κάτω από τους λαμπτήρες. Οι φοβίες μου έχουν να κάνουν κυρίως με την αξιοπιστία τέτοιων λαμπτήρων.
status Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 σε χρήση αποροφητηρα δεν ξέρω, για διάβασμα/φωτισμό δωματίου μια χαρά είναι Πακτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα