giorgos147 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Προσωπικά, χρησιμοποιώ Bic Crystal. Στην αρχή ούτε εμένα με βόλευαν. Εδώ και ένα χρόνο όμως δε μπορώ να γράψω τόσο άνετα με άλλα στυλό όσο με αυτόν.
deesnider Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Έχω δοκιμάσει αρκετά από το G2 07, μαύρο χρώμα. Χάλι. Αλλά αυτά αλάζουνε ανάλογα με το χρώμα και το πάχος. Το 05-μαύρο δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Το νούμερο (05) που φαίνεται στη φωτογραφία είναι τυχαίο, όπως - προφανώς - και το χρώμα. Την έβαλα απλώς για δείξω ποια σειρά εννοώ (G2). Συμπτωματικά πάντως, εγώ έχω συνηθίσει τη γραφή του 05. Αλήθεια, εκ περιεργείας, ως προς τι χαρακτηρίζεις «χάλι» το 07; Αυτό έχει gell μελάνι. Είναι μια κλάση πάνω, οπότε λογικό αυτό με την τιμή. Δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό. Πόσο κάνει, 1.20; Το gell μελάνι κυρίως, αλλά και η ποιότητα/αντοχή της «μύτης», είναι που με έχουν κερδίσει. Όσο για την τιμή, εννοούσα ότι δεν ανήκει στην κατηγορία τιμής εκείνων που αναφέρθηκαν στην αρχή του thread. Από €1,20 σε κεντρικά χαρτοπωλεία (π.χ. Μαρκολέφας) μέχρι €1,50 σε συνοικιακά τα βρήκα, την τελευταία φορά που βρισκόμουν στην Ελλάδα. Το δε ανταλλακτικό, από €0,80 μέχρι €1,00. Γιατί δεν αγοράζεις αυτόν; Καλό είναι, αλλά δεν έχει την αίσθηση που έχει το G2.
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 stormrain ερώτηση: γιατί έβαλες bold στα "τα" και τα "λο"; Και γιατί έγραψες τους στυλούς λανθασμένα στυλό; Για να τονίσω το ότι με ενοχλεί να διαβάζω και να ακούω τη συγκεκριμένη λέξη στο αρσενικό. Γιατί θεωρείτε πως είναι σωστό να κλίνεται; Η δήλωση του Μπαμπινιώτη ποτε έγινε;
status Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Οκ ΤΣ σοβαρά τώρα' date=' υπάρχει περίπτωση να είσαι αριστερόχειρας;[/quote'] Και εγώ αριστεροχειρ είμαι αλλά μια χαρά μου γράφουν οι crystal, καλά είμαι και θερμός άντρας και με νιώθει το μελάνι και λιωνειειειειει!:ρ Πακτωση.
sphinxgr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Από τη στιγμή που έπιασα στο χέρι μου αυτό: δεν έχω αγοράσει άλλο στυλό, ποτέ! Μόνο φθηνό δεν είναι βέβαια αλλά, αφενός μπορείς να αγοράσεις μόνο ανταλλακτικό, αφετέρου η ποιότητα γραφής και η αίσθηση που αφήνει η κίνησή του στο χαρτί δεν έχουν αντίπαλο. Υ.Γ. Όχι, δε δουλεύω στην pilot... Και εγώ μια απο τα ίδια! Μια περίοδο με στόχο να βρούμε το καλύτερο στυλό για καθημερινή χρήση είχαμε πάει πλαίσιο και αγοράσαμε οτιδήποτε στυλό υπήρχε, μιλάμε πάνω απο 20 διαφορετικά μοντέλα. Απο τότε και εγώ έχω καταλήξει στους pilot. Συγκεκριμένα γουστάρω τρελά αυτό το μοντέλο: ps Πιστεύω πως κάποιος πρέπει να είναι υπερβολικά αργόσχολος για να διαβάσει όλο αυτό το θέμα και να απαντησει!!!!
traganeus Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Τράβα μωρέ σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ και βούτα 2-3 χούφτες. Αυτοί γράφουν πολύ καλά γιατί χρησιμοποιούνται συνέχεια!
jsmith6 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Το νούμερο (05) που φαίνεται στη φωτογραφία είναι τυχαίο, όπως - προφανώς - και το χρώμα. Την έβαλα απλώς για δείξω ποια σειρά εννοώ (G2). Συμπτωματικά πάντως, εγώ έχω συνηθίσει τη γραφή του 05. Αλήθεια, εκ περιεργείας, ως προς τι χαρακτηρίζεις «χάλι» το 07; Κάνει διακοπές. Το πάχος της γραμμής αυξομειώνεται. Αργεί ΠΟΛΥ να στεγνώσει. [Pilot GPS-GP F]Καλό είναι, αλλά δεν έχει την αίσθηση που έχει το G2. Σίγουρα αλλά έχει κάτι που δεν έχει το G2. Γράφει πάνω σε Blanco ;-)
kuzko21 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 γουελ , για μενα το πχιο value for money στυλο , ειναι αυτό. (Pilot P-500) εχω γραψει δυο εξατιστiκες και ενα ολοκληρο εξαμηνο και ακομα εχω 1 ποντο μελανι μεσα... ρολαρει στο χαρτι ασταματητα με τη σωστη παροχη μελανιου. ειναι η πρωτη φορα που πηρα τον 500 (0,5) και οχι τον 700 (0,7) - ο οποιος τελειωνε πολυ(!!) γρηγορα - και παιζει να επεσα σε καλη παρτιδα. δεν εχω ακομα στοιχεια για διακυμανσεις μεταξυ των παρτιδων. ΥΓ.Δεν εχω δουλεια. (-) No1 : Aποδιδει τα μεγιστα των δυνατοτητων του μετα απο μια εβδομαδα+ , του τεστιν θελει στρώσιμο. (-) Νο2 : Εαν σου πεσει κατω με τη μυτη , απλα τον εχεις πεταξει.
*nenya* Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Οι κλασσικοί Bic κι εμένα δεν με βόλεψαν ποτέ. Όλο κάτι uni-ball signo χρησιμοποιούσα ή τον pilot bps-gp που ποστάρατε. Πλέον γράφω μ'αυτόν εδώ που μου τον έδωσαν σ'ένα συνέδριο και γράφει τόσο τέλεια! Καλύτερα απ'όλους! Δεν σταματάει το μελάνι, έχει χοντρή σχετικά μύτη και έντονο χρώμα.
jsmith6 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Ο Faber Grip 2020. Θα τον ψάξω για δοκιμή. Εν τω μεταξύ θυμήθηκα πως και οι περισσότεροι Pentel BK77 είναι άρχηστοι με το που τους πιάσω στα χέρια μου. Ενώ γενικά έχουνε καλή αισθητική, σωστό βάρος (δίχως το καπάκι στο πίσω μέρος), και σωστή τιμή, όσοι έχω πιάσει στα χέρια μου γράφουνε αχνά από την αρχή. Παίζει να είμαι και γκαντέμης
status Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 γουελ , για μενα το πχιο value for money στυλο , ειναι αυτό. (Pilot P-500) εχω γραψει δυο εξατιστiκες και ενα ολοκληρο εξαμηνο και ακομα εχω 1 ποντο μελανι μεσα... ρολαρει στο χαρτι ασταματητα με τη σωστη παροχη μελανιου. ειναι η πρωτη φορα που πηρα τον 500 (0,5) και οχι τον 700 (0,7) - ο οποιος τελειωνε πολυ(!!) γρηγορα - και παιζει να επεσα σε καλη παρτιδα. δεν εχω ακομα στοιχεια για διακυμανσεις μεταξυ των παρτιδων. ΥΓ.Δεν εχω δουλεια. (-) No1 : Aποδιδει τα μεγιστα των δυνατοτητων του μετα απο μια εβδομαδα+ , του τεστιν θελει στρώσιμο. (-) Νο2 : Εαν σου πεσει κατω με τη μυτη , απλα τον εχεις πεταξει. γαμάτο στυλό αλλά άμα γράφεις λίγο ατσούμπαλα, ούτε ο ίδιος δεν μπορείς να καταλάβεις τη έγραψες, έχω κοπεί σε μάθημα και έφταιγε το στυλό..;ρ 1
dewn735 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 [...] έχω κοπεί σε μάθημα και έφταιγε το στυλό..;ρ Τι μάθημα ήταν αυτό, καλλιγραφείας;
KilliK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Το μόνο προβλημα με αυτους ειναι οταν τους αφησεις πολυ καιρο χωρις χρηση δεν γραφουν καθολου και θελουν καποια τρυκ για να ξαναγραψουν. ωπα,ξερει κανεις τα τρυκ; εχω 5-6 τετοιους στυλους και ειναι κριμα να τους πεταξω επειδη ειχα καιρο να τους χρησιμοποιησω. πως μπορω να τους επαναφερω;
status Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Τι μάθημα ήταν αυτό, καλλιγραφείας; Αρχές οικονομίας και διοίκησης...ζζζζ :ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα