Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας , έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου . Δεν διαβάζει την μονάδα δίσκου D: και δεν εμφανίζεται πουθενά !!

Δεν ξέρω τι να κάνω ! Έχω κοιτάξει τα καλώδια και είναι συνδεδεμένα . Επίσης , έχω προσπαθήσει να διαγράψω από το μητρώο κάποια αρχεία που έχουν σε tutorials στο youtube , τίποτα ! Έχω απεγκαταστήσει το driver από την διαχείριση συσκευών και ξανά εγκαταστήσει , πάλι κανένα αποτέλεσμα ! Παρ'όλα αυτά μπορώ να ανοίξω το πορτάκι , διαβάζει τους δίσκους για λίγο και μετά καμία ανταπόκριση !! Υπάρχει κάποια άλλη λύση ; Έχει ξανασυμβεί σε κανέναν το ίδιο πρόβλημα ;

Δημοσ.

Kατ' αρχάς βάλε ένα δισκάκι των Windows μέσα, κάνε restart, και δες αν μπαίνει σε περιβάλλον για εγκατάσταση. Αν μπαίνει, η συσκευή είναι εντάξει (άρα το οποιοδήποτε πρόβλημα είναι στα Win και το κοιτάμε σε αυτή τη βάση). Aν δεν μπαίνει, μάλλον έχει πρόβλημα η συσκευή (κατά πάσα πιθανότητα θα μπαίνει, αλλά κάνε εσύ τον έλεγχο να 'μαστε σίγουροι).

DVD drive είναι να υποθέσω;

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση . Ναι έχω DVD Drive . Δοκίμασα το cd των windows αλλά δεν ανταποκρίθηκε . Βασικά με ή χωρίς cd το εικονίδιο του drive δεν υπάρχει καν στο "o υπολογιστής μου" Έχω windows 7 αν βοηθάει κάπως αυτό .

Δημοσ.

Δεν με παρακολούθησες, αν κατάλαβα καλά : δεν είπα απλά να βάλεις δισκάκι των Win μέσα, αλλά να κάνεις επανεκκίνηση του υπολογιστή και να δεις αν φορτώνει (άρα το διαβάζει κανονικά) την "εγκατάσταση των Win"...

Aν ΔΕΝ το διαβάζει (βεβαιώσου πάντως ότι η σειρά εκκίνησης των συσκευών στο BIOS, αν γνωρίζεις για τί λέω, είναι με πρώτη συσκευή εκκίνησης το DVD drive), έχει πρόβλημα η συσκευή. Να ξέρουμε τί ψάχνουμε, δηλαδή - να μην πελαγοδρομήσουμε με τα Windows αδίκως (είναι κάτι σαν να τσεκάρουμε αν το αμάξι έχει βενζίνη, πριν αρχίσουμε να το ψάχνουμε "γιατί δεν παίρνει μπροστά"...). 

Δημοσ.

Φώναξα έναν φίλο μου που ασχολείται με αυτά και τελικά έφταιγε το καλώδιο IDE . Το αντικαταστήσαμε και ξαναεμφανίστηκε !! Πάντως ευχαριστώ για το χρόνο σου . :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...