ennoeitai Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Πώς κάθεστε στο γραφείο; Εγώ συνήθως έτσι: (ναι ξέρω είναι κακή στάση) ΕΔΩ ΤΟ TEMPLATE:
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Στην αρχή κανονικά καθιστός αλλά όσο περνάει η ώρα τόσο γλυστράω προς τα κάτω. Αυτήν την στιγμή κάθομαι λίγο πιο κάτω από την αρχή της κωλοχαράδρας. Κάθομαι και πιο χαμηλά, σχεδόν με την πλάτη
ennoeitai Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 αχαχαχαχαχααα εσύ το ζωγράφισες το σχεδιάκι? ναι δεν ήταν δύσκολο. Σχεδόν αποκλειστικά. ωχ ρε φίλε τώρα που το λες πάντα είχα την απορία πώς την παλεύατε οι δεξιόχειρες με το ποντίκι. τεσπα χαχα καλή φάση
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Εγω κάθομαι έτσι.με τα πόδια στο subwoofer κάτω απο το γραφείο...
ennoeitai Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 χαχ ωραίος. Η ιδέα που λες είναι απ'το 4chan, δεν ξέρω αν γίνεται ακόμα, αλλά αυτό το φτιαξα εγώ. Κι έβαλα και το δέυτερο καρέ με την κάτοψη, αυτοί βάζουν μόνο το πρώτο. Έργο τέχνης ε;
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 χαχα ε βέβαια σε σχέση με τον πίνακα κόκκινο-πορτοκαλι-κίτρινο που πουληθηκε 86 milion €
Hamurabi Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Threadstarter , και εγω ετσι καθομαι...δυστηχως!
ennoeitai Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 BLuE_PaNtHeR όλα κι όλα εγώ δεν τον έδινα τόσο φτηνά. Όποιος θέλει το ορίτζιναλ θα τα σκάσει χοντρά. Έτσι πάει. Ότι δίνεις παίρνεις. Hamurabi σε μερικά χρόνια θα γουστάρουμε.
zeniath Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 ή όπως ο TS, αν καταλάθος ακουμπήσω τα πόδια στο subwoofer που είναι δίπλα, κουνιέται το καλώδιο παρωχής ρεύματος που έχει από πίσω και βραχυκυκλώνει με αποτέλεσμα να κάνει ΤΟΣΟ ΘΟΡΥΒΟ που δεν έχω ακούσει ούτε όταν είμαι πίσω από C-130 με μηχανές ανοιχτές, και επίσης ο θόρυβος είναι τόσο απότομος...παναγιά μου το σκέφτομαι και παθαίνω αρυθμία από τον τρόμο... Κάποια μέρα θα πάθω ανακοπή από την τρομάρα
UsualSuspect__ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Σχεδόν αποκλειστικά. Το ίδιο ήθελα να σχεδιάσω όταν είδα το thread XXAXAXAXA
nicoc89 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Πώς κάθεστε στο γραφείο; Εγώ συνήθως έτσι: (ναι ξέρω είναι κακή στάση) ΕΔΩ ΤΟ TEMPLATE: αχαχαχχααχαχ και εσύ έτσι κάθεσαι? νόμιζα οτι το κάνω μόνο εγώ. ενα πρόβλημα που έχει αυτό ειναι πως δεν μπορείς να παίξεις ευκολα fps επίσης αν έχεις κακή στάση στο χέρι σου, κόβει την κυκλοφορία του αίματος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα