Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ,

Έχω έναν 160gb WD scorpio blue 2,5" μέσα σε μία θήκη konig 2.5". Το θέμα μου είναι το εξής. Στο πισί μου και στο λάπτοπ μου όλα καλά , παίζει ο σκληρός έχει 100% υγεία απο το HDD αλλά όταν πάω στα πισιά της κοπέλας μου(σε ένα που έχει στο δωματιό της και το άλλο της αδερφής της) , μία μου ζητάει διαμόρφωση στο δίσκο και το 90% των περιπτώσεων ο δίσκος φαίνεται να ξεκινάει και να σταματάει συνέχεια . Σε όποιο άλλο πισί και αν το έχω δοκιμάσει όλα καλά(ακόμα και σε ένα WD TV Live).

Έχω φτάσει στα εξής συμπεράσματα:

1) Φταίνε τα κουτιά των υπολογιστών που τα βάζω και συγκεκριμένα οι θύρες usb (παρόλου που δεν είναι hub φαίνετα σαν να μην δίνουνε αρκετό ρεύμα)

2)Φταίει το κουτί του δίσκου μου , και μάλλον θέλει άλλαγμα(Μάλλον δύσκολο).

3) Πετάω το πίσι της κοπέλας μου στη θάλασσα γιατί κάθε φορά που συνδέω τον δίσκο πάνω , μου κόβεται η ψυχή και νομίζω ότι χάλασε ο δίσκος...

Δημοσ.

μπορεί να χει πρόβλημα η θήκη σου . το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον δοκιμάσεις χωρίς θήκη

Δημοσ.

Είναι το 1ο που λες.

Είναι ανεπαρκής η τροφοδοσία των usb στα κουτιά που τον συνδέεις.

Δεν είναι θέμα δίσκου ούτε του κουτιού του. & μην παίζεις με την τύχη του πλέον αφού ξέρεις που είναι το πρόβλημα. Απλά μη τον ξανασυνδέσεις εκεί. Εκτός αν βρεις καλώδιο usb τύπου Y που σου προσφέρει ξεχωριστή τροφοδοσία, αλλά δυστυχώς δε λύνει πάντα το πρόβλημα σ'αυτές τις περιπτώσεις (το πρόβλημα οφείλεται στο τροφοδοτικό).

Δημοσ.

Το κακό είναι ότι όσες φορές τις έχω πει ότι έχει πρόβλημα το πισι δεν με ακούει γιατί λέει ότι αφού δουλεύει γιατί να το φτιάξω? Anyway ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...