basilis222 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Για να πάω να αγοράσω φακούς επαφής πρέπει να έχω την συνταγή γιατρού; Φοράω χρόνια γυαλιά και δεν θύμαμαι πόση γκαβομάρα έχω. ( σε αριθμό) Αν παω μόνο με τα γυαλιά θα μου τους δώσουν; Δεν λέει να σκάσω 50€ στον οφθαλμίατρο.
javavall Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Ναι οι περισσότεροι μπορούν να δουν από τα γυαλιά πόσο μυωπία έχεις κλτ. Οπότε πήγαινε άφοβα.
santana99 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Βασικά αν είναι κανα μαγαζί της προκοπής ο οπτικός που θα πας θα έχει μηχάνημα που θα σου μετρήσει βαθμούς και καμπυλότητα...τσάμπα.
katsouras Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Εγω ειχα να παω καπου 3 χρονια αλλα με μετρησε ο οπτικος..Αν ξερεις τους βαθμους μπορει να σου φερει αλλα αν εχεις αλλαξει θα χεις θεμα..Αντε σε οπτικο που εχει μηχανημα κ τελος.Τσαμπε κ κομπλε..
sistah Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Γενικα αμα εχεις χρονια να πας σε οφθαλμιατρο και πας να αγορασεις φακους, δεν ξεκινας και πολυ σωστα. Πλεον, τα μεγαλα οπτικα κανουν μετρηση δωρεαν. Εγω εκανα προσφατα σε αρκετα γνωστη αλυσιδα και εκανε τουμπανη εξεταση, πραγμα που μου εκανε λιγο εντυπωση. Εγω προτεινω να μην δωσεις απλα τα γυαλια σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα