GALETTI88 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 παιδια καλησπερα κ απο εμενα,θελω να ρωτησω κ εγω με την σειρα μου κατι. εχω ετησιο εισοδημα περιπου 8.000 μαζι με την συζυγο μου,δεν εχουμε αμαξι στο ονομα μας κ εχεουμε κ ενα παιδι... υπαρχει περιπτωση να δηλωσω παραπανω χρηματα πχ 28.000 κ αν ναι με ποιον τροπο...ξερω καποιους που δηλωνουν κερδη απο τυχερα παιχνιδια κ δεν τους ελεγχει η εφορια...το λεω γιατι θελω να παρω ενα δανειο στεγαστικο 20.000!!!!ευχαριστω εκ των προτερων...
opera Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 πως θα πληρώνεις τη δόση άνθρωπε με 8000 εισόδημα; βάλε εγγυητή, για να βρεις δελτία τυχερών παιχνιδιών που κέρδισαν στο ύψος του ποσού που θες να δηλώσεις πρέπει να πληρώσεις δε ξέρω πόσα.
The_Judas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Αν δηλώσεις 28000 εισόδημα ξέρεις τι φόρο θα έχεις;
Alxnks Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Αν δηλώσεις 28000 εισόδημα ξέρεις τι φόρο θα έχεις; +1 αυτο ετοιμαζομουν να του γραψω
gigisoni Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Θα πάρει το στεγαστικό δάνειο και θα πληρώσει τον φόρο από εκεί
Alxnks Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Θα πάρει το στεγαστικό δάνειο και θα πληρώσει τον φόρο από εκεί κι ο φαυλος κυκλος της κρισης συνεχιζεται και συνεχιζεται και συνεχιζεται
gigisoni Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 κι ο φαυλος κυκλος της κρισης συνεχιζεται και συνεχιζεται και συνεχιζεται Δεν τα είπες καλά. Μετά θα πάρει άλλο δάνειο για να ξεπληρώσει το στεγαστικό που πήρε πριν και μετά πάμε στον φαύλο κύκλο Συγγνωμη ρε φίλε για το τρολάρισμα, αλλά με 8.000 ετήσιο εισόδημα 3 άτομα, τι θέλεις; 650 ευρώ τον μήνα ίσα που σας φτάνουν να φάτε, κανά ντύσιμο, να πληρώσετε ρεύμα/νερό/θέρμανση/κοινόχρηστα/τηλέφωνο/ίντερνετ/κινητά, την δόση πώς θα την πληρώσεις; Κάπως έτσι υπερχρεώθηκαν τόσα νοικοκυριά, τουλάχιστον αυτοί τότε είχαν την δικαιολογία του νεοπλουτισμού την δύο τελευταίων δεκαετιών που είχε πιάσει τον νεοέλληνα, μέσα σε περίοδο κρίσεως εσύ τι δικαιολογία έχεις;
Alxnks Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δεν τα είπες καλά. Μετά θα πάρει άλλο δάνειο για να ξεπληρώσει το στεγαστικό που πήρε πριν και μετά πάμε στον φαύλο κύκλο τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται ρε συ, εννοειται οτι θα παρει επομενο για το προηγουμενο και μεθεπομενο για το πρωην επομενο κτλ κτλ κτλ
cyber_katsarida Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 δυστυχώς το μεγαλύτερο ποσοστό των ελλήνων που κλαίγονται ότι η κακιά τράπεζα τους πήρε το σπίτι, το αυτοκίνητο, τα σώβρακα..... είναι κάτι τέτοιοι. μετά που δε θα μπορείς να τα ξεχρεώσεις και η τράπεζα θα σου κάνει καμία κατάσχεση θα ανοίξεις άλλο θέμα για να κλαφτείς για τους αδίστακτους τραπεζίτες που σου πίνουν το αίμα; ό,τι να ναι...
leftermann Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 όχι βέβαια ότι οι τραπεζίτες δεν είναι αδίστακτοι και δεν μας πίνουν το αίμα, αλλά γενικά μιλάμε...
Alxnks Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 όχι βέβαια ότι οι τραπεζίτες δεν είναι αδίστακτοι και δεν μας πίνουν το αίμα, αλλά γενικά μιλάμε... ειναι οκ, αλλα ειδικα σε κατι τετοιες περιπτωσεις, βρισκουν και τα κανουν
ZAKKWYLDE Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Πλέον δεν φτάνει κανένα εκκαθαριστικό για να πάρεις στεγαστικό. Πρέπει να υποθηκεύσεις ακίνητη περιουσία, πολλές φορές μεγαλύτερης αξίας απο το δάνειο...και πάλι δύσκολο να στο δώσουν. Ειδικά κέρδη απο τυχερά παιχνίδια το οποίο δεν είναι σταθερό εισόδημα ελάχιστα θα το λάβουν υπόψη. Το ξέρεις βέβαια τι φόρο θα πληρώσεις με 28κ εισόδημα έτσι;
ennoeitai Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Παίρνεις 8 χιλιάρικα το χρόνο και θές να πάρεις δάνειο 20.000 ευρώ; Και με τι θα το πληρώνεις να ρωτήσω εγώ που είμαι κακός.
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μπορεί να έχει μαύρο εισόδημα ο άνθρωπος.
KleKoR Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 δυστυχώς το μεγαλύτερο ποσοστό των ελλήνων που κλαίγονται ότι η κακιά τράπεζα τους πήρε το σπίτι, το αυτοκίνητο, τα σώβρακα..... είναι κάτι τέτοιοι. μετά που δε θα μπορείς να τα ξεχρεώσεις και η τράπεζα θα σου κάνει καμία κατάσχεση θα ανοίξεις άλλο θέμα για να κλαφτείς για τους αδίστακτους τραπεζίτες που σου πίνουν το αίμα; ό,τι να ναι... η τράπεζα οφείλει να ελέγξει τον πελάτη και τα εισοδήματά του πριν του δώσει το δάνειο... υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις στην Ελλάδα που το δικαστήριο διέγραψε μεγάλο μέρος του χρέους γιατί έκρινε πως η τράπεζα κακώς έδωσε το δάνειο αφού ο δανειολήπτης εξαρχής δεν μπορούσε να το αποπληρώσει... πάντως δάνειο με 8.000 δεν παίρνεις... πρέπει να υπάρχει πολύ σοβαρός εγγυητής από πίσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα