nimda Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Μα απο την στιγμη που το pc το εχει μονο για συγκεκριμενες δουλειες και νιωθει καλημενος γιατι να δωσει 300 να παρει καινουργιο και οχι 10 για να λυσει το μοναδικο προβλημα που εχει; Τα αυτοκινιτα 40ετια δεν τα εχουμε πια γιατι ειναι στην μεση ζητηματα ασφαλειας, οικονομιας και περιβαλοντος (καλα το τελευτο δεν νομιζω να νοιαζει και πολυ τον ιδιοκτιτη) και ασπρομαυρες τηλεωρασεις δεν εχουμε γιατι αλλαζει η εμπειρια που απολαμβανεις. Με ενα καινουργιο ομως pc τα ιδια πραγματα θα κανει, ναι ισως ειναι λιγο πιο γρηγορο το μηχανιμα, αλλα η ιδια η εμπειρια δεν θα αλλαξει
miltre Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 δεν υπαρχει παλιο καινουργιο...δεν υπαρχει φθηνο ακριβο... υπαρχει εαν κατι μου ειναι χρησιμο εαν μου κανει τη δουλεια μου εαν με καλυπτει!!! εφοσον απλα το φιλο τον καλυπτει το καλυτερο δυνατο ειναι νακολουθησει τη διαδικασια καθαρισματος αλλαγων παστας και κατι επισης φθηνο αλλα οχι ορατο με τη πρωτη ματια μια αντικατασταση του τροφοδοτικου ισως και καποιο εξτρα ανεμιστηρα...θα εχει δωσει το πολυ 35 ευρω και θα εχει κανει οτι καλυτερο για το μηχανακι του!απο αποψη αναπνοης τροφοδοσιας,,,απλα και ευκολα!
mascuale Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Επειδή έχω κι εγώ παρόμοιο σύστημα, σε συμβουλεύω, εκτός από το σχολαστικό καθάρισμα και την αλλαγή πάστας στον επεξεργαστή που ανέφεραν οι προηγούμενοι, να αλλάξεις την ψύκτρα, που υποπτεύομαι θα είναι η εργοστασιακή. Πριν 2 μήνες, αγόρασα αυτή την ψύκτρα από ένα φίλο στις αγγελίες, και πίστεψέ με η διαφορά με πριν είναι η μέρα με τη νύχτα, χτυπάω το κεφάλι μου που δεν είχα κάνει την αλλαγή τόσα χρόνια και άκουγα κάθε καλοκαίρι το pc να βουίζει σαν ελικόπτερο. Με ελάχιστα ευρώ θα ησυχάσει το κεφάλι σου και δε θα χρειαστεί να αλλάξεις το σύστημα, εφόσον σου αρκεί. Φιλικά, Παναγιώτης.
miltre Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 επειδη το εχω απορια για τη τη φθηνη ψυκτρα και τη δουλεια κανει...μπορεις να μας πεις τη διαφορα θερμοκρασιας του επεξεργαστη με τη μαμα και τη νεα?
doakes Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 mascuale αυτη η ψυκτρα μπορει να ναι αθορυβη αλλα ειναι σχετικα απλη και προσφερει χειροτερη ψυξη απο την Intel stock ψυκτρα χαλκινου πυρηνα. http://www.tweaktown.com/popImg.php?img=3200l_2.jpg Εσυ μαλλον θα χες το απλο stock cooler.
mascuale Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Στις θερμοκρασίες δεν είδα καμιά βελτίωση, άλλωστε δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα ούτως ή άλλως, με το θόρυβο είχα μεγάλο θέμα και αυτό λύθηκε, οπότε αν ξέρετε κάποια άλλη ψύκτρα να του προτείνετε για ακόμα καλύτερη ψύξη, τότε δεν το συζητώ, καλύτερα να προτιμήσει τη δική σας πρόταση... Όσον αφορά τις φωτό που ανέβασε ο φίλος doakes, εγώ είχα την ψύκτρα στην πρώτη γραμμή, την άλλη δεν την ξέρω.
doakes Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Εσενα ομως ηταν με χαλκινο πυρηνα απο κατω? Δες τη δευτερη φωτο δεξια.Ο χαλκος κανει τη διαφορα στη θερμοκρασια αλλιως η ψυκτρα εξωτερικα ιδια φαινεται.
mascuale Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Εσενα ομως ηταν με χαλκινο πυρηνα απο κατω? Δες τη δευτερη φωτο δεξια.Ο χαλκος κανει τη διαφορα στη θερμοκρασια αλλιως η ψυκτρα εξωτερικα ιδια φαινεται. Δε θυμάμαι, γιατί είχαν χαλάσει τα πλαστικά πιαστράκια της και δεν την κράτησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα