Arctic Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Καλημέρα σας. Τις προηγούμενες μέρες πήγα σε διάφορες σχολές οδηγών στα Τρίκαλα για να ρωτήσω τιμές. Όλοι μου έλεγαν 600€ καθώς και ότι είχαν «συνεταιρισμό» και δεν θα έβρισκα με διαφορετική τιμή. Αυτό δεν είναι παράνομο. Κάτι σαν καρτέλ; Ευχαριστώ.
minaras_tio Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Και πως μπορεις να αποδειξεις οτι αυτοι εχουν συννενοηθει? Δυστυχως δε μπορεις αρα...600 ευρω αναγκαστικα...
Arctic Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Και πως μπορεις να αποδειξεις οτι αυτοι εχουν συννενοηθει? Δυστυχως δε μπορεις αρα...600 ευρω αναγκαστικα... Μου το έλεγαν φανερά....
minaras_tio Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Ηχογραφησε τους τοτε (και αυτο νομιζω παρανομο ειναι) και κανε καταγγελια.
Alxnks Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 δεν ξερω τι παιζει με το διπλωμα αυτοκινητου, να σου πω παντως οτι τρικαλα που ρωτησα απο περιεργεια βρηκα την πιο φθηνη τιμη για διπλωμα μηχανης προσφατα. ρωτησα πειραια (τελικη γυρω στα 350 ακομα κι απο site προσφορων), κορινθο (γυρω στα 250 επαιζαν), τρικαλα (το πιο φθηνο που βρηκα ηταν στα 150 και το πιο ακριβο 180). οποτε μου ακουγεται καπως παραξενο αυτο που λες για το αυτοκινητο, το εψαξας καλα; ρωτησες σε μπολικες σχολες;
Arctic Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 δεν ξερω τι παιζει με το διπλωμα αυτοκινητου, να σου πω παντως οτι τρικαλα που ρωτησα απο περιεργεια βρηκα την πιο φθηνη τιμη για διπλωμα μηχανης προσφατα. ρωτησα πειραια (τελικη γυρω στα 350 ακομα κι απο site προσφορων), κορινθο (γυρω στα 250 επαιζαν), τρικαλα (το πιο φθηνο που βρηκα ηταν στα 150 και το πιο ακριβο 180). οποτε μου ακουγεται καπως παραξενο αυτο που λες για το αυτοκινητο, το εψαξας καλα; ρωτησες σε μπολικες σχολες; Σε τρεις σχολές ρώτησα, και οι τρεις μου είπαν για συνεταιρισμό και για 600€. Μετά δεν είχα χρόνο και το παράτησα. Μάλλον θα πάρω σε όλες τηλέφωνο για να ρωτήσω ξανά. Η πλάκα είναι ότι κλέγονται, αλλά λεν και ψέματα. Ο αδερφός μου πέρυσι 600€ έδωσε. Ηχογραφησε τους τοτε (και αυτο νομιζω παρανομο ειναι) και κανε καταγγελια. Χωρίς να είμαι σίγουρος αλλά νομίζω δεν είναι παράνομο, αφού ηχογραφώ δική μου συνομιλία. Σαν να αποθηκεύω τα εισερχόμενα.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Εμένα για δίπλωμα μου πήραν 500 ευρώ το 2008.
Arctic Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Παίρνοντας τηλέφωνο σε αρκετές σχολές μου είπαν ότι έγινε συγχώνευση όλων των σχολών σε Α.Ε. Άρα μιλάμε για μία εταιρία και όχι για καρτέλ. Ευχαριστώ όσους θέλησαν να βοηθήσουν
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Ηράκλειο Κρήτης 1100 ευρώ σύνολο μηχανάκι + αυτοκίνητο το δίπλωμα χωρίς τα θεωρητικά μαθήματα απλά διαβάζεις μόνο σου από το βιβλίο ... Επομένως εσείς με τα 600 ...
Arctic Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Σίγουρα ο μαύρος χειρότερος του λευκού, άλλα όχι ότι θα κάτσω στον δεύτερο.
cyber_katsarida Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 τσάμπα ψάξιμο. απ ότι έχω παρατηρήσει όλες οι σχολές που δραστηριοποιούνται σε μια πόλη έχουν ίδιες τιμές. από πόλη σε πόλη μπορεί να βρεις διαφορές αλλά μέσα στην πόλη δεν... το πολύ πολύ κανα -20€
HERTHAN Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Παίρνοντας τηλέφωνο σε αρκετές σχολές μου είπαν ότι έγινε συγχώνευση όλων των σχολών σε Α.Ε. Άρα μιλάμε για μία εταιρία και όχι για καρτέλ. Αυτο ακριβως εγινε πριν λιγες μερες νομιζω.Αν δεν κανω λαθος 24-26 ατομα που ειχαν σχολη οδηγων εκαναν συγχωνευση τωρα σε Α.Ε. Οι τιμες παντως εκει παιζουν δεν νομιζω να βρεις καπου πολυ καλυτερα και μεγαλες διαφορες.
Arctic Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Αυτο ακριβως εγινε πριν λιγες μερες νομιζω.Αν δεν κανω λαθος 24-26 ατομα που ειχαν σχολη οδηγων εκαναν συγχωνευση τωρα σε Α.Ε. Οι τιμες παντως εκει παιζουν δεν νομιζω να βρεις καπου πολυ καλυτερα και μεγαλες διαφορες. Επικίνδυνο όμως. Ένας καινούργιος να ανοίξει και να το έχει 50€ λιγότερο θα μαζέψει όλη τη πελατεία τους.
HERTHAN Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Επικίνδυνο όμως. Ένας καινούργιος να ανοίξει και να το έχει 50€ λιγότερο θα μαζέψει όλη τη πελατεία τους. Ο καινουργιος ομως θα εχει περισσοτερα εξοδα απο αυτους.Δεν ξερω αν μπορει να τους χτυπησει στις τιμες. Ολα παιζουν παντως......!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα