Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτά αν τα έχουμε στην τσέπη θεωρούνται όπλα?

γιατι σκέφτομαι να αγοράσω ενα λεπίδι για το στρατό

Δημοσ.

Πιθανον να θεωρειται οπλο (καποτε εκοβαν λαρυγκια)

Δεν μπορεις να υποστηριξεις σε καποιον ελεγχο που σου γινει και σε πιασουν με κανα τετοιο πανω σου,οτι το εχεις μαζι σου για να ριξεις κανα ξυρισμα στα πεταχτα... :-D

Δημοσ.

εδω θα σου χρεωσουν τουφεκι (εκτος αν πας καμια αεροπορια που σε χρεωνουν τσαντουλα πικνικ...). τι να κλασει το λεπιδι...

Δημοσ.

εδω θα σου χρεωσουν τουφεκι (εκτος αν πας καμια αεροπορια που σε χρεωνουν τσαντουλα πικνικ...). τι να κλασει το λεπιδι...

οχι στο στρατό. σκέφτομαι να πάρω για το στρατό αλλα ελεγα μέχρι να πάω αν μπορώ να το έχω στην τσέπη μου , έξω στο δρόμο. γιαυτό ρώτησα

Δημοσ.

Ωραιο θεμα.

Εγω ψαχνω να βρω λεπιδι ξυρισματος (ξουραφι το `λεγαν οι παλιοι μπαρμπεριδες) απο δαμασκινο ατσαλι.

Δεν ξερω τι τιμη θα εχει (μαλλον θα ειναι αρκετα ακριβο)ομως.

Και ενα link για ξυραφια:

http://myshave.wordpress.com/2009/03/01/straight-razor/

α μπράβο, αυτό έψαχνα. Θεσσαλονίκη είμαι. Σε τι είδους μαγαζιά πουλάνε τέτοια όμως; οχι συγκεκριμένα καταστήματα αλλα τι είδους ; βασικά δεν το θέλω για ξύρισμα, το θέλω μόνο για το σχήμα στα γένια, να κάνω τις ισιες γραμμες.

Δημοσ.

Είχα ψαχτεί στο internet για αυτά αλλα τελικά δεν πήρα.. δεν θυμάμαι αν ήταν από ευρωπαϊκό site (γερμανία) η ελληνικό πάντως όλα θυμάμαι γύρο στο πενηντάρικο κοστίζανε

κυρίως για την λαβή όμως υπήρχαν και κάτι αλλα στο εικοσάρικο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...