Downloadpercent Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 ελεύθερο τοπικ, απλά πείτε ότι θέλετε πάνω σε αυτό το θέμα Ξεκινάω, Μου τη δίνουν γιατί είναι κλεφτρόνια, βγαίνουν στην εκλογοαπολογιστική και λέει ο καθένας τα δικά του, λέει ο καθένας τι έχει προσφέρει και ακους κάτι τέτοια - Καταφέραμε με τα λεφτά που μαζέψαμε από τα παρτυσ να αγοράσουμε έναν πυροσβεστήρα - Το ταμείο μας διαθέτει 100 ευρώ ( που πήγαν τα λεφτά από τόσα πάρτυ, σε 1 πυροσβεστήρα από χρυσό πηγαίνω να τους ακούσω και μου τη δίνουν, μου έρχεται να τους πιάσω και να τους κάνω τα μούτρα τόστ. το άλλο εξοργιστικό; κολλάνε παντού αφίσες και χαλάνε τους τοίχους όταν τις βγάζουν , βγαίνει η μπογιά... ακούστε και το ΕΠΙΚ, σε μας η Χ Παράταξη κόλλησε αφίσες παντού και μετά από 1 εβδομάδα τα έβγαλε όλα για να κολλήσει άλλα πιο ωραία και καλά... ρε πως πετάνε έτσι τα λεφτά... Αυτό το τοπικ έγινε με αφορμή ένα άλλο, θέλω να πω ότι επιτέλους το κράτος έβαλε όριο σπουδών πάρα πολύ καλή κίνηση και όποιος πει το αντίθετο είναι κομματόσκυλο!
xkabamarux Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Εχω μια ερωτηση για τον φιλο μας τον Downloadpercent. Εχεις ψηφισει ποτε;
kostas_dr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Έχει σχέση η ερώτησή σου με το άλλο τοπικ που κλειδώθηκε ε;
xkabamarux Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Έχει σχέση η ερώτησή σου με το άλλο τοπικ που κλειδώθηκε ε; Απλα να μας απαντησει. Δεν αποζητω κατι πλεον αυτου.
KleKoR Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 ελεύθερο τοπικ, απλά πείτε ότι θέλετε πάνω σε αυτό το θέμα Ξεκινάω, Μου τη δίνουν γιατί είναι κλεφτρόνια, βγαίνουν στην εκλογοαπολογιστική και λέει ο καθένας τα δικά του, λέει ο καθένας τι έχει προσφέρει και ακους κάτι τέτοια - Καταφέραμε με τα λεφτά που μαζέψαμε από τα παρτυσ να αγοράσουμε έναν πυροσβεστήρα - Το ταμείο μας διαθέτει 100 ευρώ ( που πήγαν τα λεφτά από τόσα πάρτυ, σε 1 πυροσβεστήρα από χρυσό πηγαίνω να τους ακούσω και μου τη δίνουν, μου έρχεται να τους πιάσω και να τους κάνω τα μούτρα τόστ. το άλλο εξοργιστικό; κολλάνε παντού αφίσες και χαλάνε τους τοίχους όταν τις βγάζουν , βγαίνει η μπογιά... ακούστε και το ΕΠΙΚ, σε μας η Χ Παράταξη κόλλησε αφίσες παντού και μετά από 1 εβδομάδα τα έβγαλε όλα για να κολλήσει άλλα πιο ωραία και καλά... ρε πως πετάνε έτσι τα λεφτά... Αυτό το τοπικ έγινε με αφορμή ένα άλλο, θέλω να πω ότι επιτέλους το κράτος έβαλε όριο σπουδών πάρα πολύ καλή κίνηση και όποιος πει το αντίθετο είναι κομματόσκυλο! ευτυχώς που δεν είσαι απόλυτος και έχεις διάθεση για κουβέντα...
kalogeros Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 ευτυχώς που δεν είσαι απόλυτος και έχεις διάθεση για κουβέντα... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! Και εγώ μόλις το διάβασα, αυτό ακριβώς σκέφτηκα.
Downloadpercent Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μιλάω για αυτό το τοπικ, http://www.insomnia.gr/topic/452511-%CE%B4%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B1%CE%B9%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%86%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82/
Downloadpercent Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 ευτυχώς που δεν είσαι απόλυτος και έχεις διάθεση για κουβέντα... κάνεις λάθος, σε αυτό το θέμα είμαι απόλυτος και πιστεύω ότι καλά κάνω γιατί πολύ απλά οι παρατάξεις είναι μια κοροϊδία... όποιος γουστάρει να είναι σκυλάκι με γεια του με χαρά του. xkabamarux όχι, τον λόγο θα τον βρεις στο τοπικ πάνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις