Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4


JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό με τους κωδικούς του Origin είναι γενικό πρόβλημα και δεν έχει υπάρξει συνολική λύση εδώ και ενάμιση χρόνο. Το μόνο workaround που έχω βρει είναι πως (υποτίθεται, δεν το έχω δοκιμάσει) αν αλλάξει το region format των windows σε αμερικάνικο (αντί για ελληνικό ή ό,τι άλλο έχουμε) λύνεται το πρόβλημα. Τώρα το αν το παραπάνω δουλεύει για όλους, είναι άλλη ιστορία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παντα οταν βγαινουν drivers για νεους τιτλους, υπαρχει οντως βελτιωση σε αυτους αλλα τις περισσοτερες φορες χαλαει το performance στους αλλους. Γιαυτο μετα ερχονται οι WHQL και φτιαχνουν ολα. Οποτε ναι, κατεβασε τους και βλεπεις.:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ουτως ή αλλως σε ενα μηνα βγαινει το παιχνιδι,αρα θα βγουν και αλλοι drivers πιθανον πριν το παιχνιδι και αλλοι drivers μετα το παιχνιδι,αρα δεν νομιζω να χασει πολλα αν δεν βιαστει να κατεβασει τους τωρινους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν παίξατε τελικά ε ;



Καλυτερα να περιμενουμε να βγει το παιχνιδι και μετα να κατεβασουμε drivers. Οι beta drivers συνηθως εχουν διαφορα προβληματα.

Οι drivers σχεδόν ποτέ δεν έχουν προβλήματα, είτε είναι BETA είτε WHQL, απλά συνήθως υπάρχουν νουμπάδες που δεν ξέρουν πως να κάνουν ένα σοβαρό clean install.



Παντα οταν βγαινουν drivers για νεους τιτλους, υπαρχει οντως βελτιωση σε αυτους αλλα τις περισσοτερες φορες χαλαει το performance στους αλλους. Γιαυτο μετα ερχονται οι WHQL και φτιαχνουν ολα. Οποτε ναι, κατεβασε τους και βλεπεις. :)

Πότε έγινε αυτό ;

Για του λόγου το αληθές, στο GeForce.com έχει ανεβάσει ένας screenshot από BF3 Gulf Of Oman με 326.80 BETA και με 331.40 BETA, οι δεύτεροι προσθέτουν 12FPS στην ίδια ακριβώς σκηνή και είπε ο ManuelG ότι τα optimization για το BF4 θα βοηθήσουν και στο BF3.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την εφαρμογή του Commander για τάμπλετ μπορούμε να την κατεβάσουμε από κάπου ή δεν θα είναι διαθέσιμη στην beta;

 

Edit: Ξενέρωμα,Link.png Site: δε θα είναι διαθέσιμη στη beta ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...