Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καταρχάς δεν είμαι χαζος. Παω φροντηστηριο όπως το 95%.των παιδιων πού σκοπευουν να περάσουν σε μια μια υψηλοβαθμη σχολή. Αν δεν έχεις να πεις κατι σχετικο με το θέμα θα σε παρακαλούσα να μην πετας προσβολές ετσι αόριστα χωρίς να γνωρίζεις κάποιον.

Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App

Το 95% των μαθητων αρχιζουν τελη Αυγουστου...Οχι αρχες Ιουλιου!!! ΘΑ ΚΑΕΙΣ!

Αλλιως οι περισσοτερες λυσεις ειναι σωστες που δινουν οι προηγουμενοι!

Δημοσ.

Αρχικά το μαθήματα είναι μονο τον Ιούλιο. Άρα εχω ολο τον Αύγουστο για ξεκούραση. Επιπλέον εχω βγάλει ήδη το σημαντικό ποσοστό των μαθημάτων της Γ πραγμα που σήμαινει ότι στο σχολείο θα μπω πιο δυναμικά απο άλλους. Ελπιζω να σε κάλυπτει η απάντηση μου.

Δημοσ.

Αρχικά το μαθήματα είναι μονο τον Ιούλιο. Άρα εχω ολο τον Αύγουστο για ξεκούραση. Επιπλέον εχω βγάλει ήδη το σημαντικό ποσοστό των μαθημάτων της Γ πραγμα που σήμαινει ότι στο σχολείο θα μπω πιο δυναμικά απο άλλους. Ελπιζω να σε κάλυπτει η απάντηση μου.

ΟΧΙ! ειναι καθαρα βλακειες αυτα τα προγραμματα...Να μπεις δυνατα στο σχολειο που ολοι θα εχετε 20 σε ενδιαφερει ή να κανεις ενα σωστο προγραμμα που θα σε βοηθησει να αποδοσεις???

Δημοσ.

ΟΧΙ! ειναι καθαρα βλακειες αυτα τα προγραμματα...Να μπεις δυνατα στο σχολειο που ολοι θα εχετε 20 σε ενδιαφερει ή να κανεις ενα σωστο προγραμμα που θα σε βοηθησει να αποδοσεις???

Επειδή βρίσκομαι στα ίδια με το παιδί.

Και εγώ άρχισα ΑΕΠΠ. Εντάξει, χαλαρά βέβαια. Ίσα ίσα θα βγάλουμε λίγο κομμάτι ύλης. Αλλά τα υπόλοιπα μαθήματα; Πότε νομίζεις θα προλάβουμε να βγάλουμε την ύλη βρε linus; Λες εμείς να θέλουμε καλοκαιριάτικα να χύνουμε υδρώτα με τα μαθήματα; Πληροφοριακά, σήμερα είμαι από τις 4, έχει πάει 10+ και ακόμη έχω ένα σωρό. Αλλά ευτυχώς, τόσο διάβασμα έχω μόνο Κυριακή. Αναγκαστικά, πρέπει να βγει ένα μέρος της ύλης το καλοκαίρι.

Τουλάχιστον σε φυσική και μαθηματικά. Αυτό που με έκαψε φέτος εμένα είναι η έκθεση. Θέλει πολλές ώρες. Πάρα πολλές. Σήμερα είμαι τόσες ώρες κυρίως λόγω της έκθεσης. Το ωραίο είναι όταν σου λένε "κάν'τα μέσα στην εβδομάδα". Γιατί, προλαβαίνω ΓΤΧΣ; Άμα δε βγω και για έναν καφέ, στο τέλος θα σαπίσω. Και πάλι όμως, κατάντησα Ιούλιο μήνα να βγαίνω για καφέ μετά τις 9μιση, 10 το βράδυ.

Δημοσ.

Επειδή βρίσκομαι στα ίδια με το παιδί.

Και εγώ άρχισα ΑΕΠΠ. Εντάξει' date=' χαλαρά βέβαια. Ίσα ίσα θα βγάλουμε λίγο κομμάτι ύλης. Αλλά τα υπόλοιπα μαθήματα; Πότε νομίζεις θα προλάβουμε να βγάλουμε την ύλη βρε linus; Λες εμείς να θέλουμε καλοκαιριάτικα να χύνουμε υδρώτα με τα μαθήματα; Πληροφοριακά, σήμερα είμαι από τις 4, έχει πάει 10+ και ακόμη έχω ένα σωρό. Αλλά ευτυχώς, τόσο διάβασμα έχω μόνο Κυριακή. Αναγκαστικά, πρέπει να βγει ένα μέρος της ύλης το καλοκαίρι.

Τουλάχιστον σε φυσική και μαθηματικά. Αυτό που με έκαψε φέτος εμένα είναι η έκθεση. Θέλει πολλές ώρες. Πάρα πολλές. Σήμερα είμαι τόσες ώρες κυρίως λόγω της έκθεσης. Το ωραίο είναι όταν σου λένε "κάν'τα μέσα στην εβδομάδα". Γιατί, προλαβαίνω ΓΤΧΣ; Άμα δε βγω και για έναν καφέ, στο τέλος θα σαπίσω. Και πάλι όμως, κατάντησα Ιούλιο μήνα να βγαίνω για καφέ μετά τις 9μιση, 10 το βράδυ.[/quote']

Η απαντηση που δίνει ο φίλος είναι ακριβώς αυτη που θα εγραφα κι εγω.Ετσι όπως τα λεει ειναι...

Δημοσ.

Δεν είναι έτσι, αν το θέλεις

Όταν τα περνάς, έτσι είναι. Πιθανώς εσύ έδωσες φέτος; Αν ναι, τώρα βλέπεις από "μία άλλη σκοπιά" το προηγούμενο σου καλοκαίρι, εάν είχες κάνει μαθήματα. Το να λες ένα "δεν είναι έτσι", δίχως να επιχειρηματολογείς, δε νομίζω ότι βοηθάει.

Δημοσ.

Έκανα μαθήματα αλλά δεν ήταν σίγουρα όπως τα λέτε. Όχι ότι είναι κακό. Όσο για την έκθεση τη θεωρώ χάσιμο χρόνου. Για να γράψεις 2μονάδες παραπάνω(που στο τέλος είναι και ελάχιστα μόρια) θες να φας ώρες πολλές, οι οποίες θα μπορούσαν να πάνε σε άλλο μάθημα είτε σε τίποτα.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λοιπόν, μια ακομη.να δημιουργησετε σε μονοδιαστατο πινακα λεξικό, ελληνικό -αγγλικο.Οποιος το ξέρει ας δώσει τη λυση γιατι εχω μπερδευτει!

Δημοσ.

Πολύ κακοδιατυπωμένη είναι. Αν θυμάμαι καλά πίνακες μόνο με πρόγραμμα χρησιμοποιούνται στην ΑΕΠΠ. Δεν σου δίνει όμως πόσες λέξεις θα έχει ο πίνακας για να τον ορίσεις στις μεταβλητές. Δεν σου δίνει ούτε αν ο πίνακας είναι έτοιμος ή αν χρειάζεται να τον γεμίσεις πρώτα. Ζήτα κάποια διευκρίνιση. 

Δημοσ.

Λοιπόν. Αποτι μου ειπαν πρέπει να εχει 5 λέξεις,τις οποίες θα μετατρέπει. Αν ξέρει κανείς...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...