Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο πλαίσιο έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου σχετικά με τις γνώσεις των οδηγών για την ασφάλεια στις οδικές σήραγγες στήθηκε το παρακάτω ερωτηματολόγιο:

http://shragges.simor.ntua.gr/index.php?option=com_ariquizlite&view=quiz&quizId=1&task=quiz&Itemid=29&lang=en

Στόχος είναι να εντοπιστούν οι ελλείψεις στις γνώσεις των οδηγών σχετικά με την ασφάλεια στις οδικές σήραγγες. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα που θα προκύψουν, θα προταθούν μέτρα που θα ενισχύσουν την ασφάλεια των χρηστών.

Το ερωτηματολόγιο απαντιέται ανώνυμα και αφορά κατόχους διπλώματος οδήγησης! Αφιερώστε μερικά λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο σας για να το συμπληρώσετε.

Δημοσ.

Ευχαριστώ!! Εάν σας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα της έρευνας και οι σωστές απαντήσεις μπορώ να κάνω ένα σχετικό ποστ, αφού ολοκληρωθεί η έρευνα βέβαια.. :)

Δημοσ.

Ναι φίλε κάντο αν έχεις τον χρόνο στο τέλος. Θα ειναι πολύ ενδιαφέρον!

Ολα τα λεφτά η ερωτηση:

Τηρώ τα όρια ταχύτητας που υποδεικνύονται από τις μεταβλητές σημάνσεις ορίων ταχύτητας, όπως παρακάτω

Kαι έχει το όριο 50!!

Μα ουτε ο ενας στους 10 δε πάει με 50...χαχαχαχαχα!!!

Δημοσ.

απαραδεκτο που δεν σου δινει εστω στο τελος τις σωστες απαντησεις (τουλαχιστον εγω δεν τις βρηκα). Υποτιθεται οτι αυτο το τεστ βοηθαει τους ιδιου να βγαλουν συμπερασματα, αλλα και τους ερωτομενους να βελτιωσουν λαθος αντιληψεις και συμπεριφορες. Θελω να ελπιζω οτι κανω λαθος αλλιως λυπαμαι που τους διεθεσα 10 λεπτα απο τη ζωη μου....

Δημοσ.

απαραδεκτο που δεν σου δινει εστω στο τελος τις σωστες απαντησεις (τουλαχιστον εγω δεν τις βρηκα). Υποτιθεται οτι αυτο το τεστ βοηθαει τους ιδιου να βγαλουν συμπερασματα, αλλα και τους ερωτομενους να βελτιωσουν λαθος αντιληψεις και συμπεριφορες. Θελω να ελπιζω οτι κανω λαθος αλλιως λυπαμαι που τους διεθεσα 10 λεπτα απο τη ζωη μου....

3 ποστ παραπανω.....

Δημοσ.

Κατ΄αρχάς, ευχαριστώ για τη συμμετοχή στην έρευνα.

Απαντώ στο ποστ για να μην μείνουν λάθος εντυπώσεις. Όντως το ερωτηματολόγιο θα μας βοηθήσει να βγάλουμε συμπεράσματα για την οδηγική συμπεριφορά και τις γνώσεις των Ελλήνων οδηγών όσον αφορά την οδήγηση στις σήραγγες, ώστε να γίνουν ανάλογα με τα αποτελέσματα προτάσεις για την ενημέρωση και εκπαίδευση του κοινού. Το αντικείμενο που μελετά το ερωτηματολόγιο μπορεί να μη φαίνεται εξ αρχής ιδιαίτερα σημαντικό. Αν όμως ληφθούν υπόψη οι ιδιαίτερες συνθήκες που δημιουργεί ο περιορισμένος χώρος των σηράγγων, οι ελλιπείς γνώσεις των οδηγών και τα μεγάλα ατυχήματα που έχουν συμβεί κατά το παρελθόν στο εξωτερικό, θα συμφωνήσετε ότι είναι ένα θέμα που χρήζει προσοχής. Εκτός από τη συλλογή πληροφοριών το ερωτηματολόγιο έχει ως δευτερεύοντα στόχο να προβληματίσει τους ερωτώμενους και να ενημερώσει μέσω των απαντήσεων για τη σωστή οδηγική συμπεριφορά. Όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει όσο τρέχει το ερωτηματολόγιο, όπως καταλαβαίνετε.. Με το που ολοκληρωθεί η έρευνα (περίπου σε ένα μήνα), θα δοθούν οι σωστές απαντήσεις και ίσως λίγο αργότερα μία περιληπτική παρουσίαση των αποτελεσμάτων. Όπως έγραψα πιο πάνω θα κάνω ένα σχετικό ποστ για όσους ενδιαφέρονται. Βέβαια, υπάρχει και η δυνατότητα εγγραφής στο newsletter, που προτείνεται μετά την ολοκλήρωση του ερωτηματολογίου, ώστε να λάβετε απευθείας τις απαντήσεις στο mail σας.

Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας! :)

Δημοσ.

Ναι φίλε κάντο αν έχεις τον χρόνο στο τέλος. Θα ειναι πολύ ενδιαφέρον!

Ολα τα λεφτά η ερωτηση:

Τηρώ τα όρια ταχύτητας που υποδεικνύονται από τις μεταβλητές σημάνσεις ορίων ταχύτητας, όπως παρακάτω

Kαι έχει το όριο 50!!

Μα ουτε ο ενας στους 10 δε πάει με 50...χαχαχαχαχα!!!

α τηρώ έγραφε? εγώ παρατηρώ διάβασα γιαυτο απάντησα θετικά χαχαχαχαχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...