sphinxgr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 κ εγω! Θα ήθελα βέβαια στο τέλος να βγάλει β'αση των απαντήσεων μου ένα αρθρο να μου εξηγεί τις πιθανές λάθος επιλογές μου. Ή γενικά να έβγαζε ένα λινκ για άρθρο σχετικά με σήραγγες!!! Καλά που υπάρχουν κ τα ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ
ennoeitai Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 απαραδεκτο που δεν σου δινει εστω στο τελος τις σωστες απαντησεις (τουλαχιστον εγω δεν τις βρηκα). Υποτιθεται οτι αυτο το τεστ βοηθαει τους ιδιου να βγαλουν συμπερασματα, αλλα και τους ερωτομενους να βελτιωσουν λαθος αντιληψεις και συμπεριφορες. Θελω να ελπιζω οτι κανω λαθος αλλιως λυπαμαι που τους διεθεσα 10 λεπτα απο τη ζωη μου.... Το έκανα κι εγώ. Συμφωνώ ότι είναι απαράδεκτο να μην έχετε τις απαντήσεις στο τέλος. Τι θα πεί σε ένα μήνα; Οι ερωτήσεις δεν ήταν για τις απόψεις μας. Ήταν σωστού λάθους, που σημαίνει ότι υπάρχουν "σωστές" απαντήσεις. Έπρεπε στο τέλος να τις παραθέτετε. Έγραψα και κάτι βλακείες βέβαια εκεί που έλεγε "βγάζω τα γυαλιά ηλίου όταν μπαίνω στη σήραγγα" νόμιζα ότι έλεγε "βάζω" και λέω τι λέει χαχα, διαλέγω "ποτέ" και τη στιγμή που πατάω "συνέχεια" το συνειδητοποιώ χαχα και 2-3 άλλα. τεσπα η πλειοψηφία θα τα διορθώσει
papkoko Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Επειδή βλέπω ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τις σωστές απαντήσεις, θα προσπαθήσω να τις βγάλω νωρίτερα. Θα φροντίσω να υπάρχει σχετική παράθεση στην κάθε απάντηση που να εξηγεί γιατί είναι η σωστή συμπεριφορά. Λίγο υπομονή μόνο παιδιά! Απλά είχα σκοπό να βγουν τα αποτελέσματα μαζί με τις σωστές απαντήσεις.. Χαίρομαι πάντως που σας ενδιαφέρει το θέμα. Θα κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ. Ευχαριστώ και πάλι!!
papkoko Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Συγγνώμη για την καθυστέρηση.. http://www.insomnia.gr/topic/468279-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%8D/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα