warlock9_0 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 πήρα ένα n9 από το ebay και τελικά αυτό που μου ήρθε ήταν κινέζικος κλώνος έκανα dispute στο paypal και τώρα μου ζητάει για να αποδείξω οτι είναι μούφα να του στείλω ένα χαρτί από κάποιο μαγαζί ή αντιπροσωπεία, κάτι τέλος πάντων επίσημο που να λέει ξεκάθαρα οτι δεν είναι αυθεντικό για να πάρω πίσω τα λεφτά για την ακρίβεια μου ζητάνε αυτό Please obtain a document from an unbiased, third-party, such as a dealer, appraiser, or another individual or organization that is qualified in the area of the item in question (other than yourself), which clearly identifies the item as not authentic. If possible, the document should include a serial number and description of the item, and must be on letterhead that includes the name, address, and phone number of the individual, business, or organization so that PayPal may contact them if necessary. σε δύο nokia care που πήγα μου το παίζουν τρελίτσα, δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα, δεν το αναλαμβάνουμε και @@διές (πουτ@ν@ nokia) υπάρχει κανείς που να έχει ή να ξέρει κάποιο κατάστημα με κινητά ή κανέναν τεχνικό, κάποιον τέλος πάντων να το δει να μου γράψει ένα χαρτί οτι δεν είναι αυθεντικό να τελειώνει το θέμα?
nikoskon Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Σε Γερμανό πήγες; Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA
kage Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/308778-paypal-case-playstation-3/
warlock9_0 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 έχω την εντύπωση οτι κανένας από τους Γερμανός, Πλαίσιο και τέτοια δε θα με σώσει, θα πάω και βλέπουμε πάντως γι αυτό ρωτάω κανένα πιο μικρό μαγαζί μήπως ξέρει κανείς
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Εχω ακουσει καλα λογια για ενα καταστημα που λεγεται 9βολτο και ειναι καπου στον Πειραια. Δεν εχω προσωπικη εμπειρια, αλλα δε χανεις τιποτα να δεις μηπως σε εξυπηρετησουν.
veteranos123 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Εχω ακουσει καλα λογια για ενα καταστημα που λεγεται 9βολτο και ειναι καπου στον Πειραια. Δεν εχω προσωπικη εμπειρια, αλλα δε χανεις τιποτα να δεις μηπως σε εξυπηρετησουν. Ναι ναι έχω πάει αρκετά κινητά εκεί.Τα παιδιά είναι πολύ καλά.νομίζω πως θα σε βοηθήσουν σε αυτό που θες.
warlock9_0 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 γερμανός με πούλεψε, μου λέει πήγαινε στη nokia θα πάω σε αυτό το 9volto να ρωτήσω και στο g-phone που μου είπε έλα από εδώ να τα πούμε άντε να δούμε τι θα δούμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα