inexhale Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Τελευταια ειχα παρατηρησει υψηλη θερμοκρασια στην GPU ακομα και οταν ειναι idle (63-64c). Προσπαθησα να φτιαξω λιγο το airflow και επεσε στα 61c οποτε αν κ παλι υψηλη το αφησα ετσι. Πλεον ανακαλυψα οτι μολις καποιο παιχνιδι παει να μπει σε 3D mode και η καρτα ανεβαζει MHz το PC σβηνει κατ'ευθειαν. Δοκιμασα να την κανω τερμα underclock οσο γινετε και δεν σβηνει μεν αλλα κανει πολλα artifacts. Υπαρχει περιπτωση να σωζετε με αλλαγη παστας ή τζαμπα ο κοπος; Εγγηυση φυσικα δεν υπαρχει πλεον.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Την έχεις κοιτάξει την κάρτα μήπως είναι τέρμα στην μπίχλα, ή ακόμα χειρότερα, δεν δουλεύει ο ανεμιστήρας;
inexhale Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Οχι ειναι σε καλη κατασταση απο αποψη μπιχλας και δουλευει κανονικα. Προσπαθησα να αλλαξω και την παστα αλλα δεν μπορεσα να βγαλω το πλαστικο. Εχει κατι πολυ μικρες βιδες απο την μερια που ειναι κ οι θυρες που δεν μπορεσα να τις βγαλω, παιζει να τις γ**ησα κιολας.... Παντως δεν ειμαι σιγουρος αμα χρειαζετε να βγουν η απλα δεν εβαλα αρκετη δυναμη οταν τραβουσα το πλαστικο για να μην το σπασω
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Τις βίδες από τη μεριά των θυρών, δεν τις πειράζεις. Από κάτω ξεβιδώνεις..
exypnakias Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Εγώ στο παρά πέντε τον γλίτωσα τον υπολογιστή ήταν τίγκα στη σκόνη! Δες: Άνοιξε το κουτί κι αν είναι έτσι καθάρισέ το με ένα http://www.e-ergaleio.gr/product_info.php?products_id=1456
inexhale Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Α ωραια, τουλαχιστον αμα δεν χρειαζεται να βγαλω τις ψιλες βιδες κατι γινετε... Αν και για να ειμαι ειλικρινης δεν πιστευω οτι θα γινει τπτ αφου λογικα αμα ηταν θεμα θερμοκρασιας θα κολουσε εστω μετα απο μερικα δευτερολεπτα ενω αυτο με το furmark στο μισο δευτερολεπτο εχει σβησει το pc. Μαλλον την κλαιω καρτα
exypnakias Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Σε πανυγήρια τρέχεις με το tower αυτό; Χαχαχαχα! Όχι ρε! Απλώς 1 χρόνο τον έχω χωρίς να τον καθαρίσω! Πάλι καλά που πήγα για να βάλω το ένα εξάρτημα και το είδα!
veteranos123 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Χαχαχαχα! Όχι ρε! Απλώς 1 χρόνο τον έχω χωρίς να τον καθαρίσω! Πάλι καλά που πήγα για να βάλω το ένα εξάρτημα και το είδα! καλά μέσα σε ένα χρόνο σου μάζεψε τόση σκόνη?
vasi Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Οχι ειναι σε καλη κατασταση απο αποψη μπιχλας και δουλευει κανονικα. Προσπαθησα να αλλαξω και την παστα αλλα δεν μπορεσα να βγαλω το πλαστικο. Εχει κατι πολυ μικρες βιδες απο την μερια που ειναι κ οι θυρες που δεν μπορεσα να τις βγαλω, παιζει να τις γ**ησα κιολας.... Παντως δεν ειμαι σιγουρος αμα χρειαζετε να βγουν η απλα δεν εβαλα αρκετη δυναμη οταν τραβουσα το πλαστικο για να μην το σπασω πρέπει να βρεις ακριβώς το δικό του πάχος κατσαβιδιού, και κατά την εξαγωγή της ψήκτρας να χρησιμοποιήσεις σεσουάρ, στα σημεία που εφάπτεται η ψήκτρα, για να μην σου καταστραφεί.
vasi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 καλά θα ήταν!! μονάχα η ψήκτρα, αλλά με το τράβηγμα, μπορείς να πάρεις παραμαζωμα ηλεκτρονικά εξαρτήματα ,τις μνήμες, ζημιά στη gpu.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 ..και να σου πέσει στο πάτωμα, και σκύβοντας να πάθεις λουμπάγκο και να σε πάρει χαμπάρι κανάς αράπης-σχεδιαστής μόδας. Ε ρε τι άλλο θα διαβάσουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα