JohnnyX Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) 2 προσφορες σε φυλλαδια με την αρχη των εκπτωσεων Και οι 2 ειναι LED και οι 2 ειναι 3D και οι 2 δινουν 2 ζευγαρια γυαλιων και οι 2 ειναι 200Hz (με interpolation...δηλαδη 100 Hz κανονικο..δηλαδη καλο !) ...και φυσικα ειναι full HD..και οι 2 στα 499€ η 1η ειναι η Samsung 3D LED UE40EH6030 40αρα...στον κωτσοβολο (ιδια τιμη παντως υπαρχει και στο πλαισιο) η 2η ειναι η Philips 3D LED 42PFL4307H/12 42αρα και τη βρισκει κανεις στα Μedia Markt (θεσσαλονικης..αναφερονται στο φυλλαδιο και τα 3 καταστηματα) Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2012 από JohnnyX
paylidis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μονο που δεν εβαλες τιμές... για την πρώτη υποθετω 479...
Nemesis_rds Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Η Samsung UE40EH6030 με μια γρηγορη ματια δε φαινεται ασχημη. Την εχει καποιος να μας πει εντυπωσεις?
JohnnyX Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) ναι σορρυ..διορθωθηκε..εν οψει ψηφιακης μεταβασης αυτες οι τιμες λενε..για ηλικιωμενους (οποτε ισως και το θεμα με τους υποτιτλους να μην τους νοιαζει) χωρις να υπαρχουν σοβαροι συμβιβασμοι στον τομεα TV Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2012 από JohnnyX
labman Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 προσοχη οι philips δεν υποστηριζουν ελληνικους υποτιτλους
giorginho Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 εγω παντως στο φυλλαδιο σημερα ειδα 499 για την samsung.. και παλι βεβαια καλη τιμουλα ειναι! edit: τωρα ειδα την διορθωση στο 1ο ποστ, εγω αναφερθηκα στο 2ο ποστ.
savakis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 προσοχη οι philips δεν υποστηριζουν ελληνικους υποτιτλους φαντάζομαι εννοείς μέσω του player...
Kalispera Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Η Philips μου υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους, αντίθετα με την Samsung UE40EH6030 που δεν είναι ελληνικής αντιπροσωπίας από ότι φαίνεται (δε την έχει το site της Samsung και μάλλον αποτελεί άλλη μία από τις "παραεισαγωγές" της Dixon, του Πλαίσιο κλπ) και ενδέχεται να μην υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους. Πάντως είναι παρόμοιες τηλεοράσεις, η Philips έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου αλλά δύσχρηστο μενού, η Samsung έχει καλύτερο μενού με hi-tech εμφάνιση και καλά νούμερα. Αυτό που προτιμώ εγώ στις Philips είναι το πάντα βέλτιστο αυτόματο φορμάρισμα του μεγέθους της εικόνας, δε θα εμφανίσει ποτέ μακρόστενα ή ψιλόλιγνα αντικείμενα στην οθόνη καθώς και ο ποιοτικότερος ήχος από οποιαδήποτε άλλη τιβι. Η επίλογή δική σας!!! Μόλις τσέκαρα και από άποψη συνδεσμολογίας, η Philips έχει μακράν καλύτερη, 3 USB έναντι 1 της Samsung και 4 HDMI έναντι 2 της Samsung... συν component κλπ. Νομίζω πως έκανα πολύ καλά που πήρα πάλι Philips!
iceman Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Samsung με κλειστά μάτια! Ο player παιζει τα πάντα, η δε εικόνα άψογη!
kostastnt Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Εγώ τσιμπησα την samsung γιατι εψαχνα καιρο τηλεοραση.. Επειδη ειδα πολλες απο κοντα και επαιξα η samsung με την philips ειναι η μερα με την νυχτα σε διαφορα.. Βεβαια το πως "βλεπει" ο καθενας ειναι υποκειμενικο.. Επισης στην σαμσουνγκ ο κωτσοβολος σου αφηνει το πακετο της εγγυησης για 5 χρονια στα 90€ οποτε το πηρα για να ειμαι ησυχος, μιας και το ειχα στην προηγουμενη τιβι και εβγαλε τα λεφτα του.. Το μονο αρνητικο στην σαμσουνγκ τα μεγαλα γυαλια 3d.. Sent from my iPhone using Insomnia
giorginho Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 μην βασιζεστε απολυτα στο τι εισαγει ο εκαστοτε "αρμοδιος" για να βγαλετε συμπερασμα περι "ελληνικων"! πχ ενα bluray philips (bdp7500) που εισαγεται επισημα απο την philips hellas δεν υποστηριζει ελληνικα σε υποτιτλους τυπου srt ενω ενα μοντελο που δεν εισηχθει ποτε (bdp8000) υποστηριζει μια χαρα! ΥΓ: μεγαλα γυαλια η samsung σε σχεση ας πουμε με αυτα των philips??? νομιζω οτι ειδικα της samsung μονο τα passive μπορουν να χαρακτηριστουν ως πιο μικρα-ελαφρια.
kostastnt Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Επειδή ήμουν ανάμεσα σε samsung και LG, αυτά τα γυαλιά σύγκρινα Δεν το ανέφερα πιο νωρίς! Την philips δεν τα δοκίμασα τα γυαλιά.. Της LG τα γυαλιά είναι σαν ψεύτικα παιδικά, χωρίς μπαταρίες, led, μηχανισμούς κτλ όπως της samsung.. Δεν ξέρω βέβαια αν στο 2ώρο της ταινίας θα κουράζουν αλλά με κάτι αντίστοιχες γκουμούτσες στα ster δεν είχα πρόβλημα..
cabdik Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Επειδή ήμουν ανάμεσα σε samsung και LG, αυτά τα γυαλιά σύγκρινα Δεν το ανέφερα πιο νωρίς! Την philips δεν τα δοκίμασα τα γυαλιά.. Της LG τα γυαλιά είναι σαν ψεύτικα παιδικά, χωρίς μπαταρίες, led, μηχανισμούς κτλ όπως της samsung.. Δεν ξέρω βέβαια αν στο 2ώρο της ταινίας θα κουράζουν αλλά με κάτι αντίστοιχες γκουμούτσες στα ster δεν είχα πρόβλημα.. Αφου η LG φιλε μου, ειναι η μονη που εχει ΠΑΘΗΤΙΚΟ 3D.., δεν χρειαζεται ενεργητικα γυαλια! για αυτο δεν εχει μπαταριες, μηχανισμους, κλπ!! και θεωρειται πιο ξεκουραστο το 3D αυτο!!
roybatty Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Επειδή προσωπικά δεν με απασχολούν υπότιτλοι,4 usb κλπ γιατί έχω συνδεδεμένο htpc στην tv, για την ποιότητα της εικόνας έχει κανείς άποψη;Τις έχει δει από κοντά;Θα παω να τις ρίξω και εγώ μια ματιά το απόγευμα,οπότε όποια επιπλέον άποψη καλοδεχούμενη.
dhmak Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 H Philips 3D LED 42PFL4307H/12 να κάνει μετατροπή του δισδιάστατου σε τρισδιάστατο (2D to 3D) ;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα