Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!

πηγαμε 7 μερες διακοπες σε ενα ξενοδοχειο λιγο πιο εξω απο την καλαματα. το ονομα δεν το λεω γιατι μπορει αν θεωρηθει διαφημιση. αν θελετε το γραφω απο κατω. οταν πηγαμε μαθαμε οτι μεχρι πριν 2 χρονια δεχοταν μονο αγγλους που ερχοντουσαν κατευθειαν με αεροπλανο απο αγγλικα στο αεροδρομιο της καλαματας. δουλευε ετσι για 30 χρονια νομιζω. αλλα τα τελευταια 2 χρονια δεχεται και Ελληνες. ειμασταν καμια 70αρια Ελληνες πανω κατω και 2 αεροπλανα Αγγλοι. χαμος. ουτε με κυαλια δεν μας εβρισκες. ηταν μια μεγαλη ξενοδοχειακη μοναδα, με πολλα bungalows και ενα κεντικο κτιριο. το πακετο που ειχαμε εμεις ηταν all-inclusive χωρις τα σπορ που ειχε. πληρωσαμε καπου στα 900 για 7 μερες και οι Αγγλοι 2000 ευρω την εβδομαδα! ειχαν ομως και ολες τις δραστηριοτητες πληρωμενες αλλα σιγα το πραμα. το φαγητο ηταν αρκετα καλο, αν και εχασα 1-2 κιλα επειδη δεν το μπορω το φαι ξενοδοχειου. θελω ομως να επικεντρωθω στην συμπεριφορα των Αγγλων. τις πρωτες μερες μας εβλεπαν τελειως απαξιοτικα. περναγαν απο διπλα μας και λεγανε ohh greek newbies. μια αλλη φορα περναγαμε αναμεσα απο 7-8 ατομα, γυμνασμενοι ολοι λες και επερναν χαπια, και μολισ απομακρυνομαστε λιγο γυρναω να δω τι κανουν και φωναζει ενας κοιτωντας μας: Γ@μιεσ@ι! μου αναψαν τα λαμπακια. αλλα τι να πας να κανεις σε τοσα ντουκια μονος σου. τεσπα. εχω την εντυπωση οτι το κλιμα ψιλο-αντιστραφηκε οταν ενα βραδυ παιξαμε beach-volley. Ελληνεσ VS Αγγλων.

η ομαδα μας ηταν τελειως ασχετη, με 13 παιζαμε και οι αλλοι ηταν αστα να πανε. χασαμε χωρις δευτερη κουβεντα. ακομα και τοτε ομως μας κοροιδευαν. εχουν την εντυπωση οτι δεν ξερουμε αγγλικα και οτι δεν τους καταλαβαινουμε. σε αυτο ισως να ειχαν δικιο γιατι με αυτη την προφορα που ειχαν μονο πιθηκοι τους καταλαβαιναν. παιξαμε κιαλους αγωνες και ολα ηταν οκ

μια βραδυα ειχαν διαγωνισμο ταλεντων. πωωω τετοια facepalms δεν εχω ξαναριξει στην ζωη μου. πονεσε το κεφαλι μου. ειναι ολοι απολιτιστοι και ξενερωτοι. τελευταια ομως βγηκε η μανα μου και χορευψε ζειμπεκικο και σιρτακι. χαμος. πανζουρλισμος. στο σιρτακι ειδικα ανεβηκαν πανω και Aγγλοι, το γελιο γιατι χορευαν λεσ και κλοτσαγαν μπαλα ποδοσφαιρου, με αποτελεσμα να γεμισει η πιστα πανω απο επιδοξους χορευτες. ε λεμε τι θα γινει, στην τριαδα θα μπουμε ετσι οπως ηταν οι αλλοι. ελα μου ντε που δεν υπολογισα τις προκαταληψεις. 2 κοριτσια βγηκαν αξια 1η και 2η αντιστοιχα αλλα 3η βγηκε ενα κοριτσακι που τραγουδαγε πανω σε ενα τραγουδι της rihanna. δεν ακουγοταν αυτη αλλα η rihanna. δεν ξερω καν γιατι ανεβηκε στην σκηνη. ηταν πολυ εκνευριστικο αλλα δεν πειραζει. ζωη να εχουμε δεν χασαμε και τιποτα. πιο πολυ ηθικο ειναι το θεμα. το αλλο που παρατηρησα. πηγαιναν ολοι στης 23.00 το πολυ με τα βιας για υπνο. νεκρα μετα. στο μπαρ υπηρχαν μονο 2-3 παρεες. τελειως ξενερωτοι. μια φορα ξενιχτισαν (μεχρι της 02.00 το πρωι) επειδη τους ειχε αναψει το beach-volley. ουτε να διασκεδασεις δεν γινοταν.

γιναμε "φιλοι" με μια 81 χρονων αγγλιδα. ηταν μες στην ενεργεια, μεσα σε ολα. μας ειπε οτι γενικα ειναι πολυ μιζερος λαος, κανεις δεν γελαει και ολοι ειναι με τα μουτρα κατω. το χειροτερο, δεν υπηρχε καμια ομορφη κοπελα. ηταν ολες για τα μπαζα. στο supermarket πηγα οταν γυρισαμε και ειδα 10 καλυτερες. αυτα ειχα να πω, ελπιζω να μην τους εκραξα πολυ

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πλήρωσες για να κάνεις διακοπές με FAGγλους στην....Καλαμάτα;

ΤΡΑΤΖΙΚ :lol:

Την μόνη ευρωπαική φάρα που αποφεύγω όσο δεν πάει στις διακοπές μου, δεν τους γουστάρω μια και δεν θέλω κανένα απολύτως πάρεδωσε μαζί τους .....

Δημοσ.

Οι Άγγλοι από την μικρή μου εμπειρία μπορώ να πω ότι είναι αχώνευτοι και δεν συμπαθούν κανέναν άλλον λαό! Αναρωτιέμαι οι Έλληνες του Λονδίνου πως την παλεύουν! Έχω ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη και με σιγουριά σας λέω ότι είναι η χειρότερη φάρα!

Για όσους έχουν πάει στα Μάλια της Κρήτης, τα αγγλακια πηγαίνουν εκεί και τα κάνουν όλα πουτάνα με πολύ φτηνά εισιτήρια και προγράμματα all-inclucive. Όποιος έχει πάει ξέρει τι εννοώ.

Δημοσ.

Εγώ πάντως αν οι άγγλοι που με ρωτήσανε αν γαμ**μαι σηκωνόταν να χορέψουν δήθεν από ενθουσιασμό με την μάνα μου (ειδικά αν αυτή ήταν σχετικά νέα και καλοστεκούμενη) θα τους γ****σα ότι είχαν και δεν είχαν... και ας με διώχνανε από το ξενοδοχείο για πάντα.

Δημοσ.

Πιο φτηνά μπάζα θα βρει σε κανένα μισογρεμισμένο σπίτι, και θα' ναι και πιο καθαρά!

Ούτε να τους βλέπω, ούτε να τους ακούω δεν θέλω. Βρίσκουν και κάνουν τα ζώα δυστυχώς. :mad:

Δημοσ.

Πιο φτηνά μπάζα θα βρει σε κανένα μισογρεμισμένο σπίτι, και θα' ναι και πιο καθαρά!

Ούτε να τους βλέπω, ούτε να τους ακούω δεν θέλω. Βρίσκουν και κάνουν τα ζώα δυστυχώς. :mad:

μα πραγματικα σιχαμενες...

Δημοσ.

Εγώ πάντως αν οι άγγλοι που με ρωτήσανε αν γαμ**μαι σηκωνόταν να χορέψουν δήθεν από ενθουσιασμό με την μάνα μου (ειδικά αν αυτή ήταν σχετικά νέα και καλοστεκούμενη) θα τους γ****σα ότι είχαν και δεν είχαν... και ας με διώχνανε από το ξενοδοχείο για πάντα.

ας τολμουσε να το κανει κανεις αυτο στην δικια μου και θα σου λεγα εγω. ΒΑΝ απο την καλαματα θα ετρωγα

Δεν γεύτηκε Αγγλίδες.Την επομενη φορα.

αααααα

μακρυα. προτιμω την μαρια, οι αντρες ξερουν, παρα αυτα τα ξηλαγκουρα που το μονο που ειχαν ηταν κοκκινο κρεας απο τον ηλιο

Δημοσ.

Μικρέ μου εγώ και με σαβούρες έχω περάσει υπέροχα,αρκετές φορες πολύ καλύτερα από oti με τα ...μοντέλα.

Καταρχάς δεν θεωρώ άσχημες τις Εγγλέζες.Ok κάποιες κυρίως πολύ νεαρές ξεσαλώνουν και ξεφεύγουν πολλές φορες.Ok αλλα στο sex και στο φλέρτ οι Βρετανίδες είναι πολύ καλές και ειλικρινές.Sex θέλουν !

Νεαρέ μου την επομενη όταν θα βρείς την ευκαιρία σου μην την αφήσεις να πάει χαμένη.Θα είναι κρίμα και πολύ αργότερα θα το μετανιώσεις.

Φιλικά! :-D

Δημοσ.

1.  
  2. Δεν γεύτηκες ξένο κρέας
  3. Αντί να χαρείς τον ήλιο και τις διακοπές σου, κοίταζες τι κάνουν οι άλλοι
  4. Διακοπές με τους γονείς σου

Δημοσ.

Οτι ειπαν οι προηγουμενοι ++

1)Σταματηστε να τσουβαλιαζετε ολους τους αγγλους,δεν ειναι ολοι σαν ορισμενα ρεζιλια που σκανε εδω..

2)Σε ωραιο μερος πηγες διακοπες,αλλη φορα πηγαινε στα μαλια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...