Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1.  
  2. Δεν γεύτηκες ξένο κρέας
  3. Αντί να χαρείς τον ήλιο και τις διακοπές σου, κοίταζες τι κάνουν οι άλλοι
  4. Διακοπές με τους γονείς σου

δεν ηταν προτεραιοτητα μου να γευρω το ξενο αλλα το Ελληνικο γκουχου γκουχου συνεχιζω

μια χαρα περασα, απλα αυτοι ειναι απολιτιστοι και ξενερωτοι

διακοπες με τους γονεις μου λογω χρηματων. ξεκαθαρο αυτο. απο το να μην παω πουθενα καλυτερα ετσι

Οτι ειπαν οι προηγουμενοι ++

1)Σταματηστε να τσουβαλιαζετε ολους τους αγγλους,δεν ειναι ολοι σαν ορισμενα ρεζιλια που σκανε εδω..

2)Σε ωραιο μερος πηγες διακοπες,αλλη φορα πηγαινε στα μαλια.

ωραιο μερος ηταν αλλα ειμασταν κλεισμενοι στο ξενοδοχειο. στην καλαματα ειχε ενα beach bar που γινοταν χαμος. περασαμε 23.00 το βραδυ για βολτα και χορευανε απο το πρωι, με τα μαγιο :shock:

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γιναμε "φιλοι" με μια 81 χρονων αγγλιδα. ηταν μες στην ενεργεια, μεσα σε ολα. μας ειπε οτι γενικα ειναι πολυ μιζερος λαος [..]

χαχαχα να σε ρωτήσω κάτι. Υπάρχει περίπτωση στο 81, να έβαλες κατά λάθος ανάποδα το 8 και το 1; Γενικά πάντως μου άρεσε πάρα πολύ το θέμα σου. Πάρα πολύ ωραίο. Σου έβαλα και σταυρό.

Επισκέπτης
Δημοσ.

χαχαχα να σε ρωτήσω κάτι. Υπάρχει περίπτωση στο 81, να έβαλες κατά λάθος ανάποδα το 8 και το 1; Γενικά πάντως μου άρεσε πάρα πολύ το θέμα σου. Πάρα πολύ ωραίο. Σου έβαλα και σταυρό.

Μπα δεν νομίζω. Έτσι απολίτιστους που τους είδε, θα προτίμησε να πιει κανα τσάι με καμμιά γριούλα αγγλίδα και να συζητήσει πολιτισμένα για την αρχαία Ελλάδα και τις αγγλοσαξωνικές αποικίες.

Δημοσ.

Πάντα εξαρτάται από ποια περιοχή του νησιού (Βρετανία) είναι.

Και όσον αφορά 11 το βράδυ και δεν ήταν έξω στις διακοπές, ο topic starter είναι σίγουρος ότι ήταν Άγγλοι; Ή μήπως τα παραλέει.

Δημοσ.

οχι δεν εκανα λαθος. ειμασταν στην παραλια, νεκρα απο τους αγγλους οσους ειχε τελως παντων γιατι ηταν μονο στην πισινα, και αρχιζει ο πατερας μου να τραγουδαει ενα τραγουδι του χαρυ κλυν για πλακα. επεφταν τα facepalm βροχη. και λεει αυτη η κυρια, PAVAROTI PAVAROTI. οτι ναναι. και αρχισανε μετα να μιλανε κλπ κλπ φτασαμε και σε μενα κλπ

Δημοσ.

οχι δεν εκανα λαθος. ειμασταν στην παραλια, νεκρα απο τους αγγλους οσους ειχε τελως παντων γιατι ηταν μονο στην πισινα, και αρχιζει ο πατερας μου να τραγουδαει ενα τραγουδι του χαρυ κλυν για πλακα. επεφταν τα facepalm βροχη. και λεει αυτη η κυρια, PAVAROTI PAVAROTI. οτι ναναι. και αρχισανε μετα να μιλανε κλπ κλπ φτασαμε και σε μενα κλπ

τραγουδαγε το "Το τερας";

Δημοσ.

δεν υπηρχε καμια ομορφη κοπελα. ηταν ολες για τα μπαζα. στο supermarket πηγα οταν γυρισαμε και ειδα 10 καλυτερες. αυτα ειχα να πω, ελπιζω να μην τους εκραξα πολυ

tumblr_lsofq7fVPn1qaic7t.jpg

Δημοσ.

Εγω θα βαλω τα στεφανια... :rolleyes:

Δημοσ.

Εγω θα βαλω τα στεφανια... :rolleyes:

Ο θεός να τον συγχωρέσει. Καλό παιδί, μπορεί να μην πήγαινε τους Άγγλους αλλά αγαπούσε πολύ τους Έλληνες. Θυμάμαι μια φορά και είχε πάει διακοπές σε ένα μέρος που έβριθε από αυτά τα αγγλοειδή και τον κοροίδευαν συνέχεια αυτόν και την παρέα του. Παρ'όλα αυτά αυτός δεν το έβαλε κάτω. Πήγε και έπαιξε και βόλεϊ με αποτέλεσμα να ξεφτιλιστεί ακόμα περισσότερο στα μάτια των Άγγλων και να πιάσει πάτο τελείως. Χαχαχα είχαμε ρίξει κάτι γέλια όταν μας έλεγε τις ιστορίες. Καλό παιδί και δε φοβόταν μήπως τον βρίσει κάποιος Άγγλος. Σχεδόν δεν τον ένοιαζε δηλαδή αν γινόταν και καμιά φορά.

Δημοσ.

Είμαστε large τύποι εμείς. Σηκώνουμε πολλά.

πχ όταν πάνε στην Ισπανία αυτά τα δίποδα, έτσι συμπεριφέρονται άραγε;

Και μεταξύ τους και σε σχέση με τους ντόπιους. Ή εδώ η κατάσταση, όπως πάντα, έχει ξεφύγει για άλλη μια φορά εντελώς;

Δημοσ.

Εγω παντως χτες το βραδυ με μια παρεα με αγγλους, αγγλιδες, και ρωσιδες περασα γαματα... τωρα εσεις τι λετε δεν ξερω.

Δημοσ.

Ναι, στην χώρα τους είναι και λίγο πολύ συγκρατημένοι.

Φορτώνουν όμως μέσα τους και όταν πάνε στο εξωτερικό...

Δημοσ.

Εγω παντως χτες το βραδυ με μια παρεα με αγγλους, αγγλιδες, και ρωσιδες περασα γαματα... τωρα εσεις τι λετε δεν ξερω.

εγώ για να έχω παρέα ρωσίδες πρέπει να πληρώσω ;_;

j/k

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...