Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο θεός να τον συγχωρέσει. Καλό παιδί, μπορεί να μην πήγαινε τους Άγγλους αλλά αγαπούσε πολύ τους Έλληνες. Θυμάμαι μια φορά και είχε πάει διακοπές σε ένα μέρος που έβριθε από αυτά τα αγγλοειδή και τον κοροίδευαν συνέχεια αυτόν και την παρέα του. Παρ'όλα αυτά αυτός δεν το έβαλε κάτω. Πήγε και έπαιξε και βόλεϊ με αποτέλεσμα να ξεφτιλιστεί ακόμα περισσότερο στα μάτια των Άγγλων και να πιάσει πάτο τελείως. Χαχαχα είχαμε ρίξει κάτι γέλια όταν μας έλεγε τις ιστορίες. Καλό παιδί και δε φοβόταν μήπως τον βρίσει κάποιος Άγγλος. Σχεδόν δεν τον ένοιαζε δηλαδή αν γινόταν και καμιά φορά.

χαχααχ τον πηρες τον σταυρο και απο εμενα

στο βολει δεν γιναμε τοσο ρεζιλι. κατα της 01.00 το βραδυ που καναμε προπονηση μονοι μας στο διπλα γηπεδο υπηρχαν 6 αγγλιδες. οι 2 εχω να πω ηταν αρκετα καλες και με κοιταζαν ολη την ωρα. δεν μπορουσα ομως να παω να παιξω μαζι τους. ηταν 6 ντουκια απο πισω τους, φιλοι τους μαλλον, και αν εκανα κατι θα ετρωγα ξυλο και απο αυτους αλλα και απο τους γονεις μου που μας ειπαν να μην κανουμε σκηνη με τα αγγλακια

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

διακοπες με τους γονεις μου λογω χρηματων. ξεκαθαρο αυτο. απο το να μην παω πουθενα καλυτερα ετσι

Οι διακοπές με τους γονείς είναι τζάμπα;

Δημοσ.

Ε τι είναι αυτά τα πράματα ρε Γάβρο10; Άμα το ήξεραν οι δύο αγγλίδες ότι είσαι φοβιτσιάρης δε θα σε κοιτούσαν. Έπρεπε να χωθείς κι ότι γίνει. Και να μη σου πω ότι εγώ θα ξεκινούσα με τα ντούκια. Και να σου πω μια συμβουλή. Αν πρέπει να φας ένα βάτραχο, μην τον κοιτάς πολλή ώρα. Έπρεπε να πας να πάρεις τις Αγγλίδες από τους ξενέρωτους, να τις πας στο μπαγκαλοου, να πίειτε τίποτα και να κάνετε αχαλίνωτο σεξ. Αυτή η νέα γενιά που πάνε τα 4 δεν ξέρει.

Δημοσ.

Οι διακοπές με τους γονείς είναι τζάμπα;

για να παω καπου αλλου με φιλους θα ηθελα στο νερο 400 ευρω παραπανω. επειδη ρωτησα κιολας αν δεν παω ποσα γλυτωνουμε μου ειπαν 120 ευρω οποτε δεν συμφερε

Ε τι είναι αυτά τα πράματα ρε Γάβρο10; Άμα το ήξεραν οι δύο αγγλίδες ότι είσαι φοβιτσιάρης δε θα σε κοιτούσαν. Έπρεπε να χωθείς κι ότι γίνει. Και να μη σου πω ότι εγώ θα ξεκινούσα με τα ντούκια. Και να σου πω μια συμβουλή. Αν πρέπει να φας ένα βάτραχο, μην τον κοιτάς πολλή ώρα. Έπρεπε να πας να πάρεις τις Αγγλίδες από τους ξενέρωτους, να τις πας στο μπαγκαλοου, να πίειτε τίποτα και να κάνετε αχαλίνωτο σεξ. Αυτή η νέα γενιά που πάνε τα 4 δεν ξέρει.

κοιτα, ειναι μια αποψη και αυτη. αυτο θα το εκανα αν ημουν με φιλους. δεν θελω να με βλεπουν οι γονεις μου σε τετοιες φασεις.

δεν ανεφερα οτι η κοπελα απο την αλλη φιλικη οικογενεια που ηρθε μαζι μας ειναι ο στοχος μου ας πουμε. :wub: αν με πιανεται...

Δημοσ.

:confused:

μαλλον θα ειναι σαν αυτες που πηγαιναν στην πανια αλλα σε αγγλικη εκδοση

το αστειο ειναι οτι οταν μιλαγαν απο το μικροφωνο σε 100+ ατομα, και ακουγα μια χαρα ετσι, δεν καταλαβαινα τιποτα. ηταν λες και μιλαγαν αλλη γλωσσα. ολοι γελαγανε και γενικα αντιδρουσαν σε οτι ελεγε ο τυπος. κινεζικα μου ακουγοντουσαν

Δημοσ.

Γι' αυτό έχει απο κάτω υπότιτλους για να καταλαβαίνουν οι άνθρωποι τι λένε τα δύο δίποδα.

Κατάντια γλώσσας πάντως. Και το θεωρούν μαγκιά να μιλάνε κορακίστικα. Μπράβο!

Δημοσ.

Θες να μου πεις ότι φράσεις όπως "Ciamar a tha sibh?" (KIM-mer uh HAH shiv?) στα Scottish Gaelic τις πιάνεις καλύτερα;

Που σημαίνει How are you? btw.. :P

Επίσης, δεν καταλαβαίνω τον χαρακτηρισμό...Δηλαδή όποια διάλεκτο ή γλώσσα δεν γνωρίζουμε την χαρακτηρίζουμε ως πιθηκίσια?!?!?! Ε λιγουλάκι υποτιμητικό μωρέ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...