RcManiac Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα , έχω το παρακάτω hardware και χρειάζομαι βοήθεια για να κάνω live steaming στον media player . Modem/router :Netgear DGN2000 NAS : D-Link DNS-323 MP : WD TV HD player Στο router είναι το βασικό pc με ethernet και υπάρχουν άλλα 2 pc και ένα κινητό με wifi (όσα είναι με wifi απλά surfing) Χρειάζομαι μια ασύρματη κάρτα δικτύου για να συνδέσω το media player με το router (απόσταση 10 εκατοστά) και ένα gigabyte switch να συνδέσω το nas με το κύριο pc . Θα μπορώ έτσι να κάνω steaming αρχεία από το nas (με το pc κλειστό) και από το pc ? (1080p πάντα) Switch usd adapter for wd
astrea966 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Α-οταν το pc ειναι κλειστο δεν μπορεις να στριμαρεις τιποτα. Β-το nas εχει δισκο μεσα οποτε αντιγραψε τις ταινιες σου εκει το βαζεις πανω στο ρουτερ και θα το βλεπουν ολες οι συσκευες που ειναι στο ιδιο δικτυο αρκει να εχεις δωσει δικαιωματα. Γ-το media player με καλωδιο στο ρουτερ για την αποφυγη κολληματων στο στριμαρισμα HD ταινιας. το 1000αρι switch δεν θα αξιοποιηθει παρα μονο αν εχεις χιλιαρι δικτυο γενικα.απ`οσο ξερω η πλειοψηφια των media players εχει 100αρι δικτυο. θα κερδισεις μονο στην μεταφορα αρχειων απο και προς το pc με το nas , με την προυποθεση οτι το Pc εχει 1000αρα καρτα και ειναι και τα δυο συνδεμενα πανω στο switch
RcManiac Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 O media player έχει μόνο 2 usd 2.0 . Θα είναι κάπως έτσι το δίκτυο Netgear DGN2000 -> switch -> PC,NAS ------------_.---_.------>Media player -----------__-.---------->wifi devices Η μητρική μου έχει 1000 θύρα .
astrea966 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 O media player έχει μόνο 2 usd 2.0 . Θα είναι κάπως έτσι το δίκτυο Netgear DGN2000 -> switch -> PC,NAS ------------_.---_.------>Media player -----------__-.---------->wifi devices Η μητρική μου έχει 1000 θύρα . εισαι σιγουρος οτι θα δουλεψει ο media player με το ασυρματο?αν ναι τοτε ενταξει.το switch εγω το θεωρω περιττο αλλα αν το θες παρτο.ισως για μελλοντικη χρηση.κατα τ`αλλα εισαι οκ
Jastonas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό γιατί γίνεται; Δεν θα έπρεπε ένα media player να μπορεί μέσω WiFi να διαχειριστεί περισσότερο όγκο δεδομένων; Έχω και εγώ ένα Android TV box και δεν παίζει με τίποτα 720p ταινίες. Γ-το media player με καλωδιο στο ρουτερ για την αποφυγη κολληματων στο στριμαρισμα HD ταινιας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα