Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είχα παραγγείλει πριν καιρό (30/4) ένα φορτιστή για το φορητό.

οι μέρες περνούσαν και δεν ερχόταν.

είχα και δουλειά αυτή την περίοδο και δεν έδωσα και πολύ σημασία. λέω δε μπορεί θα έρθει.

είναι και το γνωστό πρόβλημα με τα ταχυδρομεία που πάντα μου ερχόταν πακέτα καθυστερημένα.

με τα πολλά στις 21/6 στέλνω μήνυμα στον πωλητή και μου λέει ευγενέστατα οκ θες να στο στείλω πάλι ή προτιμάς refund; του ζήτησα refund (είχα αγοράσει ήδη απο αλλού).

περνάνε 2 εβδομάδες, τίποτα. του στέλνω πάλι μήνυμα και μου λέει Ok sorry θα το προωθήσω πάλι.

εντωμεταξύ μπαίνω στο λογαριασμό μου να του αφήσω μια αρνητική και βλέπω ότι δεν μπορώ να αφήσω feedback πλέον. ίσως επειδή πέρασε πολύς καιρός; άρα ο τύπος το ήξερε αυτό ότι δε μπορώ να αφήσω αρνητική και με δουλεύει; ήταν και top rated seller

8€ δε πειράζει. απλά για το γαμώτο.

Δημοσ.

Και εσυ δεν ανοιγες μια υποθεση στο ebay και στην paypal μεσα σε 40 μερες,αφου εβλεπες οτι δεν ερχοταν το δεμα.Παντως αμα ειναι top rated μπορει στο τελος να στα επιστρεψει.

Δημοσ.

δεν άνοιξα διότι έχω παραγγείλει τόσα πράγματα και όλα ήρθαν.

επίσης τα ταχυδρομεία είναι ότι να ναι και πίστευα ότι στο τέλος θα ερχόταν.

πολλά μου ήρθαν μετά από μήνα.

αυτή τη φορά όμως φαίνεται έπεσα έξω.

επίσης ήμουν απασχολημένος πολύ αυτή την περίοδο και ξεχάστηκα ότι πέρασε η προθεσμία για να ανοίξω case

feedback τελικά γιατί δε μπορώ να αφήσω;

καλά από δω και πέρα κατευθείαν case χωρίς πολλά πολλά.

σιγά μη τα επιστρέψει. 9/6 μου έστειλε την απάντηση στο 2ο μου μήνυμα και μου λέει ότι θα το προωθήσει πάλι. μου προώθησε τα τέτοια του

Δημοσ.

να σου πω κατι να σε παρηγορησω? ασχετα με αν θα σου κανει refund ο πωλητης. οταν παρηγγειλες φορτιστη με 8ευρω απο ebay ησουν χαμενος ουτως ή αλλιως και μπορει να εκαιγες και το λαπτοπ σου. σε φιλη μου της αφησε κουσουρι στο λαπτοπ κινεζικος φορτιστης και δε κλεινει πια. δλδ κλεινει και αμεσως αυτοματα ξανανοιγει...

αυτα στα λεω με ολο το θαρρος για να ξερεις τι σκουπιδια ειναι αυτοι οι φορτιστες.

Δημοσ.

ναι ρε παιδιά οκ συμφωνώ. σιγά τα λεφτά.

για παλιο laptop ήταν, που ήταν σχεδόν διαλυμένο. τελικά πήρα φορτιστή.

απλά για να μαθαίνουμε κανένα πράγμα. Feedback γιατί δε μπορώ να αφήσω; υπάρχει προθεσμία;

Δημοσ.

ναι ρε παιδιά οκ συμφωνώ. σιγά τα λεφτά.

για παλιο laptop ήταν, που ήταν σχεδόν διαλυμένο. τελικά πήρα φορτιστή.

απλά για να μαθαίνουμε κανένα πράγμα. Feedback γιατί δε μπορώ να αφήσω; υπάρχει προθεσμία;

Δημοσ.

είχα παραγγείλει πριν καιρό (30/4) ένα φορτιστή για το φορητό.

οι μέρες περνούσαν και δεν ερχόταν.

είχα και δουλειά αυτή την περίοδο και δεν έδωσα και πολύ σημασία. λέω δε μπορεί θα έρθει.

είναι και το γνωστό πρόβλημα με τα ταχυδρομεία που πάντα μου ερχόταν πακέτα καθυστερημένα.

με τα πολλά στις 21/6 στέλνω μήνυμα στον πωλητή και μου λέει ευγενέστατα οκ θες να στο στείλω πάλι ή προτιμάς refund; του ζήτησα refund (είχα αγοράσει ήδη απο αλλού).

περνάνε 2 εβδομάδες, τίποτα. του στέλνω πάλι μήνυμα και μου λέει Ok sorry θα το προωθήσω πάλι.

εντωμεταξύ μπαίνω στο λογαριασμό μου να του αφήσω μια αρνητική και βλέπω ότι δεν μπορώ να αφήσω feedback πλέον. ίσως επειδή πέρασε πολύς καιρός; άρα ο τύπος το ήξερε αυτό ότι δε μπορώ να αφήσω αρνητική και με δουλεύει; ήταν και top rated seller

8€ δε πειράζει. απλά για το γαμώτο.

Μόνο εγώ το βλέπω ως trolling;

[ontopic]

Όχι δεν μπορεις να κάνεις τίποτα τώρα. Ούτε καν αρνητικό feedback

[/offtopic]

Δημοσ.

Μόνο εγώ το βλέπω ως trolling;

[ontopic]

Όχι δεν μπορεις να κάνεις τίποτα τώρα. Ούτε καν αρνητικό feedback

[/offtopic]

όχι ρε δεν είναι trolling.

ok αυτό ήθελα να μάθω

Δημοσ.

εντάξει ρε φίλε μη σκας.

κάνε μια παραγγελία ακόμα.

κι αν έρθει πεσ του ότι δεν ήρθε και πάρε refund. αρκεί να ανοίξεις case γρήγορα. άσ του και μια αρνητική.

μετά στείλτου κι ένα κωλόχερο.

σου βάζω ιδέες ε;

Δημοσ.

Παντως μην παραξενευτεις αν σου σκασει μυτη μετα απο κανα διμηνο-τριμηνο. Τοσο μου εκανε εμενα μια μνημουλα που πηρα (και ανοιχτη μαλιστα η συσκευασια, το ειχαν επανασυσκευασει απο το ταχυδρομειο).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...