remalis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα, έχω εδώ και ένα εξάμηνο ένα 600Τ με τα εργοστασιακά ανεμιστηράκια και λειτουργούν όλα τέλεια χωρίς κανένα πρόβλημα. Τις τελευταίες μέρες λόγω καύσωνα είχα το ροοστάτη συνεχώς στο φουλ. Σήμερα παρατήρησα ότι τα ledάκια του μπροστινού ανεμιστήρα δεν άναβε,(και συνηδητοποίησα ότι πρέπει να μην ανάβει καιρό). Επίσης θερμαινόταν υπερβολικά ο χώρος κάτω από το γραφείο. Άνοιξα και είδα ότι κανένα από τα 3 δεν δούλευε. Τα κούνησα λίγο και μόνο της οροφής πήρε μπροστά. Και τα 3 τα έχω συνδεδεμένα πάνω στον controller του front panel. Έβγαλα το μπροστινό και αμέσως τα led του πάνω άναψαν πιο πολύ. Συνέδεσα και το μπροστινό κατευθείαν στην μητρική και δουλεύει τζιτζι. Έβαλα και το πίσω στο βύσμα που είχα το πάνω και δουλεύει. Ξέρει κανείς τι πάιζει? Εικάζω ότι έχει χαλασει ο controller αλλά δεν έχω πρόσβαση να δω τι γίνεται. Τι κάνω??
stm00192 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Mail στην Corsair περιγράφοντας αναλυτικα το πρόβλημα και το πιο πιθανο ειναι μεσα σε λιγες μερες να έχεις ή καινουργιο controller ή καινουργιο κουτάκι στην πορτα σου!!
remalis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Mail στην Corsair περιγράφοντας αναλυτικα το πρόβλημα και το πιο πιθανο ειναι μεσα σε λιγες μερες να έχεις ή καινουργιο controller ή καινουργιο κουτάκι στην πορτα σου!! Thx για την ενημέρωση μαν. Δεν είχα δει την απάντηση τόσο καιρό Nα στείλω μαιλ στο support ή να συμπληρώσω τη φόρμα στο tech support στο site?
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 οταν ειχα στειλει στην corsair κατι μνημες απευθειας rma ζητησα.Νομιζω ειχε και πεδιο για να γραψεις αναλυτικη περιγραφη του προβληματος.
remalis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Ναι ναι εκεί έστειλα και γω. Και περιμένω.. Ας ελπίσουμε να ζήσω και γω το περίφημο άψογο customer service της corsair.
bati9 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Καλησπερα φιλε Επαθα ακριβως το ιδιο πριν μερικες εβδομαδες εν μεσω καυσωνα και το διαπιστωσα την μοναδικη μερα που ετυχε να ξεχασω ανοικτο τον υπολογιστη ολη νυχτα,πως δεν μου τα ρημαξε ολα.... Το γκουγκλαρα λιγο και ειδα οτι βγαζει αρκετα αυτο το προβλημα το κουτι,εβαλα τον μπροσ και τον πισω στην mb(τον πανω τον αφησα γιατι οταν το εψαχνα καποιος ελεγε οτι δεν ξερει αν τους σηκωνει και τους 3 με τα λεντακια η mb και μιασ και ειμαι ψιλοασχετος το αφησα) και σκεφτομουν να παρω ενα fan controller απο amazon. Οποτε αν θελεις οταν τελειωσεις,ελπιζω θετικα, κανε μια ενημερωση πως εξελιχθηκε το πραγμα,σου ζηταν το παλιο κουτι πρωτα,βγαζεις με καποιο τροπο το fan controller και το στελνεις, σου στελνουν καινουργιο και κρατας και το παλιο!!!!?να στειλουμε και εμεις δλδ ...
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Ναι ναι εκεί έστειλα και γω. Και περιμένω.. Ας ελπίσουμε να ζήσω και γω το περίφημο άψογο customer service της corsair. μια φορα τους χρειαστηκα και πραγματι μια χαρα ολα πηγαν.corsair εξωτερικο εννοοω παντα. Καλησπερα φιλε Επαθα ακριβως το ιδιο πριν μερικες εβδομαδες εν μεσω καυσωνα και το διαπιστωσα την μοναδικη μερα που ετυχε να ξεχασω ανοικτο τον υπολογιστη ολη νυχτα,πως δεν μου τα ρημαξε ολα.... Το γκουγκλαρα λιγο και ειδα οτι βγαζει αρκετα αυτο το προβλημα το κουτι,εβαλα τον μπροσ και τον πισω στην mb(τον πανω τον αφησα γιατι οταν το εψαχνα καποιος ελεγε οτι δεν ξερει αν τους σηκωνει και τους 3 με τα λεντακια η mb και μιασ και ειμαι ψιλοασχετος το αφησα) και σκεφτομουν να παρω ενα fan controller απο amazon. Οποτε αν θελεις οταν τελειωσεις,ελπιζω θετικα, κανε μια ενημερωση πως εξελιχθηκε το πραγμα,σου ζηταν το παλιο κουτι πρωτα,βγαζεις με καποιο τροπο το fan controller και το στελνεις, σου στελνουν καινουργιο και κρατας και το παλιο!!!!?να στειλουμε και εμεις δλδ ... δυσκολο να στα ρημαξει ακομα και να χαλασαν τα fans.αντεχουν γενικως ολα αυτα και αν εχεις ενα καλο κουτι και δεν ειναι καπου χωμενο εισαι οκ.ειδικα νυχτα που πεφτει και λιγο η θερμοκρασια.cpu καρτα γραφικων και κατι τετοια θα κλεισουν μονα τους αμα η θερμοκρασια φτασει στα υψη.σε mobo revolution ο bro εχει βαλει με Ledakia και εχεις γεμισει ολες τις υποδοχες στο Mobo(ειναι αρκετες) και 3 χρονια τωρα μια χαρα ολα.δεν ξερω ποσο ρευμα βγαζει η καθε υποδοχη οπως και δεν ξερω αν δεν επαρκει το ρευμα αμα κανει ζημια στο Mobo η απλα δεν αναβουν τα leds οποτε μην σε παρω στο λαιμο μου.αλλα ναι μπορεις να παρεις οπως λες εναν controller για να τα ρυθμιζεις απο εκει πιο ευκολα η adaptoraki που κανει το molex Που παει στο Mobo το κανει σε Molex για τους παλιους σκληρους/dvd.εχω δει και Molex τετοιο να βγαζει 2 Molex για φανακια.τωρα να στειλει ολο το κουτι ειναι πολλα εξοδα και δεν νομιζω να συμφερει την corsair εκτος αν το πληρωνεις εσυ.αλλα και για αυτους πολλα λεφτα να στειλουν νεο.αν βγαινει ο controller ισως να του στειλουν μονο αυτον και απλα να μην του ζητησουν καν τον παλιο πισω.
remalis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Καλησπερα φιλε Επαθα ακριβως το ιδιο πριν μερικες εβδομαδες εν μεσω καυσωνα και το διαπιστωσα την μοναδικη μερα που ετυχε να ξεχασω ανοικτο τον υπολογιστη ολη νυχτα,πως δεν μου τα ρημαξε ολα.... Το γκουγκλαρα λιγο και ειδα οτι βγαζει αρκετα αυτο το προβλημα το κουτι,εβαλα τον μπροσ και τον πισω στην mb(τον πανω τον αφησα γιατι οταν το εψαχνα καποιος ελεγε οτι δεν ξερει αν τους σηκωνει και τους 3 με τα λεντακια η mb και μιασ και ειμαι ψιλοασχετος το αφησα) και σκεφτομουν να παρω ενα fan controller απο amazon. Οποτε αν θελεις οταν τελειωσεις,ελπιζω θετικα, κανε μια ενημερωση πως εξελιχθηκε το πραγμα,σου ζηταν το παλιο κουτι πρωτα,βγαζεις με καποιο τροπο το fan controller και το στελνεις, σου στελνουν καινουργιο και κρατας και το παλιο!!!!?να στειλουμε και εμεις δλδ ... άργησα λίγο να απαντήσω! Μου απαντήσανε μέσα σε 2 μέρες από την corsair μου στείλανε να συμπληρώσω μια φόρμα για RMA όπου έλεγε ότι πρώτα πρέπει να τους στείλω το ελλατωματικό εξάρτημα και μετά θα μου το στείλουν. Στο ίδιο εμαιλ βέβαια έλεγε ότι αυτή η φόρμα είναι για το αρχείο τους και μετά με ενημερώσανε ότι θα το στείλουν χωρίς να χρειάζεται να το στείλω. Αν κατάλαβα καλά δλδ γιατί λόγω υπερβολικά πολλής δουλειάς δε πρόλαβα να ασχοληθώ και πολύ. Παραθέτω όλη την επικοινωνία From Message Context Sent On You Dear support, I bought the 600T case on December. Everything was set up nicely and I was perfectly satisfied with the case. Temperatures were perfect, noise was excellent and also it fitted everything fine and the clever engineering helped me a lot. In other words, this is by far the best case I ever had. Two weeks ago there was much heat under my office (where I keep the tower). I noticed that the front fan's leds were not working. I opened the case and found out that neither the front, the top or the back fans were working. I use the 3 default fans found in the original box and they were connected to the front panel controller. I tried manually to give a swirl to the fans but only the top fan started turning. Then I disconnected the front fan from the controller and connected straight on a motherboard fan pin and it worked fine. Same for the back fan. Then, I connected the front fan to all the power supply cables of the controller and it did work when I connected it to the pin where the top fan was connected. The rest of the pins were not working. Finally, if I have one fan connected to the working pin of the controller and connect another fan in another pin of the controller then the intensity of the led lights and the rotating speed of the top fan decreases. I would like to ask you to inform me about what can I do from now on regarding the (probably) faulty controller. Thank you very much in advance Best Regards Jason 7/25/2012 4:36:18 AM Technical Support TS Has advised the client to request an RMA 7/25/2012 1:49:31 PM Technical Support We received your request. Please follow the link in the e-mail we sent you and complete the required information to complete the RMA. You can put “N/A” on those fields that you have no information available. Once approved, please ignore the RMA emails and instructions, and reply back to this message through TSX, confirming that you've completed the form. You don't need to send anything back to us. We just need the RMA for shipping and records keeping. Thank you. 7/25/2012 1:49:42 PM Technical Support RMA Email Sent. RMA #48 7/26/2012 1:16:37 AM Technical Support Please do not reply directly to this e-mail as this address is not monitored. Corsair Technical Support has sent you a message regarding Case #48 ---------------------------------- Dear Valued Corsair Customer, Thank you for your patience. For your return, please reference RMA #48 For your convenience, click the following link to automatically generate an address label for your return. Please also mark the RMA number clearly on your package, and ship your RMA to the following address: Attn: RMA Department Corsair B.V. Veluwezoom 50, 1327 AH Almere, The Netherlands Phone 510-657-8747 PACKAGING INSTRUCTIONS: * DO NOT return any Corsair product in a standard mailing envelope! Please only use a padded envelope or proper fitting box. * We strongly recommend using a carrier that will provide you with a tracking # and option for added insurance for your package. Any package that arrives empty will be returned to the sender. In addition, Corsair is not liable for any lost/stolen packages. Corsair will only replace the product which we physically receive. * Please make sure your complete address is included within the package: first/last name, telephone # and complete return address. Be aware, some shipping stores do not include your contact details on the address label. * Please include a copy of this RMA Confirmation with your shipment CORSAIR REPLACEMENT SHIPMENT * Once your package is received, Corsair will process your replacement order in 3-5 days. All replacements will be shipped UPS Standard. Please allow 2-4 business days transit time for delivery. We will inform you of any product delays or problems making a shipment within this time frame. * All replacement orders are shipped at Corsair's expense via UPS services To check the status of your RMA, please click on the link below: ---------------------------------- Thank you for choosing Corsair! Corsair Inc. Corsair Corporate Headquarters 46221 Landing Parkway Fremont, CA 94538 Phone 510-657-8747 Fax 510-657-8748 Email [email protected] http://tsx.corsair.com http://www.corsair.com http://www.asktheramguy.com DISCLAIMER This e-mail message may contain confidential and privileged information and is intended only for the use of the recipient(s) named above. If you are not an intended recipient, you may not review, copy or distribute this message. If you have received this communication in error, please notify us immediately by e-mail and delete the original message. 7/26/2012 1:16:37 AM You Dear Support, I completed the form and received the emails that RMA is approved and assigned. Thank you very much in advance Best Regards Jason 7/26/2012 1:44:16 AM Technical Support Thank you, we will send you the replacement part as soon as possible. 7/26/2012 12:27:07 PM Έχουν περάσει 2 βδομάδες και περιμένω. Αν κρίνω από παραγγελίες από ebay το περιμένω την επόμενη εβδομάδα, το οποίο είναι τεράστιο πρόβλημα γιατί θα λείπω. Βέβαια δεν μου έχουν στείλει κανένα ακόμα εμαιλ να μου πουν ότι το έστειλαν. Και ξέρει κανείς πώς τα στέλνουν συνήθως? Απλό ταχυβρωμείο? μια φορα τους χρειαστηκα και πραγματι μια χαρα ολα πηγαν.corsair εξωτερικο εννοοω παντα. Μακάρι μαν. Γιατί κατά τα άλλα είναι κουτάρα και εταιρειάρα.
poulinos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 δεν θα εχεις θεμα.απλα δεν θυμαμαι αν οι μνημες ηρθαν με courrier η με ταχυδρομειο.αν θυμηθω θα σου πω .
ninos30 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Εμένα ήρθανε με συστημένο. Νομίζω αν μπεις στο RMA που σου έχουν δώσει το Link, μπορείς να δεις σε τι κατάσταση είναι. Αν δεν το έχουν στείλει ακόμη, ενόχλησέ τους πάλι. Λένε 3-5 business days που έχουν περάσει.
poulinos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 συστημενο απο ταχυδρομειο η courrier?Νομιζω ταχυδρομειο.
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Οποτε δυσκολο να χαθει .σε πολλα υπαρχουν και tracking numbers για να δεις που βρισκεται.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 τα φτύσε και σε μένα ο ροοστάτης και damn βαριέμαι να κάνω RMA...
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 καντο γιατι ειναι κριμα να εχεις πληρωσει τοσα λεφτα για τετοιο κουτι και να εχεις θεματα.corsair υποτιθεται πηρες οχι made in china Με 10 ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα