Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

πέρασε το καλοκαίρι πλέον, άσε που έτσι κι αλλιώς τα fans τα κουμπώνεις πάνω στη μητρική αν τα φτύσει ο ροοστάτης

Δημοσ.

καλοκαιρι θα εχουμε αρκετα β.ναι ενταξει μια λυση ειναι αλλος ροοστατης η πανω στο board απλα χανεις τον ελεγχο.who cares θα μου πεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

ε ναι, άσε που δεν εγγυάται κανείς ότι το ανταλακτικό δεν πρόκειται να ξαναχαλάσει...

Δημοσ.

καλα αυτο σιγουρα.αν εχει χαλασει σε πολλους και δεν εχουν κανει κατι για να μην ξαναγινεται και απλα στελνουν Replacement τοτε ..

Δημοσ.

Eυχαριστω φιλε και εσενα και τον poulinos για τις απαντησεις σας

Εχω και εγω μηνες μπροστα μου και αφου δεν χρειαζεται να στειλεις κατι θα το δοκιμασω μολις λασκαρω και βρω λιγο χρονο,ετσι κι αλλιως εχω βολευτει τωρα,περασε,σχεδον,και τετοιο καλοκαιρι και αντεξε με δυο ανεμιστηρες οποτε δεν υπαρχει αμεση αναγκη,μονο ο εκνευρισμος να εχεις πληρωσει κατι τοσο ακριβα και να βγαζει τετοιο προβλημα

Να πω οτι πρεπει να παρω ιδεεσ απο το μαιλ σου,ειδικα η πρωτη παραγραφος ερχεται σε πληρη αναντιστοιχια με το ψευδωνυμο σου :P :P ,να μουν υπευθυνος στην corsair θα σου εστελνα δεκα κουτια

Και τελος κατι για την corsair, απο ολα τα εξαρτηματα που ειχα αγορασει για να χτισω τον υπολογιστη ,μου εκανε εντυπωση η συσκευασια του τροφοδοτικου(750) ,μου φανηκε η πιο προσεγμενη συσκευασια απο οτιδηποτε εχω αγορασει ποτε ,τετοιου μεγεθους.

Δημοσ.

Εχω και εγω μηνες μπροστα μου και αφου δεν χρειαζεται να στειλεις κατι θα το δοκιμασω μολις λασκαρω και βρω λιγο χρονο,ετσι κι αλλιως εχω βολευτει τωρα,περασε,σχεδον,και τετοιο καλοκαιρι και αντεξε με δυο ανεμιστηρες οποτε δεν υπαρχει αμεση αναγκη,μονο ο εκνευρισμος να εχεις πληρωσει κατι τοσο ακριβα και να βγαζει τετοιο προβλημα

Να πω οτι πρεπει να παρω ιδεεσ απο το μαιλ σου,ειδικα η πρωτη παραγραφος ερχεται σε πληρη αναντιστοιχια με το ψευδωνυμο σου :P :P ,να μουν υπευθυνος στην corsair θα σου εστελνα δεκα κουτια

Και τελος κατι για την corsair, απο ολα τα εξαρτηματα που ειχα αγορασει για να χτισω τον υπολογιστη ,μου εκανε εντυπωση η συσκευασια του τροφοδοτικου(750) ,μου φανηκε η πιο προσεγμενη συσκευασια απο οτιδηποτε εχω αγορασει ποτε ,τετοιου μεγεθους.

μην κοιτας την συσκευασια παντα.εχω δει καλα πραγματα συσκευασμενα σε χαρτοκουτια και χαμηλοτερα πραγματα συσκευασμενα τελεια και με 1000 μπιχλιμπιδια.πχ cisco,huawei>η πρωτη οκ περιποιημενη κτλ η δευτερη δινει μεσα μεχρι και καλωδιο γειωσης μεχρι και βιδες για rack κτλ.βεβαια η corsair ειναι γνωστη για τα καλα προιοντα και να το συνδυαζει και με καλη συσκευασια και πληρης μεσα ειναι κατι καλο.κατα τα αλλα ναι δεν ειναι το θεμα να παθει κατι το Pc απο την ζεστη αφου απειρα ατομα εχουν ενα δυο fan μονο αλλα το θεμα ειναι οτι πληρωσες κατι ακριβα για να παιζει σωστα οποτε μονο για αυτο καλο θα ειναι να το στειλεις και ελπιζω να μην ξαναχαλασει.

Δημοσ.

Βλεπω αρκετα θεματα που αναφερουν για χαλασμενους fan controllers μετα απο καποιο διαστημα. Και το κακο ειναι οτι δεν αλλαζει μονο ο controller αλλα σου στελνουν αλλο κουτι. Το αγορασα και γω πριν δυο εβδομαδες, φανταστικο κουτι γενικα, αλλα απο καμια φορα με τρομαζει το πλαινο τζαμι με κατι ξαφνικα τριξηματα που κανει εκει που ειμαι χαλαρος. Το εχω και πανω στο γραφειο διπλα μου και θα με αφησει στον τοπο καμια μερα. :D

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

το βρισκο λιγο υπερβολικο να σου στελνουν ολο το κουτι διοτι κανει 150 ευρω.αν ειναι ετσι και δεν στελνεις και το κουτι πισω τοτε ο καθενας μπορει να πει προβλημα controller και να παρει ενα δευτερο κουτι δωρο.:P.

δεν μας απαντησε ο φιλος πιο πανω τελικα τι εγινε.τι του εστειλαν?κουτι ή σκετο controller?

Δημοσ.

το βρισκο λιγο υπερβολικο να σου στελνουν ολο το κουτι διοτι κανει 150 ευρω.αν ειναι ετσι και δεν στελνεις και το κουτι πισω τοτε ο καθενας μπορει να πει προβλημα controller και να παρει ενα δευτερο κουτι δωρο. :P.

δεν μας απαντησε ο φιλος πιο πανω τελικα τι εγινε.τι του εστειλαν?κουτι ή σκετο controller?

παντως οσο απιστευτο και αν ακουγεται,σε ενα αλλο παιδι που ειχε προβλημα το φαν κοντρολερ του στειλανε ολοκληρο κουτι! και κρατησε το παλιο.αυτο το εκανε η corsair γιατι λεει δεν πουλανε σκετο το εξαρτημα.τωρα δεν ξερω αμα στελνει ακομα κουτι η μονο τον κοντρολλερ

Δημοσ.

Ναι και γω γι'αυτό το είπα, το έχω διαβάσει και σε φορουμ του εξωτερικού.

Το θέμα είναι να μην χαλάσει όμως

Δημοσ.
παντως οσο απιστευτο και αν ακουγεται,σε ενα αλλο παιδι που ειχε προβλημα το φαν κοντρολερ του στειλανε ολοκληρο κουτι! και κρατησε το παλιο.αυτο το εκανε η corsair γιατι λεει δεν πουλανε σκετο το εξαρτημα.τωρα δεν ξερω αμα στελνει ακομα κουτι η μονο τον κοντρολλερ

αν ειναι τοσο large h corsair Να στελνει δευτερο 150 ευρω κουτι και να σου αφηνει και το πρωτο τοτε να παω να παρω και εγω κανενα.

Ναι και γω γι'αυτό το είπα, το έχω διαβάσει και σε φορουμ του εξωτερικού. Το θέμα είναι να μην χαλάσει όμως
εδω οι μισοι θα διαφωνησουν.οι μισοι θα παρακαλανε να χαλασει η θα το χαλανε μονοι τους αμα η corsair δινει δευτερο κουτι.ετσι θα εχουν 2 κουτια ενα που θα ειναι μια χαρα και ενα που του βαζεις αλλο fan controller και εισαι μια χαρα:P

Περα απο την πλακα ενημερωστε τι εγινε γιατι παρα ειναι Large η corsair αμα κανει αυτο.βεβαια για αυτην το κουτι δεν ειναι ουτε 30 ευρω κοστος.

Δημοσ.

Και μένα πάντως μου φαίνεται κάπως υπερβολικό να ξαναστέλνουν κουτί. Όχι ότι θα με χάλαγε βέβαια. B)

edit: τώρα είδα το υπόλοιπα σχόλια. Ωχ λέτε όντως να πρέπει να στείλω πίσω το κουτί? Χαχα δε παίζει αυτό. Θα μείνω ένα μήνα χωρίς pc και θα πληρώσω και ένα κάρο λεφτά.

Δυστυχώς ακόμα δεν έχω λάβει απάντηση. To Rma status είναι ακόμα "Defective parts not yet received" και ημερομηνία αποστολής N/A.

Τους έστειλα πριν 10 μέρες ένα ακόμα μήνυμα αλλά ακόμα δεν μου έχουν απαντήσει. :-( Θα τους ξαναστείλω σήμερα να δούμε.

χαχαχα εσένα έπρεπε να'χε υπεύθυνο η corsair μαν. :-D :-D

Δημοσ.

Και μένα πάντως μου φαίνεται κάπως υπερβολικό να ξαναστέλνουν κουτί. Όχι ότι θα με χάλαγε βέβαια.

edit: τώρα είδα το υπόλοιπα σχόλια. Ωχ λέτε όντως να πρέπει να στείλω πίσω το κουτί? Χαχα δε παίζει αυτό. Θα μείνω ένα μήνα χωρίς pc και θα πληρώσω και ένα κάρο λεφτά.

Δυστυχώς ακόμα δεν έχω λάβει απάντηση. To Rma status είναι ακόμα "Defective parts not yet received" και ημερομηνία αποστολής N/A.

Τους έστειλα πριν 10 μέρες ένα ακόμα μήνυμα αλλά ακόμα δεν μου έχουν απαντήσει. Θα τους ξαναστείλω σήμερα να δούμε.

Μα πιο πανω εγραψαν οτι μαλλον δεν στελνεις το κουτι :P.

η διαβασα εγω λαθος?αν ειναι να χρεωθεις ταχυδρομικα να στειλεις πισω το κουτι αστα να πανε.αν τα παιρνουν πισω βλεπω ειτε να τα δινουν μετα αφου τα φτιαξουν σε αλλους ειτε να πωλουνται απειρα σαν refurbished.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...