haris013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 οχι τιποτα δεν βαζεις απο την τσεπη σου,αμα χρειαστει να στειλεις το κουτι σου(που μεχρι τωρα δεν εχει ακουστει κατι τετοιο) φανταζομαι οπως σε ολα τα προιοντα της corsair ,σου στελνουν πισω τα οποια ταχυδρομικα προκυψουν
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 ε ναι καλο θα ειναι αυτο γιατι ενα κουτι θα εχει πολλα ταχυδρομικα.εκτος αν το κανουν οπως και με το amazon που μια φορα μου ηρθε κατι λαθος και μου εστειλαν κατι σαν voucher οποτε το πηγα στην Ups και δεν χρεωνομουν καν.πηγαινε η χρεωση στο amazon απευθειας.σαν χρεωση παραληπτη.σαν προπληρωμενο ηταν με βαση αυτο το voucher που μου στειλαν στο mail. 1
haris013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 ε το πιθανοτερο ειναι γινει αυτο,γιατι το κουτι λογο βαρους και ογκου μαλλον θα εχει πολυ παραπανω μεταφορικα.παντως για μενα η corsair ειναι απο τις καλυτερες εταιριες και στα προιντα που βγαζει(εξαιρετικη ποιοτητα + χαρακτηριστικα) αλλα και στο after sales που παρεχει,ακομα και απο το φορουμ τους
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 ναι θα ειναι αρκετα τα εξοδα για να παει το κουτι πισω που απορω αν κανει τοσο το ιδιο το κουτι για την corsair καινουριο.τωρα το να παρει πισω η corsair το κουτι και να το ξανασυσκευασει κτλ θα εχει μεγαλυτερο κοστος απο καινουριο.το λεω γιατι κατι παρομοιο γινεται με τα ρουτερς των Provider.συνηθως τα χαλασμενα γυρνανε μαζικα πισω η πανε ανακυκλωση.δεν εχει νοημα να επισκευαστουν κτλ και να ξαναγινει συσκευασια.μονο να πανε εξωτερικο να πανε κινα που φτιαχνονται κτλ αστα να πανε.κατα τα αλλα ναι η corsair πολυ καλα προιοντα καλο after sale Μια φορα που την χρειαστηκα.ολα μια χαρα.και γενικα στο εξωτερικο ειναι ολα καλυτερα στο after sales απο οτι εδω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα