poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Αυτα? ADSL Information - Bandwidth Down / Up (kbps) 18555 / 1023 - SNR Margin Down / Up (dB) 9.3 / 12.5 - OCD Down / Up 2 / 0 - LCD Down / Up 0 / 0 - HEC Down / Up 19 / 2 λείπει το attenuation δεν το ξεχασε να το γραψει.σε καποια ρουτερ του οτε αγνωστος ο λογος λειπει το attenuation οποτε η πρεπει να παρεις τηλ να στο πουν η να βαλεις αλλο ρουτερ πανω εκτος αν το εμφανιζει το dmt.
overpower Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Εχω ενα thomson απο την forthnet, λετε να το δοκιμασω? ισως παρω και καλυετρες ταχυτητες
poulinos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 σιγουρα το Thomson θα ειναι καλυτερα απο αυτο που εχεις.απλα καντου firmware update. http://leoforeia.gr/thomson/ Κατεβαζεις τον wizard μετα το Firmware.Προτιμησε καποιο generic και ας μην ειναι το τελευταιο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) sagem το router? tragic... Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από ThReSh
poulinos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 για αυτο και του ειπε μεταξυ των 2 να προτιμησει το thomson.απλα στο Thomson ας βαλει και πιο νεο firmware generic απο το γνωστο site
overpower Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Επειδη δεν ξερω απο firmware, εχω το TG585v7. Δεν ξερω ποιο να κατεβασω, ουτε τα βηματα.
poulinos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 το 8.2.6.5 το generic κατεβαζεις.τρεχεις το wizard αφου τον κατεβασεις μετα κανεις browse και βαζεις το Firmware.περιμενεις μετα κανα 5 λεπτο.με καλωδιο ethernet Ολη η διαδικασια οχι ασυρματα.δεν το χαλας μην ανησυχεις.
overpower Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 δεν μπορω να το βρω... ενα link αν γινετε :/
overpower Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 το εκανα, αλλα δεν ξερω πως θα συνδεθω στο νετ.
poulinos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 το λινκ στο εδωσα πιο πανω. εδω ειναι τα παντα απο αρχεια http://leoforeia.gr/thomson/ αφου τελειωσει το firmware update οταν μπαινεις στο 192.168.1.254 πρεπει να σου βγαζει firmware οτι εχεις το 8.2.6.5 πλεον.αν εχεις αυτο τοτε κανεις ενα Hard reset προληπτικα και μετα πας στο broadband connection και Internet services και βαζεις username και Password Της συνδεσης σου για να συνδεθεις. και μην ξεχασεις απο το Network connection να κλειδωσει το ασυρματο αν ειναι ανοιχτο.
overpower Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 με το sagem εχω καλυτερη ταχυτητα. με το rs manager με το thomso επαιζε στα 1,3-1,8 και με το sagem απο 1,7-2,5. Ισως ειμαι απο τους τυχερους, αν ειναι χαλια routers Μετα που ξαναεβαλα το sagem, στο μενου του sagem δεν βλεπω επιλογη για το ασυρματο, και το hec down phge 3000
poulinos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 με το sagem εχω καλυτερη ταχυτητα. με το rs manager με το thomso επαιζε στα 1,3-1,8 και με το sagem απο 1,7-2,5. Ισως ειμαι απο τους τυχερους, αν ειναι χαλια routers Μετα που ξαναεβαλα το sagem, στο μενου του sagem δεν βλεπω επιλογη για το ασυρματο, και το hec down phge 3000 για αρχη ασε το ποσο κατεβαζεις.β.τα Hec αμα ειναι Hec errors δεν μας νoιαζουν.να χαθηκε η καρτελλα του ασυρματου δυσκολα.δοκιμασε με αλλο browser να μπεις μεσα στο interface αλλιως καντο ενα Hard reset. βαλε και τα 2 πανω και δες ποσο συγχρονιζει το ενα και ποσο συγχρονιζει το αλλο μεσα απο το Interface για αρχη και οχι με ποσο κατεβαζει γιατι αυτο ειναι σχετικο.δυσκολο να υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα στο Ποσο συγχρονιζουν που να δινει και τοσο μεγαλη διαφορα στο download(σχεδον 7 mbit)>οι δοκιμες για κατεβασμα αφου δουμε ποσο συγχρονιζουν πρεπει να γινουν με καλωδιο ethernet και οχι ασυρματα.
overpower Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Το thomson συχρονιζε στα 17, με το sagem συχρονιζω στα 19 πλεον. Κατεβαζω και πιο γρηγορα με αυτο...
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 ε τοτε κρατα το sagem και αν εχεις προβληματα το αλλαζεις με το Thomson.αν ηταν v8 ισως να επαιζε καλυτερα το Thomson.η αν εχεις αποσυνδεσεις βαλε το Thomson που ειναι πολυ σταθερο.
overpower Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 την v8 εβαλα. Οχι την 6.2.5 που ειπες, αλλα την μεοτερη απο το site της forthnet. μεχρι τωρα καλα ειμαι. απο τοτε που το πηρα δεν εχω αποσυνδεσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα