Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτα? ADSL Information - Bandwidth Down / Up (kbps) 18555 / 1023 - SNR Margin Down / Up (dB) 9.3 / 12.5 - OCD Down / Up 2 / 0 - LCD Down / Up 0 / 0 - HEC Down / Up 19 / 2

λείπει το attenuation :P

δεν το ξεχασε να το γραψει.σε καποια ρουτερ του οτε αγνωστος ο λογος λειπει το attenuation οποτε η πρεπει να παρεις τηλ να στο πουν η να βαλεις αλλο ρουτερ πανω εκτος αν το εμφανιζει το dmt.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για αυτο και του ειπε μεταξυ των 2 να προτιμησει το thomson.απλα στο Thomson ας βαλει και πιο νεο firmware generic απο το γνωστο site

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το 8.2.6.5 το generic κατεβαζεις.τρεχεις το wizard αφου τον κατεβασεις μετα κανεις browse και βαζεις το Firmware.περιμενεις μετα κανα 5 λεπτο.με καλωδιο ethernet Ολη η διαδικασια οχι ασυρματα.δεν το χαλας μην ανησυχεις.:D

Δημοσ.

το λινκ στο εδωσα πιο πανω.

εδω ειναι τα παντα απο αρχεια

http://leoforeia.gr/thomson/

αφου τελειωσει το firmware update οταν μπαινεις στο 192.168.1.254 πρεπει να σου βγαζει firmware οτι εχεις το 8.2.6.5 πλεον.αν εχεις αυτο τοτε κανεις ενα Hard reset προληπτικα και μετα πας στο broadband connection και Internet services και βαζεις username και Password Της συνδεσης σου για να συνδεθεις.

και μην ξεχασεις απο το Network connection να κλειδωσει το ασυρματο αν ειναι ανοιχτο.

Δημοσ.

με το sagem εχω καλυτερη ταχυτητα. με το rs manager με το thomso επαιζε στα 1,3-1,8 και με το sagem απο 1,7-2,5. Ισως ειμαι απο τους τυχερους, αν ειναι χαλια routers

Μετα που ξαναεβαλα το sagem, στο μενου του sagem δεν βλεπω επιλογη για το ασυρματο, και το hec down phge 3000

Δημοσ.
με το sagem εχω καλυτερη ταχυτητα. με το rs manager με το thomso επαιζε στα 1,3-1,8 και με το sagem απο 1,7-2,5. Ισως ειμαι απο τους τυχερους, αν ειναι χαλια routers Μετα που ξαναεβαλα το sagem, στο μενου του sagem δεν βλεπω επιλογη για το ασυρματο, και το hec down phge 3000

για αρχη ασε το ποσο κατεβαζεις.β.τα Hec αμα ειναι Hec errors δεν μας νoιαζουν.να χαθηκε η καρτελλα του ασυρματου δυσκολα.δοκιμασε με αλλο browser να μπεις μεσα στο interface αλλιως καντο ενα Hard reset.

βαλε και τα 2 πανω και δες ποσο συγχρονιζει το ενα και ποσο συγχρονιζει το αλλο μεσα απο το Interface για αρχη και οχι με ποσο κατεβαζει γιατι αυτο ειναι σχετικο.δυσκολο να υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα στο Ποσο συγχρονιζουν που να δινει και τοσο μεγαλη διαφορα στο download(σχεδον 7 mbit)>οι δοκιμες για κατεβασμα αφου δουμε ποσο συγχρονιζουν πρεπει να γινουν με καλωδιο ethernet και οχι ασυρματα.

Δημοσ.

Το thomson συχρονιζε στα 17, με το sagem συχρονιζω στα 19 πλεον. Κατεβαζω και πιο γρηγορα με αυτο...

Δημοσ.

ε τοτε κρατα το sagem και αν εχεις προβληματα το αλλαζεις με το Thomson.αν ηταν v8 ισως να επαιζε καλυτερα το Thomson.η αν εχεις αποσυνδεσεις βαλε το Thomson που ειναι πολυ σταθερο.

Δημοσ.

την v8 εβαλα. Οχι την 6.2.5 που ειπες, αλλα την μεοτερη απο το site της forthnet. μεχρι τωρα καλα ειμαι. απο τοτε που το πηρα δεν εχω αποσυνδεσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...