Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, γεια σας!

έχω ένα θέμα με τον ενοικιαστή μου που πλέον έχει βγει απ το σπίτι. Άφησε ένα ποσό τον 1000 ευρώ ανοιχτώ. Το θέμα είναι όμως ότι είναι στο όνομά του και όχι στο δικό μου. αλλά κ πάλι η δευα ζητάει τα λεφτά από μένα και έχω μείνει μ*λ*κ*ς.

Είναι κάτι που θα μπορούσα να κάνω?

Δημοσ.

Να το γυρίσεις στο δικό σου όνομα... από την στιγμή που είναι τόσο βλάκας και έκανε φέσι στο δικό του όνομα.. καλά να πάθει.......

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και εμένα μου είχε αφήσει φέσι 400 για ρεύμα με τη μόνη διαφορά ότι ο λογαριασμός είναι στο όνομά μου και μάλιστα τώρα έχω άλλους ενοικιαστές μέσα.

Μπορείς να του τα εκχωρήσεις στην εφορία γιατί από εκεί δεν μπορεί να ξεφύγει.

Δημοσ.

Αυτό θα το κάνει η υπηρεσία από μονη της πιστεύω... εκτος αν ήταν στο όνομα το δικό του το νερό εκεί θα είχε πρόβλημα τώρα δεν βλέπω το πρόβλημα.

Δημοσ.

Όσοι είστε τυχεροί (ή καλύτερα σόφρωνες) και είχατε γυρίσει όλες τις παροχές στο όνομά του μην ασχοληθείτε καν. Και αφήστε τη ΔΕΥΑ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΥΑΗ, όλες τέλος πάντων να χτυπιούνται και ν' απειλούν εσάς, klain. Δική του είναι η οφειλή. Απλά γυρίστε τις παροχές στο όνομά σας τώρα (ή ας το κάνει ο επόμενος ενοικιαστής).

Όσοι από την άλλη δε φροντίσατε και οι παροχές είναι στο δικό σας όνομα, λυπάμαι, χάσατε. Τυπικά και πρακτικά εσείς χρωστάτε. Όχι ο άλλος. Πληρώνετε τώρα.

:P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όσοι είστε τυχεροί (ή καλύτερα σόφρωνες) και είχατε γυρίσει όλες τις παροχές στο όνομά του μην ασχοληθείτε καν. Και αφήστε τη ΔΕΥΑ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΥΑΗ, όλες τέλος πάντων να χτυπιούνται και ν' απειλούν εσάς, klain. Δική του είναι η οφειλή. Απλά γυρίστε τις παροχές στο όνομά σας τώρα (ή ας το κάνει ο επόμενος ενοικιαστής).

Όσοι από την άλλη δε φροντίσατε και οι παροχές είναι στο δικό σας όνομα, λυπάμαι, χάσατε. Τυπικά και πρακτικά εσείς χρωστάτε. Όχι ο άλλος. Πληρώνετε τώρα.

:P

Και στις δύο περιπτώσεις έχει πρόβλημα.Πας δικαστικός και τα διεκδικείς.Γι' αυτό και μένα μου τα έσκασε μέσα στο δικαστήριο με απαίτηση του προέδρου.

Δημοσ.

Εάν είναι τόσο μεγάλη η οφειλή που να αξίζει να πας σε δικαστήριο εννοείται. Άλλωστε μπορεί να αποδειχθεί εύκολα ότι αυτός κατοικούσε και εκμεταλλευόταν τις γραμμές ύδρευσης και ηλεκτρισμού.

Απλά εάν είναι και στο όνομά του δε σε καίει καρφάκι. ;)

Δημοσ.

Όση φασαρία και να' ναι, πάντα οι λογαριασμοί να' ναι στο όνομα του ενοικιαστή.

Αλλιώς τα φέσια (πιθανόν έστω) θα φτάσουν μέχρι το Κάϊρο!

• Like 1
Δημοσ.

@FedonasP : θα το βάλω πάλι στ όνομά μου, το ποσό το ζητάνε από μένα ως ιδιοκτήτης του σπιτιού. Η υπηρεσία δεν ψάχνει καν να τον βρει και εγώ θέλω να το νοικιάσω πάλι το σπίτι, τι θα γίνει με τον λογαριασμό όμως? Δλδ να το γράψω πάλι στο όνομά μου ξανά το νερό? Απ ότι κατάλαβα θα ρθει κ το ποσό μαζί

....

@Pearvalley1986 : Πως μπορώ να του τα εκχωρήσω στην εφορία?

• Moderators
Δημοσ.

Το ρολοι δεν αλλαζει ονομα αν δεν εξοφληθει πρωτα.

Σίγουρο αυτό; Παράλογο εντελώς μου φαίνεται. Δεν ισχύει πάντως κάτι τέτοιο σε ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ.

Το χρέος πάει στο όνομα, όχι στο σπίτι.

Δημοσ.

Εμένα πιο πολύ μού έκανε εντύπωση το ότι χρωστάει 1.000 ευρώ για νερό. Τι διάολο, 10 χρόνια έχει να το πληρώσει;

Δημοσ.

Αυτό είναι άλλο θέμα πάλι... σε λιγότερο από ένα χρόνω το κανε! Σκέφτομαι τώρα μήπως πείραξε το ρολόι? Μέχρι τώρα σκεφτόμουν ότι θα τα τρέχε μέρα νύχτα... λέω να πάω να ζητήσω καθαριστικό

Δημοσ.

Σίγουρο αυτό; Παράλογο εντελώς μου φαίνεται. Δεν ισχύει πάντως κάτι τέτοιο σε ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ.

Το χρέος πάει στο όνομα, όχι στο σπίτι.

Δε νομιζω, αν θυμαμαι καλα και στη ΔΕΗ αλλα και στις τηλεφωνιες, αν δεν ειναι εξοφλημενο το νουμερο, δε γινεται αλλαγη, θα το κοιταξω και θα σου πω πιο σιγουρα. Βεβαια για το νερο ειναι καπως ιδιαιτερη η κατασταση διοτι ειναι τοπικες δημοτικες εταιριες, οποτε μπορει να εχουν και διαφορετικη αντιμετωπιση προς το κοινο.

Αλλα σκεψου το εξης. Εχεις ενα διαμερισμα, αλλαζεις νερο δεη στον ενοικιαστη, ριχνει ενα μπαμ απο 1000 ευρω, εσυ τα φερνεις ξανα στο ονομα σου, το ξανανοικιαζεις, μετα 2 χρονια ο επομενος ριχνει αλλο ενα μπαμ αλλα τοσα, και παει λεγοντας. Μπορεις δηλαδη να εχεις ενα σπιτι απο οπου καμμια εταιρια δε θα εχει λαβει ουτε ενα ευρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...