zoranb Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Έχω κουραστεί με την ομπρέλλα στη παραλία, ειδικά όταν φυσάσει που τη χάνεις, θέλω να πάρω κάτι σε τέντα στυλ. Έχει κανείς εμπειρία από τέντες; Φυσικά με ενδιαφέρει να παρέχει προστασία από UV ακτινοβολία κ όλα τα σχετικά.
Haldol Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Εάν θέλεις προστασία από UV βάλε αντηλιακό και φόρα γυαλιά. Ή χτίσε ένα αποθηκάκι και μπες μέσα. Η τέντα ή η ομπρέλα δε σε σώζουν. Το φως περνάει, ότι και να κάνεις.
tsipouro Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Καλημέρα, Αν είσαι διατεθιμένος να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη (75 ευρώ περίπου) , σου προτείνω αυτό που πήρα εγώ από το amazon.co.uk και όλοι στην παραλία με κοιτάνε άφωνοι. Το προϊόν λέγεται Shelta UV Tent UPF 50+ και το link του είναι αυτό. Απλά ψάξε καλά στο amazon γιατί το πουλάει και το amazon.co.uk με free delivery (έτσι το πήρα), αλλά και third party πωλητές με τσουχτερά μεταφορικά. Εκτός του ότι κρατάει καλή θερμοκρασία (ακόμη και με ντάλα ήλιο), στήνεται-ξεστήνεται απίστευτα εύκολα. Σχεδόν με το ένα χέρι.
Uberalles_gr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Καλημέρα, Αν είσαι διατεθιμένος να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη (75 ευρώ περίπου) , σου προτείνω αυτό που πήρα εγώ από το amazon.co.uk και όλοι στην παραλία με κοιτάνε άφωνοι. Το προϊόν λέγεται Shelta UV Tent UPF 50+ και το link του είναι αυτό. Απλά ψάξε καλά στο amazon γιατί το πουλάει και το amazon.co.uk με free delivery (έτσι το πήρα), αλλά και third party πωλητές με τσουχτερά μεταφορικά. Εκτός του ότι κρατάει καλή θερμοκρασία (ακόμη και με ντάλα ήλιο), στήνεται-ξεστήνεται απίστευτα εύκολα. Σχεδόν με το ένα χέρι. Με πιο απλά λόγια πάρε μια σκηνή και μπες μέσα.....
tsipouro Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Με πιο απλά λόγια πάρε μια σκηνή και μπες μέσα..... Σκηνή με σκηνή έχει διαφορά. Το θέμα είναι η ευκολία κατ' εμέ. Αν είναι να τρως 5-10 λεπτά μες στο λιοπύρι για να στήνεις κι άλλα τόσα για να ξεστήνεις, δε λέει.
LRoi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Εδώ είσαι: http://www.skroutz.gr/c/1304/camping_tents.html?from=most-popular&keyphrase=terra+kite 5-10 λεπτά στήσιμο και μετά είσαι άρχοντας, δεν περνάει ούτε ηλιαχτίδα. Θα κάνεις εννοείται μερικές πρόβες στησίματος στην αυλή σου ή στο μπαλκόνι σου, πριν πας στην παραλία, για να μη φας κανένα 40λεπτο, όπως είχα πάθει εγώ την πρώτη φορά που δεν ήξερα να τη στήνω και είχα μπλέξει τα μπούτια μου.
Socratis_g Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 εγώ είχα πάει μία τέτοια σκηνή απο το πρακτικερ, και το μετάνιωσα. καταρχήν σου σπάει τον μπ**τσο μέχρι να τη στήσεις. (προυπόθεση να μη φυσάει καθόλου) 2ον αν φυσάει και δεν έχεις βάλει 50 κιλά κοτρόνες μέσα, θα γίνει αλεξίπτωτο, 3ον αν δε φυσάει και έχει ήλιο, τόση ζέστη που κάνει μέσα μπορείς να φυτρώσεις και ντοματιές. Φέτος πήρα μία ομπρέλα maui 20 ευρώ, με ασημένιο το εξωτερικό μέρος και μαυρο το εσωτερικό, και αγόρασα και ένα κρουστικό κοντάρι ομπρέλας 35 ευρώ.
LRoi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Εγώ την στήνω και με τρελά μποφόρια. Βάζεις τα πασαλάκια στους ιμάντες, χώνεις και στις πλαϊνές τσέπες κανένα κοτρώνι ή άμμο, αν είσαι σε αμμουδιά και δεν πάει πουθενά. Το στήσιμο είναι θέμα πρακτικής. Θα ταλαιπωρηθείς μία, δύο φορές, την τρίτη θα την σηκώνεις στο τσακ μπαμ. Εν ανάγκη ρίξε μία βουτιά πριν ξεκινήσεις να τη στήνεις, μη στάξεις από τον ιδρώτα. Αν δε φυσάει και έχει ήλιο το kite που πρότεινα εγώ, δεν έχει κανένα πρόβλημα, καθότι διαμπερές. Η τέντα τύπου σκηνή που πρότεινε ο φίλος παραπάνω, δεν παρέχει άνοιγμα πίσω, συνεπώς γίνεται σάουνα. 55 ευρώ για ομπρέλα, όταν με 40 έχω γμω τις τέντες? Θα επιμείνω στην τέντα.
tsipouro Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Η τέντα τύπου σκηνή που πρότεινε ο φίλος παραπάνω, δεν παρέχει άνοιγμα πίσω, συνεπώς γίνεται σάουνα. Κι όμως παρέχει
Socratis_g Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 55 για ομπρέλα που δεν σπάει, που τη στήνεις αμέσως γερά, που την κλείνεις με τη μία. εγώ πάντως την τέντα μετά τις 3-4 φορές της εσπασα αυτά τα καλάμια που μπαίνει το ένα μέσα στο άλλο. στην παραλία πάω να κάνω μπάνιο. όχι εξάσκηση υπομονής. περί ορέξεως βέβαια για τον κάθε έναν.
zoranb Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Εδώ είσαι: http://www.skroutz.gr/c/1304/camping_tents.html?from=most-popular&keyphrase=terra+kite 5-10 λεπτά στήσιμο και μετά είσαι άρχοντας, δεν περνάει ούτε ηλιαχτίδα. Θα κάνεις εννοείται μερικές πρόβες στησίματος στην αυλή σου ή στο μπαλκόνι σου, πριν πας στην παραλία, για να μη φας κανένα 40λεπτο, όπως είχα πάθει εγώ την πρώτη φορά που δεν ήξερα να τη στήνω και είχα μπλέξει τα μπούτια μου. όταν λέω τέντα ναι κάτι τέτοιο εννοώ όχι σκηνή, άλλες μάρκες υπάρχουν τόσο καλές;
paylidis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 έλα ζοραν, σε εφτιαξα http://www.goldendeals.gr/deals/9.90euros-terra-mare-4
traganeus Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Καλημέρα, Αν είσαι διατεθιμένος να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη (75 ευρώ περίπου) , σου προτείνω αυτό που πήρα εγώ από το amazon.co.uk και όλοι στην παραλία με κοιτάνε άφωνοι. Το προϊόν λέγεται Shelta UV Tent UPF 50+ και το link του είναι αυτό. Απλά ψάξε καλά στο amazon γιατί το πουλάει και το amazon.co.uk με free delivery (έτσι το πήρα), αλλά και third party πωλητές με τσουχτερά μεταφορικά. Εκτός του ότι κρατάει καλή θερμοκρασία (ακόμη και με ντάλα ήλιο), στήνεται-ξεστήνεται απίστευτα εύκολα. Σχεδόν με το ένα χέρι. δεν νομίζω τάκη....
sphinxgr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Έκατσε και σε προσφορά για σήμερα http://www.goldendeals.gr/deals/9.90euros-terra-mare-4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα