lary7 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Τώρα σοβαρά μπαίνεις με μπρασελέ στη θάλασσα;; Εγώ το δικό μου και τα χέρια στο σπίτι όταν πλένω το βγάζω. Εννοeίτε ότι είναι ποιοτικό, δεν μιλάω για κάνα κινέζικο μπρασελέ τώρα, αλλά δε διαβρώνεται μες στη θάλλασα; 15 χρονια δεν εχει παθει τιποτα, παντα μαζι μου στην θαλασσα μεχρι και 40μετρα βαθος. Δεν παθαινει το παραμικρο, γεμιζει λιγο αλατα που φευγουν ευκολα. 1
kage Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 εξαρταται πως ντυνεσαι τις περισσοτερες ωρες που εισαι εκτος σπιτιου
kirileman Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μπρασελε θεωρειται πιο σπορ δηλαδη; Όχι, πιο ανθεκτικό και δεν ιδρώνει το χέρι. Ξαναλέω, λοιπόν. Μπρασελέ για καθημερινή χρήση, δερμάτινο λουράκι για πιο επίσημες καταστάσεις.
mentoras99 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Βεβαια, υπαρχουν και τα πλαστικα λουρακια, μερικα εχω δει ειναι αρκετα ομορφα στην υφη, εξαλλου για κατι φτηνο δεν σε χαλαει καθολου.
AntiCambeR Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Τιποτα απο τα 3. Βαζω ταινια 2πλης οψεως και το ρολοι στεκεται πανω στον καρπο. Invisible smartwatch.
Mikeasdf Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Αυτο με τις τριχες που προαναφερθηκε δε σας ενοχλει στο μπρασελε εσας τους υπολοιπους?? Εμενα μου κανανε δωρο ενα μεταλλικο βραχιολι-μπρασελε και δε μπορεσα να το φορεσω για πανω απο 1-2 ωρες γιατι μου εκανε αποτριχωση..
qsis Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Τώρα σοβαρά μπαίνεις με μπρασελέ στη θάλασσα;; Εγώ το δικό μου και τα χέρια στο σπίτι όταν πλένω το βγάζω. Εννοeίτε ότι είναι ποιοτικό, δεν μιλάω για κάνα κινέζικο μπρασελέ τώρα, αλλά δε διαβρώνεται μες στη θάλλασα;Βουταω με μπρασελέ στη θάλασσα 13 χρόνια (ξεκίνησα ηδη φέτος μπάνιο οπότε μετραω και φέτος) Όχι δε παθαίνει τίποτα
panos2171 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μπρασελε κυρίως και μετά δερμάτινο λουράκι.
Papakaliati Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Chronograph με μπρασελε, πιο απλο με λουρακι. Προσωπικη αποψη παντα. Αμα τωρα σκεφτεσαι οτι τα 20 ευρω για να αλλαξεις το λουρακι ειναι πολλα, τοτε προφανως πηγαινε σε αλλες λυσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα