Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μίλησε κανείς?! :P

Ετσι λεω..εχουμε αντιθετη αποψη??? :devil:

Πεσ'τ τα Nicoc89..γτ απ'οτι βλεπω λιγοι νιωθουν!

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χαχαχα και χτες να φανταστείτε πάρκαρα το αμάξι σε λάθος σημείο μάλλον γιατί όταν γύρισα είχε 3 κουτσουλιές! :P

καλά και πήγες και τα μάζεψες? ψητά στο φούρνο με πατάτες έπρεπε να τα κάνεις! άκου εκει 3 κουτσουλιές! καταστράφηκε η ζωη σου ! οχι τίποτα άλλο αλλα θα βρεθούν άτομα εδω μέσα που θα αμφισβητήσουν και τον ανδρισμό σου με αυτή την κίνηση ! :whistle: :whistle:

που ειναι ο άντρας ο μάγκας που σκοτώνει μικρά ανυπεράσπιστα ζώα για να δείξει την δύναμη του santana ? αυτά σας μάθανε στο σχολείο ?!

ντροπή!! :mellow:

Δημοσ.

ότι και να είναι, δεν είναι είδος υπό εξαφάνηση.

Δωστα σε καμια γάτα.

Αυτό πρέπει να κάνει

Δημοσ.

καλά το γαμήσατε πάλι...

ε ρε μαν τι περίμενες ? θα βρεθούν 2-3 που θα σε βοηθήσουν και άλλοι 10 που θα σου πουν να τα πετάξεις/σκοτώσεις κλπ.

απλά γράφτους και κάνε αυτό που θες

και εγω στην θέση σου το ίδιο θα έκανα.:)

απλά πρόσεχε τα λίγο γιατι μου φαίνονται πολυ μικρά στις φωτογραφίες..

και το καλύτερο θα ήταν να συμβουλευτείς ενα κτηνίατρο αν έχεις την δυνατότητα.

Δημοσ.

χαχαχα στα &%$@# μου ρε, δεν το είπα γιαυτό, το είπα περισσότερο "κάντε κάτι καλύτερο - αξιοποιήστε καλύτερα το χρόνο σας" παρά ότι με πείραξε δήθεν.

θα τα αναλάβει άτομο που γνωρίζει και θα ακολουθήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, συνεπώς είμαστε οκ.

Δημοσ.

σωστός ο Σωκράτης!

με αυτή την λογική όμως θα έπρεπε τα μωρά που τα παρατάνε οι μανάδες τους σε σκουπιδοτενεκέδες και πόρτες σπιτιών να τα δίνουμε στα σκυλιά

αυτό δεν είναι στους νόμους της φύσης.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση γάτα που έχει μεγαλώσει μέσα σε μεγάλη πόλη να κυνηγήσει για να φάει. Υπάρχουν τόνοι σκουπιδιών διαθέσιμοι σε συνδυασμό με φιλόζωους που τις ταίζουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...