Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε καλά τώρα, δεν πας στα σεμινάρια αυτά για να μάθεις δίκτυα... δεν είναι δουλειά τους, εκεί απλά θα μάθεις να χρησιμοποιείς τα HW τους και κάποιες γενικές πληροφορίες όσων αφορά αυτά που κάνουν τα HW τους...

ΤΟ ακριβως αντιθετο, καλυπτουν μαλιστα πολυ μεγαλυτερη υλη και αρκετα πιο θεωρητική απο αυτη που θα ζητηθει στις εξετασεις της πιστοποιησεις.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΤΟ ακριβως αντιθετο, καλυπτουν μαλιστα πολυ μεγαλυτερη υλη και αρκετα πιο θεωρητική απο αυτη που θα ζητηθει στις εξετασεις της πιστοποιησεις.

ναι οκ, περιμένω από τη Cisco να μάθω δίκτυα

ξέρεις τι λέω? μια πιστοποίηση Cisco είναι αρκετή για να δουλέψει κάποιος σαν Δικτυάς, τι πτυχία και μλκιες....

Δημοσ.

Ουτε με το ccna ουτε με ενα απλο πτυχιο μπορεις να δουλεψεις σαν δικτυας.. Κατα τα αλλα εγραψα οτι στης ΕΑ κανουν αρκετη θεωρία πολυ περα απο τις αναγκες του CCNA με βαση το προγραμμα που εχει καταρτησει η Cisco Academy και ειναι πολύ πιο πληρες απο οποιοδηποτε προγραμμα δικτυων εχει οποιαδηποτε προπτυχιακη σχολη.

Δημοσ.

ποτέ μια πιστοποίηση CISCO δεν πάει χαμένη, απλά δεν είναι ικανή να σε βοηθήσει για να πάρεις μια θέση αν έχεις μόνο ένα πτυχίο από κάποιο ΙΕΚ πχ

Δεν νομίζω να αμφιβάλεις ότι έχει κάποια αξία αυτή η πιστοποίηση , αν έχεις λεφτά κάντο και μην το σκέφτεσαι.

Σου είπαμε,

1. Πτυχίο (τι πτυχίο έχεις? σχολη?)

2. Μεταπτυχιακό στα δίκτυα

3. Cisco

και είσαι μια χαρά, δεν σημαίνει όμως ότι θα βρεις σίγουρα δουλειά με τη μια, ξέρεις πως είναι έξω

μερικές φορές κοιτάνε σε κάτι πιο φθηνό (ΤΕΙ πχ)

εκτός από τα πτυχία παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο.

OFF: όταν βλέπω το όνομα σου "παυκο13" μου έρχεται στο μυαλό το "θέλω να σε απαυτώσω μωρή..." (όχι εσένα ) :P

Δημοσ.

Σου είπαμε,

1. Πτυχίο (τι πτυχίο έχεις? σχολη?)

2. Μεταπτυχιακό στα δίκτυα

3. Cisco

Eγω παντως διαφωνω καθετα με την παραπανω υποκειμενικη αποψη αλλά δεν εχω και διαθεση να το συνεχισω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...