Downloadpercent Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 δεν πιστεύω να θέλει κανείς να κάνει κάτι τέτοιο, μπορεί να σου βγει φθηνά αλλά δεν έχουν αξία... για πείτε τι γνωρίζετε για αυτά...
cyber_katsarida Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 από τη μια έχεις βγάλει το συμπέρασμα ότι δεν έχουν αξία και από την άλλη ρωτάς πληροφορίες και αν κρίνω και από το άλλο θέμα με τις υποτροφίες, για μπερδεμένο σε κόβω. σα να λέω δηλαδή: δεν πιστεύω να πάτε στην τάδε ταβέρνα. είναι φθηνά όλα αλλά ληγμένα. για πείτε τι γνωρίζεται για την ταβέρνα
Downloadpercent Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 από τη μια έχεις βγάλει το συμπέρασμα ότι δεν έχουν αξία και από την άλλη ρωτάς πληροφορίες και αν κρίνω και από το άλλο θέμα με τις υποτροφίες, για μπερδεμένο σε κόβω. σα να λέω δηλαδή: δεν πιστεύω να πάτε στην τάδε ταβέρνα. είναι φθηνά όλα αλλά ληγμένα. για πείτε τι γνωρίζεται για την ταβέρνα μα δεν έχουν την αξία που έχει ένα μεταπτυχιακό σε κάποιο πανεπιστήμιο πχ, αυτά είναι σαν τα προγράμματα ECDL ΞΈΡΩ ΓΩ... ρωτάω για να ξέρω πόσο χάλια είναι... όχι πως ενδιαφέρομαι να κάνω τέτοια μα**ια
vk13 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 δεν πιστεύω να θέλει κανείς να κάνει κάτι τέτοιο, μπορεί να σου βγει φθηνά αλλά δεν έχουν αξία... για πείτε τι γνωρίζετε για αυτά... Μόνος σου λες τι αξία έχουν τέτοιου είδους "μεταπτυχιακά", σου απάντάει και ο φίλος πιο πάνω αλλά συνεχίζεις Πες ξεκάθαρα ότι ενδιαφέρεσαι βρε αδερφέ να τελιώνουμε :-D
cyber_katsarida Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 γράψε συγκεκριμένα τι θέλεις γιατί πιστεύω κάτι θα έχεις στο μυαλό σου, ώστε όποιος ξέρει να σου δώσει πληροφορίες. το αν έχουν αξία είναι σχετικό. ανάλογα τι ζητάς. έχω γνωστό που κάνει ένα μεταπτυχιακό που εγώ θα ντρεπόμουν να λέω ότι το κάνω (κι αυτός πιστεύω ντρέπεται γιατί το έμαθα τυχαία ) απλά και μόνο για να πάρει το χαρτί. ελπίζει βλέπεις σε θέση στο δημόσιο ο συγκεκριμένος. ένας άλλος, τον ενδιέφερε πάλι το χαρτι για να πάρει την αύξηση στο μισθό του. δημόσιος υπάλληλος αυτός και έκανε κι αυτός κάτι παρόμοιο. οι 2 μπορεί να μην έχουν μάθει τίποτα αλλά για τη δουλειά που το θέλουν έχει αξία. οπότε για σένα τι μετράει; να λες ότι έχεις ένα χαρτί και να μη ξέρεις που παν τα 3 ή να μάθεις κάτι;
Downloadpercent Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μόνος σου λες τι αξία έχουν τέτοιου είδους "μεταπτυχιακά", σου απάντάει και ο φίλος πιο πάνω αλλά συνεχίζεις Πες ξεκάθαρα ότι ενδιαφέρεσαι βρε αδερφέ να τελιώνουμε :-D αν και είναι φθηνά, κάπου 3000 ευρώ θα δώσει ένας συμφοιτητής μου... οχι φίλε δεν είμαι τρελός, αυτά είναι του κόλου απλά ρωτάω και άλλους μήπως έχω εντελώς λάθος εντύπωση για αυτά ( ότι είναι σκατ@ είναι, αλλά μήπως έχουν και μια μηδαμινή αξία...) In any case, dont waste your money. Offtopic: γέμισε ο τόπος super duper καθηγηταράδες, βλέπεις 23-24άχρονα που έχουν τελειώσει κάποια σχολή πληροφορικής και αμέσως πρήζουν τον κόσμο ΦΒ στις διαφημίσεις για εργασίες/σεμινάρια... ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ Το σκέφτομαι να παρακολουθήσω κάνα σεμινάριο για Joomla ξέρω γω να γελάσω λίγο, γιατί πολύ από αυτούς κάνουν σεμινάρια "πως να εγκαταστήσεις Joomla"
viper2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 αν και είναι φθηνά, κάπου 3000 ευρώ θα δώσει ένας συμφοιτητής μου... οχι φίλε δεν είμαι τρελός, αυτά είναι του κόλου απλά ρωτάω και άλλους μήπως έχω εντελώς λάθος εντύπωση για αυτά ( ότι είναι σκατ@ είναι, αλλά μήπως έχουν και μια μηδαμινή αξία...) In any case, dont waste your money. Offtopic: γέμισε ο τόπος super duper καθηγηταράδες, βλέπεις 23-24άχρονα που έχουν τελειώσει κάποια σχολή πληροφορικής και αμέσως πρήζουν τον κόσμο ΦΒ στις διαφημίσεις για εργασίες/σεμινάρια... ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ Το σκέφτομαι να παρακολουθήσω κάνα σεμινάριο για Joomla ξέρω γω να γελάσω λίγο, γιατί πολύ από αυτούς κάνουν σεμινάρια "πως να εγκαταστήσεις Joomla" αμα ειναι να πληρωσεις σεμιναριο για να μαθεις πως να εγκαταστησεις joomla... oh well
rg550 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 δεν πιστεύω να θέλει κανείς να κάνει κάτι τέτοιο, μπορεί να σου βγει φθηνά αλλά δεν έχουν αξία... για πείτε τι γνωρίζετε για αυτά... το δεν έχουν αξία νομίζω είναι σχετικό.. απο εδω ας πούμε έχουν κάποια αξία.. http://www.ed.ac.uk/studying/postgraduate/degrees?taught=OL&cw_xml=subjectarea.php καθώς μιλάμε για ένα αρκετά καλό πανεπιστήμιο.. αν και τα αντικείμενα είναι κάπως...περιορισμένα. τώρα αν ασχοληθείς με μάστερ απο κανένα κολλέγιο της ****** προφανως δεν έχει αξία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα