snaporaz Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Γεια χαρά Δεινόσαυρος και atropa. Τροφοδοτικό μου συνέστησαν πως 350W είναι λίγα, είχα την υποψία πως είναι υπερβολικοί και ένιωθα τον γκόνζο από μέσα μου να μου φωνάζει too much man too much αλλά τελικά (βλακωδώς) υπέκυψα. Βέβαια κατά τη παραγγελία το μοντέλο προέκυψε out of stock, οπότε και κατέληξα στο εξής: Be Quiet 600W straight power E9. 50W κάτω, αλλά και πάλι πολλά θα μου πείτε. Ίσως κάποια στιγμή περάσω κάρτα γραφικών μην πάει η ισχύς του αμανάτι, meh. Κατά τα άλλα κατάφερα να ακυρώσω την motherboard, οπότε (άμα έχετε την καλή διάθεση) ακούω προτάσεις. Στο ίδιο chipset με την MSI (H77) βρήκα αυτή, αυτή και αυτή παρόμοιες καθώς φαίνεται, πείτε και εσείς όμως. Επίσης απόψεις για κάποια extras: ->external wifi antenna: ->ups: θα χρειαστώ? είμαι αρκετά χρόνια carefree με διακοπές-αυξομειώσεις κτλ έχοντας laptop, το τελευταίο desktop που είχα αγοράσθηκε το 1998 πέρασε αλλεπάλληλες διακοπές ρεύματος χωρίς να πάθει ζημιά, εσείς έχετε?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 :confused: Το μηχάνημα δεν θα καίει πάνω από 150 watt σε full φόρτωμα. Λίγα σου είπαν ότι είναι τα 350 και μάλιστα από ποιοτικο τροφοδοτικό? Μέχρι και μια 7770 έβαζες πάνω σ αυτό το τροφοδοτικό (μην πω και μεγαλύτερη). Και οι 3 mobo που δείχνεις είναι ακριβές υλοποιήσεις του H77 και δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα παραπάνω από αυτήν: http://www.visionstu...ndefined&step=5
snaporaz Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 ειλικρινά δε ξέρω..θα θεώρησαν αυτονόητο ο,τι θα φοράει GPU ίσως, δικιά μου ανοησία πάντως, τώρα πέρα από τον συσχετισμό με τις mobo που πόσταρα, αυτήν που μου δείχνεις προτείνεις εν γένει? υπ'όψην στην αρχική σύνθεση είχαμε βάλει αυτήν εδώ για ups γνώμη? Edit: τώρα είδα οτι είναι ίδιες οι mobo
arianos16 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Εξωτερικες καρτες ηχου κανουν μονο για ηχογραφηση.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 ειλικρινά δε ξέρω..θα θεώρησαν αυτονόητο ο,τι θα φοράει GPU ίσως, δικιά μου ανοησία πάντως, τώρα πέρα από τον συσχετισμό με τις mobo που πόσταρα, αυτήν που μου δείχνεις προτείνεις εν γένει? υπ'όψην στην αρχική σύνθεση είχαμε βάλει αυτήν εδώ για ups γνώμη? Edit: τώρα είδα οτι είναι ίδιες οι mobo Μια χαρά είναι οι mobo που πόσταρες, αλλά δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω σε σχέση με την αρχική. Μόνο με την οικονομική έννοια το λέω (30 ευρώ+) Αρειανέ, διάβασε το ποστ νούμερο 3.
snaporaz Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μια χαρά είναι οι mobo που πόσταρες, αλλά δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω σε σχέση με την αρχική. Μόνο με την οικονομική έννοια το λέω (30 ευρώ+) χμ, true κάτι GPU Boost και τα συναφή βλέπω.
arianos16 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μια χαρά είναι οι mobo που πόσταρες, αλλά δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω σε σχέση με την αρχική. Μόνο με την οικονομική έννοια το λέω (30 ευρώ+) Αρειανέ, διάβασε το ποστ νούμερο 3. Αναφερει την καρτα. Περισοτερο για ηχογραφηση κανει.
snaporaz Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 lol ρε συ arianos16 stating the obvious να πούμε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα