ZAKKWYLDE Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Καταρχήν να πούμε ότι το κόστος περιλαμβάνει ΦΠΑ 23% (όπως συμβαίνει σε όλα τα δημόσια έργα). Άρα τα 80.000 αμέσως αμέσως γίνονται γύρω στα 65.000. Τώρα σε σχέση με τα κόστη προφανώς είναι υπολογισμένα σε ανθρωποώρες. Για να στήσεις μια διαφημιστική καμπάνια μέσω social media δεν χρειάζεσαι μια ομάδα τουλάχιστον 3-4 ατόμων οι οποίοι θα ασχολούνται καθημερινά με αυτό το έργο, θα παράγουν δηλαδή καθημερινά νεο υλικό και περιεχόμενο, θα ενημερώνουν τα sites, θα απαντάνε σε ερωτήσεις κτλ; Αυτοί δεν πρέπει να πληρωθούν; 40.000 για 3 άτομα για 3 χρόνια (συμπεριλαμβανομένων των ασφαλιστικών τους εισφορών είναι μεγάλο ποσό δηλαδή; Επίσης όσοι γνωρίζουν, στους μειοδοτικούς διαγωνισμούς πλέον δεν υπάρχει κατώτατο όριο. Έχω παρεβρεθεί δεκάδες φορές σε αποσφράγιση προσφορών όπου κέρδισε προσφορά με 75% έκπτωση. Το κόστος λοιπόν είναι ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ. Το θέμα είναι κατα πόσο θα γίνει σωστή υλοποίηση και κατα πόσο αυτοί που θα δουλέψουν όντως θα δουλέψουν και θα παράγουν αποτελέσματα.
FedonasP Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Καταρχήν να πούμε ότι το κόστος περιλαμβάνει ΦΠΑ 23% (όπως συμβαίνει σε όλα τα δημόσια έργα). Άρα τα 80.000 αμέσως αμέσως γίνονται γύρω στα 65.000. Τώρα σε σχέση με τα κόστη προφανώς είναι υπολογισμένα σε ανθρωποώρες. Για να στήσεις μια διαφημιστική καμπάνια μέσω social media δεν χρειάζεσαι μια ομάδα τουλάχιστον 3-4 ατόμων οι οποίοι θα ασχολούνται καθημερινά με αυτό το έργο, θα παράγουν δηλαδή καθημερινά νεο υλικό και περιεχόμενο, θα ενημερώνουν τα sites, θα απαντάνε σε ερωτήσεις κτλ; όχι υπάρχουν ήδη αρκετοί δημόσιοι υπάλληλοι που δεν απασχολούνται με τίποτα συγκεκριμένο μέχρι στιγμής. Αυτοί δεν πρέπει να πληρωθούν; 40.000 για 3 άτομα για 3 χρόνια (συμπεριλαμβανομένων των ασφαλιστικών τους εισφορών είναι μεγάλο ποσό δηλαδή;όχι Το κόστος λοιπόν είναι ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ. Το θέμα είναι κατα πόσο θα γίνει σωστή υλοποίηση και κατα πόσο αυτοί που θα δουλέψουν όντως θα δουλέψουν και θα παράγουν αποτελέσματα. Ωραία βάζω στοίχημα με το δημόσιο ότι με 60.000 εγώ μονος μου θα συντηρώ μια ηλεκτρονική πλατφόρμα,facebook,twitter,google+ και ότι άλλο θέλουν θα σηκώνω και βιντεάκια και link κτλ κτλ για 3 χρονια και θα είναι καλύτερα όλα τα video και ουσιαστικότερα και πιο επαγγελματικά από τα δικά τους. και όλα αυτά με δικά μου έξοδα έως 60.000 euro και παράλληλα θα ασχολούμαι με την κυρίως εργασία μου. αν χάσω το στοίχημα δίνω στο δημόσιο το σπίτι μου αν χάσει το δημόσιο το στοίχημα μου δίνει τα έξοδα μου και αλλα τόσα στα συσσίτια της χρυσής αυγής για τους ανήμπορους. Δεν κάνω πλακα ας εκδώσουνε ένα συμβόλαιο με τους παρπάνω ορους και είμαι μέσα.
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Φαίδων, εγώ πάλι με τον τρόπο που εκφράζεσαι νομίζω πως κάνεις πλάκα. Ας χτυπούσες προσφορά στο διαγωνισμό, ελεύθερος ήταν.
FedonasP Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 δεν ενδιαφέρομαι να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο το στοίχημα θα είχε μοναδική αξια για εμενα να αποδείξω την απάτη με πρακτικό τρόπο . και απάτη να μην είναι (που δεν πιστεύω) σίγουρα είναι εμπαιγμός κρατικών λειτουργών που είναι άσχετοι και υπογραφουν ότι νάναι...
Ntinaras Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Ψηφίζουμε FedonasP για πρωθυπουργό της μιας μέρας. Καλό είναι να μην θεωρήσεις κανόνα πως με 80κ γυρίζονται ταινίες παγκόσμιας επιτυχίας. αμα εχεις ταλεντο και αρχιδια γυρνας οτι θες http://www.imdb.com/title/tt1179904/ 15k dollars http://www.imdb.com/title/tt0185937/ 60k dollars και αμα θες να ανεβεις στα 200k Πας και εδω http://www.imdb.com/title/tt0079501/
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 αμα εχεις ταλεντο και αρχιδια γυρνας οτι θες http://www.imdb.com/title/tt1179904/ 15k dollars http://www.imdb.com/title/tt0185937/ 60k dollars και αμα θες να ανεβεις στα 200k Πας και εδω http://www.imdb.com/title/tt0079501/ Καλό είναι να μην θεωρήσεις κανόνα πως με 80κ γυρίζονται ταινίες παγκόσμιας επιτυχίας.
FedonasP Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 υπόψιν πως 80k euro είναι 100k δολάρια όπως και να έχει παίδες 80k είναι παρα πολλά... η όλη δουλειά θα μπορούσε να γίνει σχεδόν ΤΖΑΜΠΑ απασχολώντας αργόσχολους δημοσιους υπαλληλους (που παράλληλα θα κάνανε και την κυρίως "δουλειά" τους) και από εθελοντισμό... πλανα δηλαδή και φωτογραφίες από έλληνες/τουρίστες εθελοντές.. Έτσι θα είχαν και μεγαλύτερο traffic τα site που θα οδηγούσε σε πιο καλές εφμανίσεις σε μηχανές αναζήτησης όπως το google. άντε το πολύ πολύ με 10.000 (και είπα πολλά) να μισθώνανε ένα επαγγελματικό η ημιεπαγγελματικό συνεργείο.. η την ερτ ΤΖΑΜΠΑ... να τραβούσε μερικά πλανα.. απλά θέλανε να φάνε τώρα και είπαν εν μέσω κρίσης τι να σκεφτώ τι να σκεφτώ.. A ναι θα κάνω την δράση 1.1, 1.2, 1.3 Έστω ότι χρειάζονται λεφτά όλα αυτά και να μισθώσεις κάποιον επιπλέον εκτος δημοσιου να διαχειρίζεται το site.. δηλαδή πρέπει να είναι 4 διαφορετικοί? δεν γίνετε ΕΝΑΣ μονο ? δεν μπορεί κανένας σας να σηκώνει video στο youtube ενώ παράλληλα να γραφει κανένα post στο facebook και κανένα μήνυμα στο twitter??? χρειάζεται βαρέα και ανθυγιεινά για να κάνει κάτι τέτοιο?
pournaras Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 υπόψιν πως 80k euro είναι 100k δολάρια όπως και να έχει παίδες 80k είναι παρα πολλά... η όλη δουλειά θα μπορούσε να γίνει σχεδόν ΤΖΑΜΠΑ απασχολώντας αργόσχολους δημοσιους υπαλληλους (που παράλληλα θα κάνανε και την κυρίως "δουλειά" τους) και από εθελοντισμό... πλανα δηλαδή και φωτογραφίες από έλληνες/τουρίστες εθελοντές.. Έτσι θα είχαν και μεγαλύτερο traffic τα site που θα οδηγούσε σε πιο καλές εφμανίσεις σε μηχανές αναζήτησης όπως το google. άντε το πολύ πολύ με 10.000 (και είπα πολλά) να μισθώνανε ένα επαγγελματικό η ημιεπαγγελματικό συνεργείο.. η την ερτ ΤΖΑΜΠΑ... να τραβούσε μερικά πλανα.. απλά θέλανε να φάνε τώρα και είπαν εν μέσω κρίσης τι να σκεφτώ τι να σκεφτώ.. A ναι θα κάνω την δράση 1.1, 1.2, 1.3 Έστω ότι χρειάζονται λεφτά όλα αυτά και να μισθώσεις κάποιον επιπλέον εκτος δημοσιου να διαχειρίζεται το site.. δηλαδή πρέπει να είναι 4 διαφορετικοί? δεν γίνετε ΕΝΑΣ μονο ? δεν μπορεί κανένας σας να σηκώνει video στο youtube ενώ παράλληλα να γραφει κανένα post στο facebook και κανένα μήνυμα στο twitter??? χρειάζεται βαρέα και ανθυγιεινά για να κάνει κάτι τέτοιο? Οι αργοσχολοι δημοσιοι, μπορουν ανετα να δηλωσουν οτι δεν ξερουν γρι απο υπολογιστες, δεν ειναι κατι που θα εμφυτευσεις στον αλλον, ποσο δε μαλλον οταν προκειται για διαφημιστικη καμπανια, που πρεπει ο αλλος να σκαμπαζει και απο τα μηχανηματα του διαολου, να εχει και αποψη περι διαφημισης. Αυτο λοιπον θα το αφησεις στον αργοσχολο να σου το βγαλει περα; Κι αν δε σου το κανει; Θα τον κανεις ντα; Αργοσχολοι υπαρχουν και θα υπαρχουν δυστυχως. Αλλα πρακτικα δεν ειναι το αντικειμενο τους, και δεν μπορεις να τους υποχρεωσεις να το κανουν, οπως δεν μπορεις να τους βαλεις να αρχισουν να στρωνουν πεζοδρομια επειδη ειναι αργοσχολοι, να βαφουν κτιρια κλπ.
DrLo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 η όλη δουλειά θα μπορούσε να γίνει σχεδόν ΤΖΑΜΠΑ απασχολώντας αργόσχολους δημοσιους υπαλληλους και να δεις μετά για πότε στο περίφημο "επίδομα Η/Υ" προστίθεται το "επίδομα Facebook" !
kostas_dr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Το περιστατικό χθες στο Υπουργείο "Ανάπτυξης" που την είχαν κοπανήσει ένα σωρό ΔΥ και τους κλείσαν τις πόρτες, το άκουσε κανείς; Μαζεύτηκαν μετά απ' έξω, ειδοποιημένοι απο τους μέσα "συντρόφους" και φώναζαν για το ανάλγητο κράτος! Κανονικά τι έπρεπε να τους κάνουν όλους αυτούς; Τι θα τους κάνουν; τίποτα
FedonasP Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Οι αργοσχολοι δημοσιοι, μπορουν ανετα να δηλωσουν οτι δεν ξερουν γρι απο υπολογιστες, δεν ειναι κατι που θα εμφυτευσεις στον αλλον, ποσο δε μαλλον οταν προκειται για διαφημιστικη καμπανια, που πρεπει ο αλλος να σκαμπαζει και απο τα μηχανηματα του διαολου, να εχει και αποψη περι διαφημισης. Αυτο λοιπον θα το αφησεις στον αργοσχολο να σου το βγαλει περα; Κι αν δε σου το κανει; Θα τον κανεις ντα; Αργοσχολοι υπαρχουν και θα υπαρχουν δυστυχως. Αλλα πρακτικα δεν ειναι το αντικειμενο τους, και δεν μπορεις να τους υποχρεωσεις να το κανουν, οπως δεν μπορεις να τους βαλεις να αρχισουν να στρωνουν πεζοδρομια επειδη ειναι αργοσχολοι, να βαφουν κτιρια κλπ. πoιο αντικείμενο τους μωρέ?? αυτή η τρελα στην ελλάδα με τις πιστοποιήσεις και τα πτυχία στο λαιμό μου κάθεται... τι προσόντα θέλει (πέρα από να μην είσαι διανοητικά καθυστερημένος) να στέλνεις post στο facebook... πρέπει να είσαι κανένας επιστήμονας? αν δεν σκαμπάζει να πατήσει (Έστω μετά από ένα τριήμερο training) ένα upload.. και ένα share.. τότε να πάρει μια σφαίρα και να πάει καλιά του. τέλος όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι άσχετοι από υπολογιστές?? τότε πως τους προσλάβανε τόσα πτυχία έπρεπε να δείξουν για να κάνουν μια δουλειά της πλακας. Όχι τίποτα άλλο αλλα αυτό το πράμα έχει επηρεάσει και τον ιδιωτικό τομέα... που για δουλειές που μπορεί να τις κανει ο καθένας απόφοιτος λυκείου (για να μην πω γυμνασίου) ζητάνε πτυχία και ξένες γλώσσες και εγώ δεν ξέρω τι.. λες και τι θα κάνει.
viper2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 αμα εχεις ταλεντο και αρχιδια γυρνας οτι θες http://www.imdb.com/title/tt1179904/ 15k dollars http://www.imdb.com/title/tt0185937/ 60k dollars και αμα θες να ανεβεις στα 200k Πας και εδω http://www.imdb.com/title/tt0079501/ 200K το '79... really? εχεις ιδεα ποσο ειναι τωρα? επισης μου αρεσε το γεγονος οτι συνδεσες [εμμεσως] το paranormal activity με το ευρυτερο δημοσιο...
pournaras Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 πoιο αντικείμενο τους μωρέ?? αυτή η τρελα στην ελλάδα με τις πιστοποιήσεις και τα πτυχία στο λαιμό μου κάθεται... τι προσόντα θέλει (πέρα από να μην είσαι διανοητικά καθυστερημένος) να στέλνεις post στο facebook... πρέπει να είσαι κανένας επιστήμονας? αν δεν σκαμπάζει να πατήσει (Έστω μετά από ένα τριήμερο training) ένα upload.. και ένα share.. τότε να πάρει μια σφαίρα και να πάει καλιά του. τέλος όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι άσχετοι από υπολογιστές?? τότε πως τους προσλάβανε τόσα πτυχία έπρεπε να δείξουν για να κάνουν μια δουλειά της πλακας. Όχι τίποτα άλλο αλλα αυτό το πράμα έχει επηρεάσει και τον ιδιωτικό τομέα... που για δουλειές που μπορεί να τις κανει ο καθένας απόφοιτος λυκείου (για να μην πω γυμνασίου) ζητάνε πτυχία και ξένες γλώσσες και εγώ δεν ξέρω τι.. λες και τι θα κάνει. Μαλιστα, θα βαλεις δηλαδη εναν που μεχρι σημερα βαραγε σφραγιδες να σου κανει διαφημιστικη τουριστικη καμπανια... Fair enough. Εκτος κι αν νομιζεις οτι το project ειναι για εγγραφη στο fb και ποσταρισμα τι εκανε ο υπαλληλος με τη γκομενα του το προηγουμενο βραδυ.
Ntinaras Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 δε θα πρεπε καν να υπαρξει αυτος ο διαγωνισμος. διαφημιση σε τι να κανει μωρε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα