Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχην ειδες οτι σου εστειλα προσωπικο μηνυμα γιατι το φορουμ δεν ειναι αναγκασμενο να βλεπει τσακωμους και οτι προβληματα πρεπει να λυνονται εκει. Εκτος αυτου δε με πειραξει οτι μου ειπες οτι εχω λαθη (βλεπε παρακατω) αλλα το ο αναιδης τροπος σου. Το αλλο παιδι που εκανε τον κοπο να μεταφρασει , μιλησε πολυ καλυτερα και ειδες πως του απαντησα.

*τα λαθη μου λοιπον τα ειδα και ηταν λογω ταχυτητας μιας κι εφευγα για δουλεια εκεινη τη στιγμη. Μολις τα ειδα την επομενη φορα λοιπον και πηγα να τα διορθωσω δε με αφηνει το συστημα.

χαχαχχχα, μεγαλη πληγη κι αυτο το παλσο!

Καλός είσαι και του λόγου σου. Με αποκαλείς ανέκδοτο, ενώ μετά παραδέχεσαι ότι έχεις κάνει λάθη, και απαιτείς να σου απαντήσω εγώ μετά προσωπικά και όχι δημοσίως. Μάλλον δεν είμαι εγώ το ανέκδοτο, αλλά εσύ που όπως μου είπες στο πμ, "αν μάθω ποιος είσαι και τι κάνεις θα σου ζητάω συμβουλές ζωής".

Το καλό ήταν ότι με έκανες και γέλασα με την ψυχή μου μεσημεριάτικα, να'σαι καλά φιλαράκι!!!

Δημοσ.

το ηθος σου και τους τροπους σου το βλεπουμε απο τις απαντησεις σου. Δεν υπαρχει λογος να συνεχισω να ασχολουμε μαζι σου. Απλα ειναι κριμα οπως σου ειπα και προσωπικα. Απλα κριμα

Μ'αρέσει που προσπαθείς να το παίξεις σοβαρός και ευγενικός δημοσίως και στα πμ είσαι μέσα στις προσβολές, Εγώ τουλάχιστον δεν κρύβομαι και δεν στρουθοκαμηλίζω, αλλά όπως είπα με έκανες και γέλασα και μου έφτιαξες την μέρα, να'σαι καλά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...