Downloadpercent Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μερικές σχολές δίνουν χρήματα και μερικές άλλες δίνουν ίσως κάποιο πτυχιακό πρόγραμμα.... το ερώτημα μου είναι ποια είναι τα κριτήρια για να κερδίσει κάποιος μια υποτροφία θα πρέπει να έχει περάσει όλα τα μαθήματα στο έτος του? και αν δεν είχε κάποιο λόγω αλυσίδας?
paylidis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 μεσος όρος --> σειρα καταταξης, αναλογα με τη δυναμικότητα κάθε έτους παίρνουν απο 1-4 άτομα (πρώτοι) ανα έτος. Αλυσίδες και καδένες δεν νιώθουν, οποιος τα περάσει όλα και ειναι πρώτος θα πάρει. Μη νομίζεις πάντως οτι ειναι κάτι ιδιαίτερο, κατι λιγότερο απο 1,5 χιλιάρικο το χρόνο ειναι...
Downloadpercent Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 μεσος όρος --> σειρα καταταξης, αναλογα με τη δυναμικότητα κάθε έτους παίρνουν απο 1-4 άτομα (πρώτοι) ανα έτος. Αλυσίδες και καδένες δεν νιώθουν, οποιος τα περάσει όλα και ειναι πρώτος θα πάρει. Μη νομίζεις πάντως οτι ειναι κάτι ιδιαίτερο, κατι λιγότερο απο 1,5 χιλιάρικο το χρόνο ειναι... ναι 1500, λίγο είναι σήμερα ρε? εγώ προσωπικά είμαι 2ο έτος, 3ο εξάμηνο -> 8.7ΜΟ και τα πέρασα όλα (είχα +1 μάθημα από 1ο εξάμηνο που πέρασα, αυτό νομίζω μετράει) και 4ο εξάμηνο άφησα 2 εργαστήρια γιατί με ενδιαφέρει ο βαθμός μέχρι στιγμής έχω 9.5 αλλά 4/6 νομίζω ότι δεν πρέπει να χρωστάς κανένα για να πάρεις τα λεφτά, ε γαμώτο δεν πειράζει... καλύτερα να έχεις βαθμούς παρά 1500
paylidis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 ναι 1500, λίγο είναι σήμερα ρε? εγώ προσωπικά είμαι 2ο έτος, 3ο εξάμηνο -> 8.7ΜΟ και τα πέρασα όλα (είχα +1 μάθημα από 1ο εξάμηνο που πέρασα, αυτό νομίζω μετράει) και 4ο εξάμηνο άφησα 2 εργαστήρια γιατί με ενδιαφέρει ο βαθμός μέχρι στιγμής έχω 9.5 αλλά 4/6 νομίζω ότι δεν πρέπει να χρωστάς κανένα για να πάρεις τα λεφτά, ε γαμώτο δεν πειράζει... καλύτερα να έχεις βαθμούς παρά 1500 και εγω ετσι νομιζω και συμφωνω με τη λογική σου. Πάντως το ξαναλέω μη νομίζεις οτι ειναι τιποτα ιδιαίτερο τα 1467,35... Ειδικα όταν τα παίρνεις 2-2,5 χρονια μετα την "επιτυχία" σου... Τωρα το ποσο χρήσιμο και όμορφο ειναι να σου έρχονται τη σήμερον ημέρα ειναι άλλη υπόθεση!
andreapaog328 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 1) πρέπει ναχεις περάσει όλα τα μαθήματα ενός έτους 2) πρέπει ναχεις υψηλό μο 3) απο τους πρώτους 3-4 που πληρουν τα 1 και 2, θα πάρουν αυτοί που οι γονείς τους+αυτοί έχουν το μικρότερο εισόδημα. δεν παιρνει δλδ απαραιτητα αυτος που θαχει τον μεγαλυτερο μο απ τους 4. (συνήθως επιλέγονται 4 και πάιρνουνε λεφτά οι 2) κοιτάς στη σχολή σου ποτε βγαζει ανακοίνωση. αν πχ τα περασες ολα στο 2ο έτος και εχεις και βαθμο, τα ονοματα θα βγουνε ενα χρονο μετά. Απο τότε που κάνεις την αίτηση, τα λεφτα έρχονται μετά απο κανα εξάμηνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα