ratovan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Τώρα το καλοκαίρι, κάτι οι μεζέδες κάτι οι μπύρες, έχω φτιάξει ένα αξιοπρεπές σωσιβιάκι... Είδα πρόσφατα αυτό το προϊόν http://www.naturepharm.gr/Eidika-gia-ton-andra/Elegxos-varoys/Entatiki-Agwgi-Nyxtas-Koilia%E2%80%93Mesi-Andrwn-150ml.html που λένε ότι αφαιρεί πόντους από την κοιλιά, κατά τη διάρκεια του ύπνου. Ερώτηση. Το έχει δοκιμάσει κανείς? Έχει αποτέλεσμα?
gigisoni Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μαλακία είναι. Γνωστοί μου έβγαλαν εξανθήματα μόλις την χρησιμοποίησαν. Μακριά!
Tilemaxx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Αμα δεν βουλώσεις το στόμα σου δεν αδυνατίζεις. Fact.
ratovan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μάλλον είναι υπνωτικό. Κοιμάσαι πολλές ώρες και δεν τρώς !! χαχαχα... ΟΚ, με τους μεζέδες κάτι μπορεί να γίνει. Οι μπύρες όμως με αυτές τις ζέστες δεν κόβονται !!
benign Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Οτι τρως εισαι φιλε μου.Αν τρως καθαρη τροφη εχεις καλο σωμα,αν υποκυπτεις σε βαριες και λιπαρες τροφες θα εισαι πατσοκιλος. Ειναι θεμα επιλογης,αλλα αν οταν εισαι νεος ,που το σωμα λειτουργει καλυτερα ειναι απλα θεμα αισθητικης, απο μια ηλικια και επειτα ειναι και θεμα υγειας. Για μια λιγο πιο πρακτικη συμβουλη για το θεμα σου τωρα,αν εχεις μια μερα υποψη σου οτι θα φας μεζεδακια και θα πιεις μπυροινη βραδυ,μη τρως τιποτε απο το πρωι της ιδιας μερας μεχρι την ωρα που θα βγειτε για τα μεζεδακια σας.Αν το ξερεις οτι θα βγεις με τα φιλαρακια σου μια,δυο μερες πριν,φαε πολυ λιγοτερο αυτες τις 2 προηγουμενες μερες. Παντως υπαρχει τροπος να τρως οτι θελεις και να εισαι και αδυνατος(βεβαια να μην τρως σαβουρα και καθε μερα)αλλα ειναι για λιγους ανθρωπους,χρειαζεται τρομερη αυτοπειθαρχια.Το κανουν δυο,τρεις φιλοι μου.
cosmos000 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Για μια λιγο πιο πρακτικη συμβουλη για το θεμα σου τωρα,αν εχεις μια μερα υποψη σου οτι θα φας μεζεδακια και θα πιεις μπυροινη βραδυ,μη τρως τιποτε απο το πρωι της ιδιας μερας μεχρι την ωρα που θα βγειτε για τα μεζεδακια σας.Αν το ξερεις οτι θα βγεις με τα φιλαρακια σου μια,δυο μερες πριν,φαε πολυ λιγοτερο αυτες τις 2 προηγουμενες μερες. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι συμβουλή...πιο πολύ αν ακολουθήσεις αυτό το παράδειγμα θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα απ αυτά που ζητάς. Στο θέμα μας τώρα ...αν είναι φίλε για μπυρίτσα και μπυρομεζέδες να κάθεσαι να φασκιώνεσαι κάθε βράδυ...χαρά στο κουράγιο σου!!!Δεν εχω ακούσει κ εγώ πάντως να έχει αποτέλεσμα σε κάποιον.
Teaser Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Οτι τρως εισαι φιλε μου.Αν τρως καθαρη τροφη εχεις καλο σωμα,αν υποκυπτεις σε βαριες και λιπαρες τροφες θα εισαι πατσοκιλος. Εντάξει δεν είναι μόνο το τι τρως αλλά και θέμα οργνανισμού. Υπάρχουν άνθρωποι που τρώνε ότι να ναι και είναι εντελώς αδύνατοι και το αντίστροφο. Σε γενικές γραμμές όμως συμφωνώ, η διατροφή επηρεάζειι πολύ το σώμα μας. Για μια λιγο πιο πρακτικη συμβουλη για το θεμα σου τωρα,αν εχεις μια μερα υποψη σου οτι θα φας μεζεδακια και θα πιεις μπυροινη βραδυ,μη τρως τιποτε απο το πρωι της ιδιας μερας μεχρι την ωρα που θα βγειτε για τα μεζεδακια σας.Αν το ξερεις οτι θα βγεις με τα φιλαρακια σου μια,δυο μερες πριν,φαε πολυ λιγοτερο αυτες τις 2 προηγουμενες μερες. Σε αυτό διαφωνώ κάθετα. Εγώ θα έλεγα να τρέφεται κανονικά και ισορροπημένα όλη την διάρκεια της ημέρας και ας φάει και τους μεζέδες μετά και τις μπύρες. Γενικά δεν πρέπει να χαλάει η σειρά των γευμάτων και ούτε να μένει πολύ ώρα ο οργανισμός χωρίς τροφή. Οι μεζέδες και οι μπύρες ας καταγραφούν στις "ζημιές", μία φορά στις τόσες δεν έγινε και τίποτα. Αν το φαινόμενο είναι πολύ συχνό δεν υπάρχει καμία λύση.
SpirtouLisS Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 φιλε εβαλα τη βερμουδιτσα και το καπελακι μου κατα τις 4 το μεσημερι και περπατησα 7 χιλιομετρα και μολις γυρισα σπιτι εριξα και μια 200αρια κοιλιακους... αυριο αντιστοιχα θα παω θαλασσα να κανω παραλια το ιδιο περπατημα και πολυ πολυ κολυμπι. αααα....δε τρωω τιποτα μετα τις 9 το βραδυ. αν εσενα η κρεμα σε καλυψει τοτε δε χρειαζεται να κανεις τιποτα απο τα παραπανω.... αν παλι δε κανει δουλεια μπορεις σε λιγο καιρο να ανατρεξεις και να κανεις κατι παρεμφερες οπως καταλαβες απο το spoiler δεν εχω εμπειρια απο τη κρεμα για να σου πω την αποψη μου
status Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 φιλε εβαλα τη βερμουδιτσα και το καπελακι μου κατα τις 4 το μεσημερι και περπατησα 7 χιλιομετρα και μολις γυρισα σπιτι εριξα και μια 200αρια κοιλιακους... αυριο αντιστοιχα θα παω θαλασσα να κανω παραλια το ιδιο περπατημα και πολυ πολυ κολυμπι. αααα....δε τρωω τιποτα μετα τις 9 το βραδυ. αν εσενα η κρεμα σε καλυψει τοτε δε χρειαζεται να κανεις τιποτα απο τα παραπανω.... αν παλι δε κανει δουλεια μπορεις σε λιγο καιρο να ανατρεξεις και να κανεις κατι παρεμφερες οπως καταλαβες απο το spoiler δεν εχω εμπειρια απο τη κρεμα για να σου πω την αποψη μου Να πάρεις το ποδήλατο σου και να πας αμμουδάρα για μπάνιο ή καρτερό, αν αντέχεις.
SpirtouLisS Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Να πάρεις το ποδήλατο σου και να πας αμμουδάρα για μπάνιο ή καρτερό, αν αντέχεις. αντεχω πιστευω αλλα παρε μου ενα ποδηλατο βρε συντοπιτη να δοκιμασω...
benign Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Η μεθοδος που αναφερα λεγεται intermittent fasting http://en.wikipedia....mittent_fasting που αν και εχει παραλλαγες βασικα σημαινει το εξης. Για το μεγαλυτερο μερος της ημερας δεν τρως τιποτε και τρως απο ενα σημειο και μετα. Για παραδειγμα ενας δεν τρωει απο τις 7 το πρωι ας πουμε μεχρι τις 3 το μεσημερι τιποτε και τρωει απο τις 3 μεχρι τις 8 το βραδυ ολες τις θερμιδες που χρειαζεται,που πρεπει να ειναι υγιης,καθαρη τροφη.Αλλος που δεν τον βολευει αυτο,τρωει απο τις 7 το βραδυ μεχρι τις 11,δεν ειναι φιξε,το προσαρμοζεις αναλογα με τις δικες σου συνθηκες διαβιωσης και εργασιας. Εχεις δηλαδη ενα μικρο χρονικο διαστημα 3-5 ωρων που τρως την ημερα.Ειναι μια μεθοδος εναντια στο κλασσικο τροπο του να τρως 6 μικρα γευματα την ημερα.Εχει πολλα θετικα στοιχεια και οι ιατρικες ερευνες δειχνουν οτι δεν ειναι κακο για τον οργανισμο σου,αντιθετα ειναι ευεργετικο και καις πολυ λιπος. Επισης σου δινει την δυνατοτητα μια η δυο φορες την εβδομαδα να ξεφυγεις λιγο χωρις να βγεις απο τον στοχο σου ,ειναι οικονομικο και λιγοτερο χρονοβορο γιατι δεν πρεπει να σκεφτεσαι ολη μερα για φαγητο παρα μονο τις ωρες που εχεις ορισει προκαταβολικα. Συν οτι οταν τρως το απολαμβανεις και μπορεις να φας μεγαλη ποσοτητα χωρις να υποφερεις απο το στερητικο προτυπο των ''6 μικρων γευματων'' που για πολλους ανθρωπους και τους εμποδιζει να απολαυσουν το φαγητο τους και αποτελεσματα δεν εχει. Γιατι αν ειχε ,τουλαχιστον για πολλους, δεν θα υπηρχαν γυρω μας τοσα ατομα παχυσαρκα και πλαδαρα.Και οι πιο πολλοι στο γυμναστηριο οπως ηρθαν πριν 2 χρονια ετσι παραμενουν και ολοι τρωνε 6 μικρα γευματα την ημερα.Ο πιο βασικος λογος ειναι οτι δεν γινεται να παραμεινεις πιστος και θα ξεφυγεις,σου την σπαει καθε τοσο να τρως 6 μικρα γευματα και δεν ειναι πρακτικο για πολλους εργαζομενους. Αυτος ο τροπος,το intermittent fasting,βολευει πιο πολυ κοσμο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Τώρα το καλοκαίρι, κάτι οι μεζέδες κάτι οι μπύρες, έχω φτιάξει ένα αξιοπρεπές σωσιβιάκι... Είδα πρόσφατα αυτό το προϊόν http://www.naturepharm.gr/Eidika-gia-ton-andra/Elegxos-varoys/Entatiki-Agwgi-Nyxtas-Koilia%E2%80%93Mesi-Andrwn-150ml.html που λένε ότι αφαιρεί πόντους από την κοιλιά, κατά τη διάρκεια του ύπνου. Ερώτηση. Το έχει δοκιμάσει κανείς? Έχει αποτέλεσμα? Οχι, δεν ειναι διαφημιση
status Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 αντεχω πιστευω αλλα παρε μου ενα ποδηλατο βρε συντοπιτη να δοκιμασω... πας πρακτικερ και με 100 ευρώ παίρνεις ένα αρκετά καλό. Πακτωση.
Haldol Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Βασικά, το 99% των ανθρώπων, αρκεί να ακολουθεί δύο βασικές εντολές για να χάσει βάρος (ή καλύτερα λίπος): α) φάε λιγότερο και β) αθλήσου περισσότερο. Φυσικά υπάρχουν και ειδικές περιπτώσεις, όπου μια προσαρμοσμένη διατροφή είναι απαραίτητη, αλλά δεν αφορά πολλούς αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα