Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεν έχω ιδέα... :( Θα πρέπει να πάω από εκεί και να μου πει τι υπάρχει. Επίσης το πιο πιθανό θα είναι να μην μου την βάλει επιτόπου καθώς θα έχει στήσει το μηχάνημα.

Οπότε σκέφτομαι αν είναι να το πάρω σήμερα και έπειτα να παραγγείλω μία από το Internet και να πάω το κουτί σε κάποιον ειδικό να μου την βάλει. Είμαι ανοιχτός σε .... οικονομικές προτάσεις....

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ !!! Οπότε, παραλαμβάνω σήμερα pc, σετάρω windows, progs κλπ., τσεκάρω και πως πάνε οι θερμοκρασίες με την μαμά ψύχτρα και τον άλλο μήνα (διότι πάει, ξέμεινα) παίρνω μία από τις 3 ανωτέρω.

Ελπίζω να αντέξει έναν μήνα με πίεση σε όλα stock, δεδομένου ότι (θεωρητικά τουλάχιστον) το corsair 500r έχει πολύ καλό airflow.

Δημοσ.

χαχα έχεις χάσει το μυαλό σου με την παράδοση σήμερα έτσι ?! Όχι, πόσο εγγύηση έχει η κάθε μια ψήκτρα να διαβάσεις.

Δημοσ.

ολα ετοιμα και λειτουργικο εγκατεστημενο :)

μιση ωρα ομως rendering με ολα τα cores 52-55% usage και την μνημη usage 12gb εχω maximum θερμοκρασιες core 1&2 στους 80 βαθμους και 0&3 στους 77.

average κατα το rendering 75 ολοι.

σε idle παιζω 39-43

πως με βλεπετε για stock? αν τους παω 100% σε rendering ζητω που καηκαμε ή ειναι φυσιολογικες θερμοκρασιες?

εχω βαλει και τον διακοπτη του κουτιου στο high για τα fans.... εχεθ ασυλληπτη ζεστη βεβαια τωρα. Το δωματιο πρεπει να εχει 32

Δημοσ.

Μέχρι εκεί είσαι πολύ καλά .. και λογικά.. Εγώ δεν θα ήθελα ένα Pc στους 95c για 5 ώρες για κανένα λόγο.

Άρα τώρα ξεκινάς και βελτιώνεις ακόμα περισσότερο ότι μπορείς,την θερμοκρασία δωματίου ? το airflow ? την διάταξη των ανεμιστήρων ? και τα 3 ? όπου νομίζεις κ έχεις περιθώριο.

Δημοσ.

ok απο θερμοκρασιες ειμαι οκ γενικα....

χθες κοιμηθηκα 4 τα ξημερωματα καθως η καρτα γραφικων εσκαγε συνεχεια σε ασχετες στιγμες.... εκει που εκανα κατι τα win εφερναν μαυρη οθονη και μου ελεγαν οτι ο driver σταματησε να λειτουργει αλλα εγινε recover. Κωδικος 4101

Δοκιμασα τα παντα.... θερμοκρασιες μια χαρα. Drivers πολλους κλπ.... Τελικα σημερα μου την αλλαξαν με καινουρια gigabyte hd7770 αλλα τσουπ... το ιδιο προβλημα.

Κατεβασα ενα firmware απο την gigabyte και δεν μου το εχει ξανακανει ακομα... αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ξανασυμβει...

Λετε να φταιει η ram? Τα windows? Μου το εκανε παντως συνεχει με το vegas οταν ειχα ενεργοποιημενο το hardware acellaration...

Υπαρχει καποιο προγραμμα να ελεγξω τος μνημες? Δεν ξερω τι νακανω :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...