MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Γεια χαρα. Δεν βρηκα σχετικη ενοτητα να ποσταρω και το ποσταρω εδω. Δεδομενων των εποχων που διανυουμε και δεδομενου οτι το πατρικο μου μενει αδειο αρκετους μηνες το χρονο, ενω και οταν κατοικειται οι ανθρωποι που ειναι μεσα πλησιαζουν πλεον προς την τριτη ηλικια, σκεφτηκα να προχωρησω στην εγκατασταση ενος συναγερμου. Το εψαξα ελαφρρως και κατεληξα οτι θα βαλω ενα συναγερμο 4 σημειων (πορτες, κεντρικη κρεβατοκαμαρα, κεντρικος διαδρομος), με ενδιαφερει οπωσδηποτε η σειρηνα (προφανως) και η αμεση ειδοποιηση στο κινητο μεσω gsm με το που θα παραβιαστει οποιοδηποτε σημειο. Να ειναι και σχετικα ευχρηστος γιατι θα τον χειριζονται οσονουπω 70ρηδες. Την εγκατασταση θα την κανω μονος μου, μιας και πιανουν τα χερια μου, αλλα εχω και εργαλεια. Το setup αποτι μου ειπαν δεν ειναι δυσκολο. Αυτο που θελω, ειναι να μου προταθουν μερικα αξιοπιστα μοντελα χαμηλου κοστους, αν κυκλοφορει κανενας πιο σχετικος με το ζητημα εδω στο ινσομνια. Θα με ενδιεφερε επισης και ενα γενικο walkthrough "τι να προσεξω/τι να αποφυγω" κλπ. Ο σκοπος μου ειναι πρωτιστα να φαινεται για να λειτουργει αποτρεπτικα προς επιδοξους ερασιτεχνες κλεφτες και δευτερευοντως να μην παραβιαζεται για πλακα. Οτι αν βαλουν το σπιτι στο ματι επαγγελματιες ειδικευμενοι κλεφτες, ξερω οτι δε θα μεινει τιποτα ορθιο, απλα εγω θελω να αποτρεψω τους τυχαρπαστους που μπουκαρουν για να κλεψουν 100 ευρω ειναι και η πλειοψηφια. Μπατζετ, δε θελω να ξεφυγω απο τα 200-250 ευρω. Ευχαριστω.
geowizard Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Βαλε σε πορτες και παραθυρα (ολα) και το "ματακι" καπου που να βλεπει σχεδον ολο το χωρο (οσο γινεται)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Βαλε σε πορτες και παραθυρα (ολα) και το "ματακι" καπου που να βλεπει σχεδον ολο το χωρο (οσο γινεται) Α καλα που μου το θυμησες. Παιδια επειδη τα παραθυρα ειναι αρκετα και παιζει να μην εχω αυτη τη στιγμη ολο το μπατζετ που απαιτειται για τοσα σημεια (δεν εχω ιδεα ποσο επιπλεον κοστιζουν καμια 15ρια σημεια), θα θελα ο συναγερμος που θα βαλω (των 4 σημειων) να εχει το option μελλοντικα να παω να αγορασω αλλα 15 σημεια ας πουμε για να θωρακισω και τα παραθυρα. Αν αυτο γινεται, διοτι δεν εχω ιδεα. Οπως ειπα ο πρωταρχικος σκοπος ειναι να φαινεται για να λειτουργει αποτρεπτικα για τα μικρο-κλεφτρονια. Στο μελλον θωρακιζω και ολα τα σημεια.
geowizard Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Α καλα που μου το θυμησες. Παιδια επειδη τα παραθυρα ειναι αρκετα και παιζει να μην εχω αυτη τη στιγμη ολο το μπατζετ που απαιτειται για τοσα σημεια (δεν εχω ιδεα ποσο επιπλεον κοστιζουν καμια 15ρια σημεια), θα θελα ο συναγερμος που θα βαλω (των 4 σημειων) να εχει το option μελλοντικα να παω να αγορασω αλλα 15 σημεια ας πουμε για να θωρακισω και τα παραθυρα. Αν αυτο γινεται, διοτι δεν εχω ιδεα. Οπως ειπα ο πρωταρχικος σκοπος ειναι να φαινεται για να λειτουργει αποτρεπτικα για τα μικρο-κλεφτρονια. Στο μελλον θωρακιζω και ολα τα σημεια. Αν γινεται, ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα