DaDiRa Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Μπορώ με κάποιον τρόπο να "αποκλείσω" μια ενότητα του φόρουμ, ή να την κάνω να μην αλλάζει το χρώμα όταν υπάρχουν νέα μηνύματα;
parsifal Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Μπορώ με κάποιον τρόπο να "αποκλείσω" μια ενότητα του φόρουμ... Αν εννοείς να αποκρύψεις μία ή περισσότερες ενότητες από τον κεντρικό κατάλογο του forum, νομίζω πως δε γίνεται κάτι τέτοιο. ...ή να την κάνω να μην αλλάζει το χρώμα όταν υπάρχουν νέα μηνύματα; Δεν έχω δει στον κεντρικό κατάλογο να αλλάζουν χρώμα οι ενότητες. Αν εννοείς κάποιο άλλο σημείο του forum, μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; (ένα screenshot θα βοηθούσε πολύ )
DaDiRa Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Το παρακάτω, βολεύει; Δεν είναι αυτό που θέλω, αλλά αν δεν υπάρχει κάτι άλλο... Δεν έχω δει στον κεντρικό κατάλογο να αλλάζουν χρώμα οι ενότητες. Αν εννοείς κάποιο άλλο σημείο του forum, μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; (ένα screenshot θα βοηθούσε πολύ ) Εννοώ την διαφορά απόχρωσης ανάμεσα στις διαβασμένες και στις μη διαβασμένες ενότητες.
parsifal Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Α, το εικονίδιο στα αριστερά εννοείς! Νόμιζα ότι αναφέρεσαι στη γραμματοσειρά του ίδιου του τίτλου, όπως συμβαίνει σε επίπεδο topic όπου ο τίτλος των topics με νέα μηνύματα γίνεται bold: Δυστυχώς, δεν παραμετροποιείται η συγκεκριμένη συμπεριφορά, δηλαδή δε μπορείς να απενεργοποιήσεις την αλλαγή του εικονιδίου.
geowizard Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Α, το εικονίδιο στα αριστερά εννοείς! Νόμιζα ότι αναφέρεσαι στη γραμματοσειρά του ίδιου του τίτλου, όπως συμβαίνει σε επίπεδο topic όπου ο τίτλος των topics με νέα μηνύματα γίνεται bold: Δυστυχώς, δεν παραμετροποιείται η συγκεκριμένη συμπεριφορά, δηλαδή δε μπορείς να απενεργοποιήσεις την αλλαγή του εικονιδίου. μπορει, απλα κανει κλικ στο συννεφάκι και τα κανει ολα ιδια.
parsifal Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Επιμένω, δε μπορεί. Κλικ στο εικονίδιο απλά μαρκάρει το συγκεκριμένο subforum ως «αναγνωσμένο». Αμέσως μόλις δημοσιευθεί στο εν λόγω subforum ένα νέο θέμα ή νέο μήνυμα σε υπάρχον θέμα, το εικονίδιο θα αλλάξει και πάλι. Δεν υπάρχει μόνιμη λύση, αυτή που προτείνεις είναι ένα στιγμιαίο "reset" το οποίο, με τη συχνότητα που δημοσιεύονται νεά μηνύματα στο forum, θα δώσει λύση διάρκειας το πολύ μερικά λεπτά της ώρας.
DaDiRa Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δεν πειράζει.Αυτό που προτείνει ο geowizard μου αρκεί.Δεν θα χάνω χρόνο να ανοίγω το θέμα και να πατάω "Μαρκάρισμα forum σαν αναγνωσμένο. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα