paylidis Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Αυτό που λέει ο Pintsie. Όλα τα καλλυντικά έχουν ένα συμβολάκι «ανοιγμένης συσκευασίας» με έναν αριθμό μέσα, π.χ. "6Μ". Αυτός δείχνει σε πόσο καιρό λήγει το προϊόν. Π.χ. παρακάτω, το Noxzema μου, λήγει σε 36 μήνες από τη στιγμή που θα ανοιχτεί. 2012-07-21 23.06.18.jpg αυτο ακριβώς έψαχνα...! Διαρκούν Χ μήνες (αναγράφεται στη συσκευασία) απο την πρώτη χρήση!
Luxx Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Τι ακριβως ισχυει για τις κολωνιες; Εχω ορισμενες 5+ χρονια και δεν εχουν χασει το αρωμα τους.
nikos-thess Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Έχουν και τα αρώματα ημερομηνία λήξης στα 3 χρόνια συνήθως. Στα περισσσότερα που έχουν περάσει από τα χέρια μου (christian dior, joop, gaultier, polo κ.α) αναγράφεται συνήθως κατω από το μπουκαλάκι τους. Πάντως αν την κρατάς σε δροσερό και σκοτεινό μέρος μπορεί να σου κρατήσει πολλά χρόνια. Εγώ έχω μερικές από το 2003 που αν και δεν τις φοράω δεν έχουν χάσει το άρωμα τους... Το πρόβλημα όμως δεν είναι τόσο με το άρωμα που συνήθως αλλοιώνεται με την πάροδο του χρόνου αν δεν τη φυλάς σωστά αλλά με δερματολογικά θέματα που μπορούν να δημιουργήσουν σε επαφή με το δέρμα πχ εξανθήματα. Θεωρητικά αυτά πάντα. Οπότε αν δεν έρχεται σε επαφή με το δέρμα η κολώνια δεν έχεις θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα