Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συμφωνώ απλα πρεπει να προσδιορίσουμε τον ορο "εγκληματικότητα", διοτι οι ληστείες δεν γινεται να μπαινουν στο ιδιο τσουβαλι με τους φονους.

Το προσδιόρισε ολόκληρο πανεπιστήμιο τον όρο, δεν θα το λύσουμε εμείς οι δυο!

Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω, αλλά μόνο απο το νούμερο που παραθεσες( το 95 κακοί - 5 καλοί), φαίνεται οτι έχεις μέσα σου μίσος για τους Αλβανούς! Τέλος πάντων, είναι δικαίωμα σου να μην συμπαθείς τον οποιοδήποτε, αλλά οχι να βγάζουμε αόριστα συμπεράσματα χωρίς να γνωρίζουμε την πραγματικότητα και να παραπλανούμε!

Κάνεις σε ενα γειτονικό λαό την ίδια προπαγάνδα που κάνουν στον ελληνικό λαό οι ξένοι! Φαντάζομαι ξέρεις πόσοι ξένοι βρέθηκαν να λένε τα ίδια πράγματα για την Ελλάδα μετά το 2009!

Τα θέματα που άνοιξα, δεν είχαν ούτε διαφημιστικό σκοπό, ούτε τίποτα σχετικό με αυτο! Σκοπός ηταν να γνωρίσω στους Ελληνες την πραγματική Αλβανία, και να προσπαθήσω να καταρρίψω εθνικιστικούς μύθους! Έστω μέσα απο μερικές ''καλούτσικες'' φωτογραφίες! Είναι ενα βήμα και αυτό!

Οι πραγματικοί εταίροι είναι δίπλα μας, είναι ο γείτονας μας!

Δημοσ.

Το προσδιόρισε ολόκληρο πανεπιστήμιο τον όρο, δεν θα το λύσουμε εμείς οι δυο!

Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω, αλλά μόνο απο το νούμερο που παραθεσες( το 95 κακοί - 5 καλοί), φαίνεται οτι έχεις μέσα σου μίσος για τους Αλβανούς! Τέλος πάντων, είναι δικαίωμα σου να μην συμπαθείς τον οποιοδήποτε, αλλά οχι να βγάζουμε αόριστα συμπεράσματα χωρίς να γνωρίζουμε την πραγματικότητα και να παραπλανούμε!

Κάνεις σε ενα γειτονικό λαό την ίδια προπαγάνδα που κάνουν στον ελληνικό λαό οι ξένοι! Φαντάζομαι ξέρεις πόσοι ξένοι βρέθηκαν να λένε τα ίδια πράγματα για την Ελλάδα μετά το 2009!

Τα θέματα που άνοιξα, δεν είχαν ούτε διαφημιστικό σκοπό, ούτε τίποτα σχετικό με αυτο! Σκοπός ηταν να γνωρίσω στους Ελληνες την πραγματική Αλβανία, και να προσπαθήσω να καταρρίψω εθνικιστικούς μύθους! Έστω μέσα απο μερικές ''καλούτσικες'' φωτογραφίες! Είναι ενα βήμα και αυτό!

Οι πραγματικοί εταίροι είναι δίπλα μας, είναι ο γείτονας μας!

Συγγνωμη αλλα δεν μισω τους αλβανους! Αν τους μισουσα δεν πηγαινα στην χωρα τους, δεν θα εκανα παρεα μαζι τους και δεν θα ζουσα σε οικισμό μαζι τους! Μισω μονο αυτους (τα ατομα) που με μισουν ειτε αυτοι ειναι ελληνες, ειτε αγγλοι, ειτε αλβανοι! Δε λεω, ισα-ισα αφου ειμαστε τοσο κοντα θα επρεπε να εχουμε καλες σχεσεις, ομως αυτο δεν το καταλαβαινουν οι 95 αλβανοι στην περιοχη μου αλλα ουτε και καποιοι αλλοι ελληνες.

Φιλικα παντα!

Δημοσ.

Turismi για την πορνεια και το Trafficking τι εχεις να πεις; γιατι εγω σαν γυναικα δεν ενιωθα ανετα.

Είναι ενα πρόβλημα και αυτο, σε ολες τις οικονομικά ασθενέστερες χώρες στο κόσμο, πηγαίνει και πηγάζει! Κάποιοι εκμεταλλεύονται την φτώχεια και τα όνειρα κάποιων κοριτσιών και τα εξαπατούν!

Πάντως σχεδόν πάντα αυτά τα κορίτσια καταλήγουν στις ανεπτυγμένες χώρες, και εκεί τις περιμένουν ''αναπτυγμένοι'' πελάτες με δυτική παιδεία!

Συγγνωμη αλλα δεν μισω τους αλβανους! Αν τους μισουσα δεν πηγαινα στην χωρα τους, δεν θα εκανα παρεα μαζι τους και δεν θα ζουσα σε οικισμό μαζι τους! Μισω μονο αυτους (τα ατομα) που με μισουν ειτε αυτοι ειναι ελληνες, ειτε αγγλοι, ειτε αλβανοι! Δε λεω, ισα-ισα αφου ειμαστε τοσο κοντα θα επρεπε να εχουμε καλες σχεσεις, ομως αυτο δεν το καταλαβαινουν οι 95 αλβανοι στην περιοχη μου αλλα ουτε και καποιοι αλλοι ελληνες.

Φιλικα παντα!

Και εγω φιλικά σου μιλάω! Ζω στην Αθήνα, στις παρέες μου από το δημοτικό που έπαιζα στο πάρκο έως και σήμερα, υπήρχαν πάντα Ελληνες και Αλβανοί! Εγώ απο την εμπειρία μου αυτή, έβγαλα το συμπέρασμα οτι από τους 100 Ελληνες και Αλβανους που γνώρισα, οι 5 ήταν οι κακοί της υπόθεσης, ενώ οι 95 ήμασταν ''νορμάλ''.

Δημοσ.

Είναι ενα πρόβλημα και αυτο' date=' σε ολες τις οικονομικά ασθενέστερες χώρες στο κόσμο, πηγαίνει και πηγάζει! Κάποιοι εκμεταλλεύονται την φτώχεια και τα όνειρα κάποιων κοριτσιών και τα εξαπατούν!

Πάντως σχεδόν πάντα αυτά τα κορίτσια καταλήγουν στις ανεπτυγμένες χώρες, και εκεί τις περιμένουν ''αναπτυγμένοι'' πελάτες με δυτική παιδεία![/quote']

Βεβαια αυτο δεν αφορα μονο τις γυναικες που γεννιουνται εκει. Αφορα και τις ομορφες δυτικες τουριστριες.

Επισης γιατι η χωρα δεν δινει εμφαση σε αυτο; Η νοοτροπια των αντρων σαν συνολο ειναι καπως ενοχλητικη, ειδικα στην επαρχεια και σε μουσουλμανικες κοινοτητες. Επισης σαν γυναικα βρηκα ενοχλητικη την εικονα της νυχτερινης ζωης που η παρανομη πορνεια μικρων κοριτσιων εδινε και επαιρνε.

Τα ιδια λεω και για την Βουλγαρια, αλλα τουλαχιστον την τελευταια φορα που πηγα δεν ενιωθα κινδυνο. Ισως απατηλα.

Και παλι δεν εχω κατι με την αλβανια, αλλα ως χωρα της ηπειρωτικης ευρωπης ειναι πισω σε σχεση πχ με την κροατια σε αυτο το θεμα.

Στο μαυροβουνιο εχει κατα πολυ οπως μου ειπαν καταπολεμηθει το φαινομενο.

Ολα αυτα τα λεω μετα απο συζητηση με αλβανους συναδελφους.

Για μια γυναικα λοιπον που ταξιδευει μονη της, ποιες περιοχες προτεινεις και τι συμπεριφορα πρεπει να ακολουθει;

Δημοσ.
Και εγω φιλικά σου μιλάω! Ζω στην Αθήνα, στις παρέες μου από το δημοτικό που έπαιζα στο πάρκο έως και σήμερα, υπήρχαν πάντα Ελληνες και Αλβανοί! Εγώ απο την εμπειρία μου αυτή, έβγαλα το συμπέρασμα οτι από τους 100 Ελληνες και Αλβανους που γνώρισα, οι 5 ήταν οι κακοί της υπόθεσης, ενώ οι 95 ήμασταν ''νορμάλ''.

Αναλογως, προσδιορισε το νορμαλ :P

Εγω σε αυτους τους 95 λεω καλημερα και αυτοι μου λενε αϊ στα διαλια. Εκει αυτοι ειναι νορμαλ ή εγω; Τεσπα απομακρύνομαι απο το τοπικ. Καλη συνεχεια!

?url=http%3A%2F%2Fwww.threadbombing.com%2Fdata%2Fmedia%2F2%2FInBeforeTheLock.gif&hmac=238e10a8178c9a46287a3f08408e214b

Δημοσ.

Βεβαια αυτο δεν αφορα μονο τις γυναικες που γεννιουνται εκει. Αφορα και τις ομορφες δυτικες τουριστριες.

Επισης γιατι η χωρα δεν δινει εμφαση σε αυτο; Η νοοτροπια των αντρων σαν συνολο ειναι καπως ενοχλητικη, ειδικα στην επαρχεια και σε μουσουλμανικες κοινοτητες. Επισης σαν γυναικα βρηκα ενοχλητικη την εικονα της νυχτερινης ζωης που η παρανομη πορνεια μικρων κοριτσιων εδινε και επαιρνε.

Τα ιδια λεω και για την Βουλγαρια, αλλα τουλαχιστον την τελευταια φορα που πηγα δεν ενιωθα κινδυνο. Ισως απατηλα.

Και παλι δεν εχω κατι με την αλβανια, αλλα ως χωρα της ηπειρωτικης ευρωπης ειναι πισω σε σχεση πχ με την κροατια σε αυτο το θεμα.

Στο μαυροβουνιο εχει κατα πολυ οπως μου ειπαν καταπολεμηθει το φαινομενο.

Ολα αυτα τα λεω μετα απο συζητηση με αλβανους συναδελφους.

Για μια γυναικα λοιπον που ταξιδευει μονη της, ποιες περιοχες προτεινεις και τι συμπεριφορα πρεπει να ακολουθει;

Κοίτα να δεις, φαινόμενα εξαπατήσεων κοριτσιών κλπ συμβαίνουν κυρίως στην Βόρεια Αλβανία οπου η φτώχεια και η ανέχεια είναι σε πολυ πολυ μεγαλύτερο βαθμό απο την υπόλοιπη Αλβανια, και αμα το δεις και απο άποψη θρησκείας, είναι κυρίως καθολικοί χριστιανοί! Τέλος πάντων, δεν εχει σχέση με θρησκεία! Κανείς δεν λογαριάζει την θρησκεία στην Αλβανία!

Γενικά στην Αλβανία οι άντρες είναι πιο ''ενεργητικοί'' απέναντι στο θέμα καμάκι! Είναι αυτό που λέμε στην Ελλάδα ''καγκουρες'' σε αυτό το θέμα! Αλλά μέχρι εκεί, τα οργανωμένα κυκλώματα πορνείας καμία σχέση δεν έχουν με αυτο! Χτυπούν κορίτσια που η φτώχεια τους ωθεί να πηγαίνουν μόνα τους εκεί, δεν χρειάζεται να απαγάγουν κλπ!

Να σου δωσω ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα να καταλάβεις! Πριν ενα μήνα ειχε έρθει εδω μια ξαδέρφη απο Αλβανία για επίσκεψη και για να ψωνίσει ρούχα! Και μου ειπε, οτι στην Ελλαδα νοιώθει οτι κανένας άντρας δεν της δίνει σημασία οταν περπατάει στο δρόμο, και οτι νοιώθει άσχημη! ^_^

Δημοσ.

Να σου δωσω ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα να καταλάβεις! Πριν ενα μήνα ειχε έρθει εδω μια ξαδέρφη απο Αλβανία για επίσκεψη και για να ψωνίσει ρούχα! Και μου ειπε, οτι στην Ελλαδα νοιώθει οτι κανένας άντρας δεν της δίνει σημασία οταν περπατάει στο δρόμο, και οτι νοιώθει άσχημη! ^_^

φωτοζ.....για να σου πω αν κανει καλα που σκεφτεται ετσι

Δημοσ.

Φιλε μου, αλλο το ενεργητικο καμακι, αλλο το χουφτωμα. Σορρυ, αλλα δεν γουσταρω να με φλερταρουν στη δουλεια μου, ουτε να με χουφτωνουν εργατες.

Οσο για το πως νιωθω στην Ελλαδα, ειναι αλλο θεμα. Δεν μιλησα για φλερτ, αλλα για προκλητικη συμπεριφορα που με εκανε να νιωσω αντικειμενο. Και δεν ηταν μεμονωμενο φαινομενο, ηταν παντου. Με χειροτερους τους μουσουλμανους.

Σε οτι αφορα στη συμπεριφορα τι πρεπει να κανω; Γιατι κουκλες οι παραλιες, αλλα με μαγιο εγω μονη δεν βγαινω.

Δημοσ.

Φιλε μου, αλλο το ενεργητικο καμακι, αλλο το χουφτωμα. Σορρυ, αλλα δεν γουσταρω να με φλερταρουν στη δουλεια μου, ουτε να με χουφτωνουν εργατες.

Οσο για το πως νιωθω στην Ελλαδα, ειναι αλλο θεμα. Δεν μιλησα για φλερτ, αλλα για προκλητικη συμπεριφορα που με εκανε να νιωσω αντικειμενο. Και δεν ηταν μεμονωμενο φαινομενο, ηταν παντου. Με χειροτερους τους μουσουλμανους.

Σε οτι αφορα στη συμπεριφορα τι πρεπει να κανω; Γιατι κουκλες οι παραλιες, αλλα με μαγιο εγω μονη???Γιατι μονη/??? δεν βγαινω.

το προβλημα ειναι στην μοναξια;)

Δημοσ.

Σε οτι αφορα στη συμπεριφορα τι πρεπει να κανω; Γιατι κουκλες οι παραλιες, αλλα με μαγιο εγω μονη δεν βγαινω.

Για ποιους μουσουλμάνους μου μιλάς? Στην Αλβανία το 60% είναι άθρησκοι!Το υπόλοιπο που μένει, είναι πιάσε το αυγό και κουρεφτο!

Τώρα απο εκεί και πέρα, αν ισχύει το παραπάνω που λες, έχεις σίγουρα δίκαιο!!! Καλό είναι αυτό να το συζητήσεις με μια κοπέλα, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για κάτι που δεν το γνωρίζω!!! Στο κάτω κάτω, αυτά παντού συμβαίνουν! Δεν είναι χαρακτηριστικό της Αλβανίας αυτό!

Δημοσ.

"Αγρια" ομορφια η Αλβανια ονομα και πραμα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...