Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω σορτσάκια λίγο πάνω από το γόνατο αντρικά σαν αυτο εδώ ;; http://www.fmsstores.gr/index.php?route=product/product&product_id=859#!media[gallery]/0/

Για να καταλάβετε τι μέγεθος θέλω δειτε και την απο κάτω φωτογραφία για να συγκρίνετε με τα άλλα μεγέθη. Πήγα στην adidas μια μέρα και βρήκα ένα παρόμοιο αλλά η τιμή μου ήταν απαγορευτική... Γύρω στα 40 ευρώ έκανε. Παλιά πριν 5-6 χρόνια είχα πάει σε μια βιοτεχνία ρούχων και είχα βρει τέτοια σορτσάκια 10 ευρώ το ένα...

Γνωρίζει κανείς που να ψάξω;

Δημοσ.

λαϊκή με 2-4 ευρώ να μην κλαις και τα λεφτά σου αλλά γιατί πάνω από το γόνατο; θέλεις να την δεις Κωνσταντάρας φάση;

8d53e652a70bd3bc2e2b317a66d13c51.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Man αν δεν εχεις γυμνασμενο ποδι και βαλεις κοντο σορτς θα αηδιάσει ο κοσμος. Βαλε βερμούδα τουλάχιστον!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ καταρχάς.

Αλλά είπαμε δεν θέλω και κοντό στυλ Κωνσταντάρα ούτε κολλητό. Να είναι λίγο πάνω απο το γόνατο θέλω. Λίγο ξαναλέω γιατί υπαρχουν και άλλα που είναι πολύ πάνω από το γόνατο στυλ σλιπ κτλπ.

Θεωρείτε δλδ ότι μόνο όσοι έχουν γυμνασμένα πόδια θα τους πάει;;; Με βάζετε σε σκέψεις... Ντάξει δεν έχω και πόδι αγύμναστο εντελώς αλλά δεν είμαι και τίγκα στις γάμπες κα ιστα τετρακέφαλα και γενικά έχω λίγα κιλάκια...

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ καταρχάς.

Αλλά είπαμε δεν θέλω και κοντό στυλ Κωνσταντάρα ούτε κολλητό. Να είναι λίγο πάνω απο το γόνατο θέλω. Λίγο ξαναλέω γιατί υπαρχουν και άλλα που είναι πολύ πάνω από το γόνατο στυλ σλιπ κτλπ.

Θεωρείτε δλδ ότι μόνο όσοι έχουν γυμνασμένα πόδια θα τους πάει;;; Με βάζετε σε σκέψεις... Ντάξει δεν έχω και πόδι αγύμναστο εντελώς αλλά δεν είμαι και τίγκα στις γάμπες κα ιστα τετρακέφαλα και γενικά έχω λίγα κιλάκια...

Sorry, νομιζα οτι ηθελες κατι στυλ Κωνστανταρα κι εγω.

Δημοσ.

φιλε μην σε νοιαζει τι λενε οι αλλοι ποσες φορες θα το πουμε το θεμα ειναι να νιωθεις ανετα και να σε βολευει εσενα, προσωπικα φοραω μαγιο τυπου σλιπ η κολητο κοντο σορτσακι και δεν εχω ουτε σωμα σβαρτζενεγκερου αλλα ουτε υπερβαρος να κρεμονται τα λιπια

δεν με βολεψαν ποτε τα μακρια σορτσακια που φουσκωνουν μεσα στο νερο αλλα και δεν μπορω να κουνηθω ανετα γιατι δεν ειναι ελαστικα

γυρω στα 15-20 ευρω τα βρισκω στην puma εχει πολλα

Δημοσ.

φιλε μην σε νοιαζει τι λενε οι αλλοι ποσες φορες θα το πουμε το θεμα ειναι να νιωθεις ανετα και να σε βολευει εσενα, προσωπικα φοραω μαγιο τυπου σλιπ η κολητο κοντο σορτσακι και δεν εχω ουτε σωμα σβαρτζενεγκερου αλλα ουτε υπερβαρος να κρεμονται τα λιπια

δεν με βολεψαν ποτε τα μακρια σορτσακια που φουσκωνουν μεσα στο νερο αλλα και δεν μπορω να κουνηθω ανετα γιατι δεν ειναι ελαστικα

γυρω στα 15-20 ευρω τα βρισκω στην puma εχει πολλα

Για τα μαγιό συμφωνώ. Πολύ άβολες οι μακριές βερμούδες.

Το παντελονάκι όμως για έξοδο από το σπίτι είναι σουπερ-γκει :P

Δημοσ.

Αυτή η 2η ... :wub: :wub: :wub:

η δεύτερη είναι σαν να'χει βγει απ'το τόλμη και γοητεία :P

http://www.youtube.com/watch?v=ZPNntaTAo-w

κι εδώ η Στέφανι ρίχνει ένα χαστούκι στη Μπρουκ. Για όσους βαριέστε να περιμένετε, είναι στο 1:36

http://www.youtube.com/watch?v=zKO5etFey5c

Δημοσ.

Για τα μαγιό συμφωνώ. Πολύ άβολες οι μακριές βερμούδες.

Το παντελονάκι όμως για έξοδο από το σπίτι είναι σουπερ-γκει :P

τι εννοεις για εξοδο να παω σε club με το κολητο μαγιο? μονο στην παραλια το φοραω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...