bella89 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Σε μια σελιδα php που εχω δημιουργησει.Εχει πινακες και θελω να μην εμφανιζονται ολοι εξαρχης εχω κανει σελιδοποιηση με jquery αλλα στη αρχη οταν φορτωνει ανοιγει ολοκληρος..και μετα επιλεγοντας τις σελιδες τα δειχνει αποκομμενα..αλλα θα θελα να γινει αυτο εξ αρχης.Αν ξερει κανεις ας μου πει τι να ψαξω?? Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2012 από bella89
thanocaster Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Θα πρέπει να δίνεις τον αριθμό της σελίδας με κάποια παράμετρο από το url, πχ > http://www.domain.com/index.php?page=4 Και βάσει του $_GET['page'] να κάνεις την αντίστοιχη σελιδοποίηση. Τα δεδομένα του πίνακα τα παίρνεις από κάποια βάση δεδομένων;
kalogeros Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Σε μια σελιδα php που εχω δημιουργησει.Εχει πινακες και θελω να μην εμφανιζονται ολοι εξαρχης εχω κανει σελιδοποιηση με jquery αλλα στη αρχη οταν φορτωνει ανοιγει ολοκληρος..και μετα επιλεγοντας τις σελιδες τα δειχνει αποκομμενα..αλλα θα θελα να γινει αυτο εξ αρχης.Αν ξερει κανεις ας μου πει τι να ψαξω?? Προφανώς έχεις κάποια μεταβλητή στην οποία αποθηκεύεις τον αριθμό της σελίδας. Θα πρέπει να πεις ότι όταν η μεταβλητή αυτή είναι κενή (δηλαδή φορτώνει για πρώτη φορά το αρχείο), τότε έχει τιμή 1, δηλαδή υποθέτουμε ότι όταν η σελίδα δεν είναι ορισμένη, είμαστε στην πρώτη σελίδα.
bella89 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δεν αντλω τα στοιχεια απο καποια βαση.Σας παραθέτω το κώδικα function applyPaginated(){ $('table').each(function() { var currentPage = 0; var numPerPage = 5; var $table = $(this); var repaginate = function() { $table.find('tbody tr').hide() .slice(currentPage * numPerPage, (currentPage + 1) * numPerPage) .show(); }; var numRows = $table.find('tbody tr').length; var numPages = Math.ceil(numRows / numPerPage); var $pager = $('<div class="pager"></div>'); for (var page = 0; page < numPages; page++) { $('<span class="page-number"></span>').text(page + 1) .bind('click', {newPage: page}, function(event) { $table.show(); currentPage = event.data['newPage']; repaginate(); $(this).addClass('selected') .siblings().removeClass('selected'); }) .appendTo($pager).addClass('clickable'); } $pager.insertBefore($table).find('span.page-number:first').addClass('selected'); }); } Μπορει καποιος να με βοηθησι να μου πει τι πρεπει να αλλαξω τωρα μαθαινω???
kalogeros Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Πρόσθεσε από κάτω το εξής > $(function() { applyPaginated(); });
bella89 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Το εχω απλα ξεχασα να το παραθεσω σε μια συναρτηση $(doument).ready(function())
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα