Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσο είναι τελικά? Εργάζομαι σε ένα εποχιακό εργοστάσιο επεξεργασίας τροφίμων, φρούτων για να είμαι πιο συγκεκριμένος, δεν θα κάνω πάνω από 40 μεροκάματα. Ποιος είναι ο μισθός που παίρνω όμως την ημέρα?? Κάποιοι λένε 18 ευρώ άλλοι λένε 22και-κάτι. Έχει σημασία σε ποιο ασφαλιστικό ταμείο είμαι γραμμένος? Είμαι κάτω των 25. Επίσης η υπερωρία πόσο πληρώνεται?

Δημοσ.

Αν είσαι με Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση http://www.taxheaven.gr/default/pages/library/id/8

Δεν ξέρω τι παίζει στον κλάδο στον οποίο θα δουλέψεις εάν έχουν ακόμα κλαδική ,οι περισσότερες προσλήψεις γίνονται πλέον με τα νέα δεδομένα της ΕΘνικής Σύμβασης. Τα ποσά που αναγράφονται είναι μεικτά , αφαιρείς χοντρικά δηλαδή και ένα 16.5 % ΙΚΑ από τα μεικτά.

Δημοσ.

20 την ημέρα λέω εγώ καθαρά. Η υπερωρία αμείβεται με προσαύξηση 40% στο καταβαλλόμενο ωρομίσθιο (2,5€*1,4=3,5).

Δημοσ.

ποιος βασικός μισθός ρε;

δεν υπάρχει βασικός μισθός στην πράξη. στη θεωρία είναι μόνο. μη μπερδεύεστε.

κάτι σαν το ECU πριν το € αν θυμούνται μερικοί.

Δημοσ.

Δηλαδή παίζει να παίρνω και παραπάνω από 22.83?? Αφήστε με να ονειρευτώ!! :mrgreen: :mrgreen:

Εγω δεν το κατανοω. Εργαζεσαι ηδη καπου και δεν ξερεις πόσα θα παιρνεις? :fear:

Δημοσ.

Εγω δεν το κατανοω. Εργαζεσαι ηδη καπου και δεν ξερεις πόσα θα παιρνεις? :fear:

Είναι λίγο χύμα η κατάσταση γιατί το εργοστάσιο δουλεύει όλο και όλο 1μισο μήνα. Μπορεί να έχει καμιά 20αριά μηχανικούς και επιστάτες για όλο το χρόνο και αυτόν τον 1μισο μήνα προσλαμβάνει καμιά 400 άτομα για την παραγωγή. Κάποια στιγμή θα βρω καμιά γνωστή μέσα από τα γραφεία να την ρωτήσω για σίγουρα απλά δεν ήξερα πόσο είναι ο βασικός μισθός πλέον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...